Ερωτικές Αστρο-Αλχημείες από 17/3 – 24/3/2019


Κριέ

Τελευταία, έχεις την τάση να τσιλιμπουρδίζεις, που σημαίνει ότι δεν το τιμάς το στεφάνι σου. Θα μου πεις και γιατί να το τιμάς; Βαρέλι είσαι; Όχι. Ακόμα κι εσύ που δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, σε άλλο άνθρωπο στέλνεις μηνύματα κι αλλού πάνε και πέφτουν, τον ανάδρομό μου μέσα. Βέβαια, όλα τα παραπάνω μπορεί και να συμβαίνουν μόνο μέσα στο μυαλό σου και η πραγματικότητά σου να είναι μια “Κυουρία”. Ότι κι αν σου συμβαίνει πάντως, να ξέρεις ότι σε έχει “ζώσει” η Άνοιξη και ζητάς ανανέωση. Μια κάρτα απεριορίστων ερωτικών διαδρομών ας πούμε. Θέλε.

Ταύρε

Άσε μας ρε Ταύρε που θέλεις κι εσύ έρωτες. Αφού βαριέσαι, πες την αλήθεια. Για αρχή θα σου έλεγα να κοιτάξεις πως να κάνεις το ταίρι σου να μη χασμουριέται όταν σε βλέπει. Δε φταίει αυτό εάν μαζί σου το πιάνει υπνηλία. Γίνε η λάγνα περίπτωση της ζωής του. Πέτα την πίτσα πεπερόνι που κρατάς στο χέρι και πιάσε τη Λίτσα που όλο λιώνει για την πάρτη σου, ή το Λίτσο (ανάλογα). Κι εσύ που δεν έχεις ταίρι αλλά το ψήνεις να βγεις τελευταία με άνθρωπο που σου γυάλισε, μην πάτε για φαϊ, γιατί μετά βαραίνεις και γλαρώνει το μάτι σου. Δε σε κατηγορώ, τα ίδια παθαίνω κι εγώ.

Δίδυμε

Να σε ρωτήσω κάτι αν και δε θέλω να φανώ αδιάκριτη; Μήπως τελευταία είχες κάτι μηνυματάκια με ερωτικά καλέσματα από το παρελθόν; Ή μήπως εσύ ψάχτηκες να δεις εάν υπάρχει στη θέση που το άφησες, κάποιο παλιό αντικείμενο του πόθου σου; Όχι; Κοίτα μη σου βάζω ιδέες να το κάνεις, γιατί εάν έχεις ήδη μια σχέση που δε στη βαράει κατά κούτελα και βαρέθηκες, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε στεναχώριες. Εάν πάλι είσαι μόνος ή μόνη σαν το λεμόνι, πρόσεξε γιατί το παρελθόν μπορεί να σε παραμυθιάσει και πάλι να έχουμε στεναχώριες. Οπότε τσιλιμπούρδισε με μέτρο μη μας πάρουνε χαμπάρι.

Καρκίνε

Ξέρω θέλεις μια αγκαλιά. Απλά μην πέσεις στην ίδια αγκαλιά που κάποτε σε ξενέρωσε. Γιατί να θυμάσαι, ότι μετά τον έρωτα έρχεται ο “ξενέρωτας” που είναι εξίσου δυνατός. Εσύ τώρα πρέπει να το ρίξεις στη dolce vita. Κι όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Η επόμενη επένδυση που πρέπει να κάνεις, είναι στην κορμάρα σου. Γίνε μια θεάρα αφού τό’χεις. Το μόνο που πρέπει να σε στεναχωρήσει είναι γιατί έσπασε το νυχάκι σου. Όλα τα άλλα (οι δοκιμασμένες περιπτώσεις) δεν αξίζουν τον κόπο. Οπότε ανοίξου, γνώρισε κόσμο και μην κλειστείς ούτε για πλάκα μέσα. Απλά τα πράγματα.

