Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 22/3 – 29/3/2020


Κριέ

Δε μπορώ καν να σε κάνω εικόνα να βρίσκεσαι σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μοιάζεις σαν ένα κομπρεσέρ στο σαλόνι μας, με τους τοίχους να τρίζουν, κάδρα να πέφτουν, ποτήρια να εκσφενδονίζονται, καντήλια να κατεβαίνουν και μανίκια να τράβιονται. Έξω βρίθει η Άνοιξη σε έναν ανεξέλεγκτο οργασμό κι εσύ παιδί δικό της περιορίζεσαι ενώ θα μπορούσες να συμμετέχεις στο αναγεννητικό της παιχνίδι. Αντί λοιπόν να πονάν τα μυαλά σου, γιατί δεν το βλέπεις σαν ευκαιρία να καταστρώσεις καινούργιες ερωτικές στρατηγικές. Τι σόι στρατιώτης είσαι, αν κατεβαίνεις στη μάχη δίχως σχέδιο; Ξέρω πως είναι βίτσιο σου να τρως το κεφάλι σου αν χρειαστεί, να πέφτεις και να σηκώνεσαι, δε σε νοιάζει να καίγεσαι στην κόλαση του έρωτα, αρκεί να καίγεσαι γλυκά. Ωραία ρε φίλε αλλά πριν ανάψεις φωτιές, λάβε τα μέτρα σου. Όπως και να έχει και στουπί θα χρειαστείς, και τσακμάκι να το ανάψεις και φόρα να πάρεις για να μπεις στα ερωτικά μας πλαίσια. Οπότε βρες τα υλικά και τον τρόπο και προετοιμάσου κατάλληλα.

Ταύρε

Εσένα η περίοδος της ερωτικής χάριτος και προετοιμασίας έληξε. Ο έρωτας σου λέει ξεκάθαρα, “ή Ταν ή Επί Τας”. Αν περιμένεις να πιάσεις ψάρι δίχως να βρέξεις κwλο, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Άρα που καταλήγουμε; Να αφήσεις το λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα και να πιάσεις να φέρνεις αποτελέσματα εκεί που οι άλλοι βάζουν τα στοιχήματα πως δε διαθέτεις τις ικανότητες. Ποιος εσύ, που γνωρίζω εκ των άστρων ότι είσαι πλάσμα της θεάς Αφροδίτης και μάλιστα παν ηδονιστικό. Άσε που σε περιβάλλον απομόνωσης και περιορισμών, το μυαλό σου μπορεί να γεννήσει τις πιο σεξο-πόρνο-διαστροφικές ιδέες. Ξεκίνα για αρχή να παίζεις μπαλίτσα με τις φαντασιώσεις μας. Στείλε τα ερωτικά σου βέλη δορυφορικά, μέσω διαδικτύου, κινητής και ακίνητης τηλεφωνίας, με σινιάλα απ το μπαλκόνι σου, με ταχυδρομικά περιστέρια, με οποιοδήποτε γενικότερα πουλί, ιπτάμενο ή μη. Δώσε το γλυκό πόνο της προσμονής. Τάισέ μας το ψυχοσωματικό συναίσθημα, φτάσε μας στα άκρα μιας αναμονής, σαν κι αυτή που ανήσυχα αισθανόμαστε περιμένοντας τον ντελιβερά με τα σουβλάκια.

Δίδυμε

Με το πολυμήχανο μυαλό σου, τώρα που βρίσκεσαι σε κατάσταση περιορισμών και ερωτικής απομόνωσης, θα διαπιστώνεις ήδη, πως όλα αυτά που κυνηγούσες καιρό, δεν είχαν καμία σημασία μπρος στην ερωτική έμπνευση που σου έλειπε. Έχεις πιαστεί να κάθεσαι και είσαι εκνευριστικά ξεκούραστος. Όμως για σκέψου να πονούσε για παράδειγμα η μέση σου, επειδή κυνηγούσες για να αγαπήσεις με όλους τους τρόπους, το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου; Πράγμα που έχεις να ασχοληθείς καιρό, παραδέξου το. Διότι ο έρωτας, είναι ανταποδοτική ενέργεια. Θα πεις στο μωράκι για παράδειγμα: Με πονάει πολύ η μέση μου μωράκι γιατί εχτές με κατεδάφισες και θα σου απαντήσει, ωραία θα σου την κάνω “μάκια” να γιάνει. Ω! τι εποικοδομητικοί διάλογοι!!! και στους διαλόγους Δίδυμε είσαι μανούλα. Διότι τι να την κάνεις τη μέση, όταν είναι ξεκούραστη άνευ σημασίας και ερωτικής προοπτικής; Ενώ όταν ιδρώνεις τη φανέλα με ερωτικό φιλότιμο, τότε ο πόνος αποκτά άλλη διάσταση. (φίλε τίναξα κάτι κουρελούδες κι έχω πιαστεί γι αυτό στα γράφω…άσχετο)

