Δίδυμος με Αιγόκερω


Να θυμάστε πως οι Αιγόκεροι λατρεύουν να δουλεύουν.

Ίσως ήταν η ισχυρή φιλοδοξία του Αιγόκερω που σας τράβηξε αρχικά σε αυτόν.

Είτε γνωρίσατε κάποιον που ετοιμάζετε να κυριαρχήσει στον κόσμο είτε κάποιον που έχει ήδη πετύχει τη θέση της εξουσίας που ονειρευόταν, μην ξεγελιέστε: ο Αιγόκερως δεν θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να προοδεύσει.

Αυτού του είδους η φιλοδοξία δεν είναι άγνωστη για εσάς, αν και εσείς αφιερώνετε και αρκετό χρόνο στην κοινωνική σας ζωή.

Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να πετύχουν τόσα πολλά με συναντήσεις και χαιρετισμούς, έτσι έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά όσο μπορούν σε περίπτωση που βρίσκονται κολλημένοι πίσω από ένα γραφείο.

Οι συχνές σας έξοδοι, σας κρατούν ενημερωμένους και σε επαφή με τα πάντα, πράγμα που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς.

Οι Αιγόκεροι λατρεύουν επίσης την κοινωνική ζωή, αλλά πάντα με σκοπό να ανέβουν πιο ψηλά στη σκάλα της επιτυχίας.

Γίνονται ελαφρώς σνομπ, καθώς οι Αιγόκεροι δεν έχουν τίποτα από το αυστηρά δημοκρατικό στυλ των Διδύμων.

Όσο εσείς αλληλεπιδράτε με όλους τους ανθρώπους σε κάθε επίπεδο, οι Αιγόκεροι θα θέλουν να συναντούν και να αλληλεπιδρούν μόνο με την αφρόκρεμα.

Σαν Δίδυμοι είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι, έτσι ίσως να μπορέσετε να το αποδεχτείτε αυτό πάνω τους, αν και το πιθανότερο είναι να μην συμφωνήσετε ποτέ.

Επειδή είναι τόσο σκληροί και επικεντρωμένοι εργασιομανείς, συνήθως δημιουργούν μία αρκετά καλή φωλίτσα, και επενδύουν τα κέρδη που απέκτησαν με κόπο με σοφία.

Τι γίνεται όμως με τους Διδύμους;

Σας αρέσει να ζείτε τη ζωή σας σε καθημερινή βάση, σπάνια σκέφτεστε την αποταμίευση και την οικονομία.

Όμως ευτυχώς, ο Αιγόκερως το κάνει! Ευλογημένοι να είναι για αυτό! Χωρίς αυτούς, δεν υπάρχουν πιθανότητες να καταλήξετε με γερό πορτοφόλι!

Να θυμάστε πως ο σύντροφός σας είναι ένας συντηρητικός και παραδοσιακός άνθρωπος, ενώ εσείς ασχολείστε περισσότερο με το μέλλον.

Αυτές οι διαφορές θα αποδειχτούν αρκετά ωφέλιμες, καθώς και οι δύο θα κάνετε καλό στον εαυτό σας με τη κατανόηση των βασικών απόψεων ο ένας του άλλου.

Ίσως καταλήξετε να παλεύετε σαν το σκύλο με τη γάτα για πολιτικά θέματα, αλλά όταν θα προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε, η κατάσταση θα είναι αρκετά διασκεδαστική!

Στο κρεβάτι, οι Αιγόκεροι είναι αισθησιακοί, στοργικοί, ζεστοί και υπέροχοι.

Εσείς ασχολείστε με αυτό που σας παρουσιάζεται στην επιφάνεια.Οι Αιγόκεροι πηγαίνουν πιο βαθιά και έρχονται σε επαφή με το σώμα τους.

Αυτό τους οδηγεί να ερωτευτούν παθιασμένα και ολοκληρωτικά (όταν αποφασίσουν να πάρουν για λίγο το μυαλό τους από τη δουλειά), δημιουργώντας μεγάλης διάρκειας ερωτικές περιπτύξεις.

Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίζετε στον Αιγόκερω την απίστευτη αγάπη του για το σεξ, καθώς πολλές φορές οι υποχρεώσεις θα του αποσπούν τη προσοχή.

Ο Αιγόκερως μπορεί να σας προσφέρει μία αρκετά καλή ζωή, με οικονομική ασφάλεια, με αρκετά πράγματα να κάνετε και πολλά μέρη να επισκεφτείτε.

Με τον Αιγόκερω θα γνωρίσετε αρκετούς επιτυχημένους ανθρώπους.

Μην παραπονιέστε που ο σύντροφός σας δουλεύει τόσο σκληρά –συνειδητοποιείστε ποιος πραγματικά είναι ένας Αιγόκερως και γιατί τον αγαπάτε.

Η σκληρή του δουλειά συνεισφέρει στον τρόπο ζωής που εσείς απολαμβάνετε.

Αν και οι Αιγόκεροι λατρεύουν την οικογενειακή ζωή, ίσως να μην αποτελούν συντρόφους που είναι πάντα παρόντες για τα παιδιά σας ή για εσάς.

Η δουλειά πάντα θα έρχεται πρώτη. Όμως, σαν Δίδυμοι, είστε ευέλικτα άτομα.

Αν τον αγαπάτε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά αυτής της σχέσης, παντρευτείτε τον. Δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!