Λέοντά μου

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ότι αρέσει, αυτός είσαι εσύ. Σε κάνω εικόνα τώρα το πως φλερτάρεις. Βάζεις μπροστά το αστραφτερό σου χαμόγελο. Κοιτάς με νόημα το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου. Του κλείνεις το μάτι και του στέλνεις φιλί. Που και που, στην νοηματική πάντοτε, στέλνεις και σεξουαλικά καλέσματα, τύπου μωρό μου σε θέλω σα τρελός και τέτοια. Κάνεις πως φτιάχνεις το πυκνό σου το μαλλί για να φανούν τα μπράτσα σου ή το όμορφό σου στήθος. Ξέρεις πως εκείνος ή εκείνη που έχεις απέναντί σου δε μπορεί να σου αντισταθεί. Απλά όλα τα παραπάνω τα κάνεις μπροστά στον καθρέφτη σου. Ηρέμησε.

Παρθένε

Ναι καταλαβαίνω ότι δε σου είναι ερωτική η φράση που συναντάς (εμένα μ’αρέσει το “βρόμικο sex”). Τί βρόμικο; Αυτό σε φέρνει σε αμηχανία. Κάτι σου λέει μέσα σου ότι πρόκειται σαφώς για διαστροφή. Η αποστείρωση έχει εφευρεθεί από τους μικροβιολόγους χρόνια τώρα. Αλλά εάν βρεθείς στη δυσάρεστη θέση, να μην έχεις κάτι που να σε διαβεβαιώνει ότι έχουν παρθεί όλα τα μέσα ασφαλείας και οι προφύλαξεις μην αποθαρρυνθείς. Απλά κέρδισε το χρόνο με το μέρος σου. Για αρχή πάρε ένα λεμόνι μαζί σου. Στίφτο στο επίμαχο σημείο. Κι άμα τσούξει σημαίνει πως κάτι τρέχει εδώ πέρα. Μαθήματα απλής αποστείρωσης. Χε χε…

Ζυγέ

Ερωτιάρα μου καρδιά, θα σε ρίξω στη φωτιά, που έλεγε και ένα παλαιό τραγούδι, που τόσο εγώ όσο κι εσύ δεν είχαμε γεννηθεί ακόμα όταν παιζότανε (λέμε τώρα). Άρα που καταλήγουμε; Κι εσύ που έχεις ταίρι, όσο κι εσύ που δεν έχεις, όποιος άνθρωπος πέσει στα δίχτυα σου τον παραμυθιάζεις Ζυγέ. Τις τελευταίες μέρες έχεις λαλήσει. Δε ξέρεις τί λες, πως το λες και που το λες. Έχουμε και έναν ανάδρομο που τα μπερδεύει όλα. Γι αυτό για να μην έχουμε στεναχώριες, σταμάτα για αρχή να απευθύνεσαι στον άνθρωπο που έχεις μπροστά σου με ονόματα. Πες “μωρό” μου. Πες “μαναράκι” μου. Πες ότι θες αλλά όχι ονόματα. Στο λέω για να μη βγει το δικό σου όνομα.

Σκορπιέ

Σταμάτα να τραγουδάς στο ταίρι σου ή στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, τί κι αν σε πήρα σοβαρά, δεξιά κοιτάς κι αριστερά. Έπιασες πάλι και ζηλεύεις μόνο που τώρα δεν σε δικαιολογώ. Γιατί κι εσύ ξενοκοιτάς δεξιά κι αριστερά τελευταία. Χαμαιλέοντας έχεις γίνει. Μήπως θέλεις και την πίτα και το σκύλο χορτάτο; Αυτά δεν γίνονται. Καλά θα ήταν αλλά δεν. Γι αυτό ξεκόλλα από τις εμμονές σου, βγάλε από μέσα σου το ερωτικό ηφαίστειο που κρύβεις και γίνε ενθύμιο σεξουαλικού ολοκαυτώματος. Γιατί μπορείς. Τέλος. Άσε που είναι Άνοιξη και σου φούντωσε το πάθος για τα καλά. Ξεπαθιάρη.

Τοξότη

Όχι σε μένα αυτά Τοξότη. Εγώ δεν είμαι το ταίρι σου ή ο άνθρωπος που θέλεις να ρίξεις στον έρωτά σου. Μη μιλάς για αγάπες και λουλούδια, ή μη δίνεις όρκους αιώνιας πίστης γιατί λες χαζά. Εσύ σαν την ελευθερία σου δε βάζεις τίποτα παραπάνω παραδέξου το. Τύφλα να έχουν οι Υδροχόοι μπροστά σου. Αυτοί είναι θεωρητικοί, εσύ το κάνεις και πράξη. Απλά το sex και ο έρωτας δεν χρωστάει την ύπαρξή του, μόνο για πρακτικούς ή βιολογικούς λόγους. Δίνει ένα νόημα στη ζωή μας. Δεν εννοείς τί εννοώ; Εννοώ ότι μόλις σου κάτσει το γκομενάκι έχεις φύγει κι αν έχεις ήδη γκομενάκι, το έχεις στο περίμενε. Τώρα με εννόησες;

Αιγόκερε

Όταν αρχίζεις τις ηθικολογίες, τύπου καλής συμπεριφοράς και ηθικότητας, τάξης και ηθικής, ή όταν τονίζεις το πόσο παραδοσιακός τύπος είσαι και άλλα τέτοια παρωχημένα χαζά, απλά δε μας πείθεις. Αφού ξέρω, ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύεις. Δηλαδή πιστεύεις αλλά για τους άλλους. Γιατί στην πράξη είσαι μέγας τσιλιμπούρδας. Αξιοπρεπής αλλά τσιλιμπούρδας. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό καταπιέστηκες με πολλά από τη ζωή σου και θέλεις να το ρίξεις στο σορολόπ, κανόνισε να το κάνεις αρκεί να μη μας πάρουνε χαμπάρι. Γιατί να σε μεταπείσω, δεν παίζει. Οπότε έχε το νου σου.

Υδροχόε

Ερωτεύονται όλοι, ερωτεύονται και οι Υδροχόοι τώρα. Άσε ρε φίλε, αυτό είναι ενάντια στη φύση σου. Κι όταν το κάνεις, γίνεσαι ζημιάρης. Τον τελευταίο καιρό, έχεις πάρει φόρα κι όποιον πάρει η μπάλα. Αφού είσαι σχεσάκιας γιατί το παίζεις o άνετος τύπου “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”; ή “ο καλός ο μύλος όλα τ’αλέθει”; Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Μήπως εσύ ήσουν ο ίδιος και ο ίδιος; Πάντως να ξέρεις ότι την εποχή αυτή και παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι κι ότι αυτό δε βγαίνει σε καλό. Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος και ωραίος, κάνε ότι σου γουστάρει κι ας το μετανιώσεις η ζωή είναι λίγη.

Ιχθύ μου

Τα ερωτικά σου καλέσματα στο ταίρι σου ή σε όποιον άνθρωπο φλερτάρεις, διέπονται τον τελευταίο καιρό, από έναν αέρα δημιουργικής ασάφειας. Δε μας δίνεις να καταλάβουμε το τί ακριβώς ζητάς απ’ τη ζωή μας. Το γεγονός ότι εκτιμούμαι τη σεξουαλική σου φαντασία μην το εκμεταλλεύεσαι. Άλλο αγάπη κι άλλο sex, άλλο θέλω κι άλλο θες, θέλω μόνο το κορμί σου, γδύσου. Ξεκάθαρα τα πράγματα. Μη μπλέκεις τώρα και τα ψυχολογικά σου στη μέση, που τον καιρό αυτό είναι πολλά γιατί το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Με καταλαβαίνεις, ή είσαι ακόμα στην καρακοσμάρα σου; Σε αγαπώ.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u