Καρκίνε

Κάποιοι από σένα ετοιμάζονται εθελοντικά και αμετανόητα, να τον πιουν τον πικρό καφέ που θα τους σερβίρεις. Γιατί τελευταία ερωτικά, βάλθηκες να τάζεις ανυπόστατα πράγματα, πράματα και θάματα του σατανά. Ντροπή και αίσχος. Επιτέλους σε είδε το σπίτι σου που είχες εγκαταλείψει καιρό και ήδη έχεις πάρει στα χέρια σου το ταψί να μας χορέψεις μέσα του. Μέσα σου θέλουμε να χορέψουμε κι όχι μέσα του. Μην κάνεις το εξυπνόπουλο Καρκίνε, γιατί έχω βάσιμες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ότι ο κοντόχοντρος φτερωτός θεός έρωτας, σου ετοιμάζει χουνέρι, από εκεί που δεν το περιμένεις, που θα το φυσάς και δε θα κρυώνει. Θα τη φας την κλαπάτσα, μίλησα. Σού ’ρχεται. Και μη μας λες με υπεροψία, “κλάιν μάιν”, γιατί κατέχουμε στα χέρια μας το εγχειρίδιο που γράφει απέξω τον τίτλο: “Πως να κατακτήσεις έναν αγριεμένο Καρκίνο, στους καιρούς που απαγορεύονται λόγω “κοροναϊού” οι αγκαλιές”. Ο πρώτος μάγκας που θα σου πει, έλα να σε πάρω αγκαλιά και σου υπόσχομαι ότι δε θα σε σφραγίσω μέσα της, θα έχει παίξει με το μεγαλύτερο εθισμό σου. Φυλάξου.

Λέοντα

Απαύγασμα στιχουργικής μυθοπλασίας, τα πρόστυχα ερωτικά μηνύματα που θα στείλεις, στους ανά την υφήλιο θαυμαστές-αυλικούς σου τις ημέρες αυτές. Θα κάνουν εικόνα τις συλλογές φανταστικών εικόνων και ευτυχών περιστάσεων που μπορεί να ζήσουν, όντας υπήκοοι του βασιλείου σου και κάτω από τη σκέπη των δικών σου παρασχεθέντων ηδονών. Διότι λίγο να μας τάξεις πως θα μας ακουμπήσεις το σπαθί σου, για να μας χρήσεις ιππότες, εμείς θα ξεπεράσουμε σε οργασμούς, ακόμα και την ίδια την Άνοιξη. Ευτυχώς που λόγω των περιοριστικών καιρών που διάγουμε, έμεινες κλεισμένος σπίτι και ασχολείσαι με τον έρωτα. Αλλιώς θα σε είχε απορροφήσει για μήνες η καριέρα και η δουλειά και θα μας είχες στο ατέρμονο “περίμενε”(στο κλ@σιμο εννοώ) , ώσπου να έρθει η στιγμή, να ασχοληθείς μαζί μας. Παραλίγο δηλαδή να μας χάσεις γιατί υπάρχουν και αλλού ερωτικά βασίλεια. Από δω και στο εξής, θα πρέπει να γίνεις πιο τυπικός στα βασιλικά σου καθήκοντα, απέναντι στη ρύθμιση των ορμών και των ορμονών μας. Έχεις το χρόνο να σκεφτείς το πως.

Παρθένε

Βρε μίασμα ερωτικό και ξενιστή του έρωτα, την στιγμή που όλοι ψάχνουμε να βρούμε το αντίδοτο στις επιθέσεις ενός αόρατου ιού, εσύ που θα μπορούσες να το ανακαλύψεις, βρήκες και ερωτεύτηκες την ώρα που δεν έπρεπε, ένεκα της Ανοίξεως. Αντί να κρατάς σωλήνες δοκιμαστικούς, να παίζεις στα δάχτυλα τους βιοχημικούς αναλυτές και τις ταινίες ουρικών διαγραμμάτων, να χρησιμοποιείς εντέχνως τις πιπέττες μεταβλητού όγκου (Ισπανίας) και να φυγοκεντρίζεις το αίμα στα κορμί μας προς όλες τις κατευθύνσεις, είσαι αλλού ντ’ αλλού. Μωρή ατζαμούκλα ερωτικής απόκλισης, για μία φορά στη ζωή σου, έκανες κανόνα την εξαίρεση που λέει, ότι εγώ ο Παρθένος δεν ερωτεύομαι γιατί έχουμε και δουλειές. Τώρα βρήκες; Τώρα που καίγεται ο κwλος μας; Κι ενώ στο λέμε πως βιαζόμαστε να δώσουμε μία λύση στο βραχνά που μας απειλεί, εσύ αντί να κατεβάσεις τα εγχειρίδια του μικρόκοσμου που άλλοτε υπέρ-ανέλυες, μας κατεβάσεις όλες σου τις καταπιεσμένες  ανομολόγητες ερωτικό-σεξουαλικές ιδέες που υπάρχουν στο κεφάλι σου, απειλώντας μας πως θα τις βάλεις σε εφαρμογή, επάνω στο κορμί μας. Έγινες επικινδύνως βιτσιόζος άκαιρα να ξέρεις.

Ζυγέ

Πόσο καιρό σου έλεγα, φτιάξε τη φωλιά σου πιο σταθερή αν θες να βρεις χαρά στα σκέλια σου; Πόσο καιρό έψαχνες μέσα στο πλήθος των πολυπληθών “μοναδικών” ερώτων σου, τον ένα και μοναδικό που ποτέ δεν πίστευες πως θα σε περιορίσει σε ένα “για πάντα” μαζί του; Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα λέει μια παροιμία, και τσίμπα τώρα λίγο παραπάνω χρόνο για να την σκεφτείς. Τελευταία όλο σε μαλώνω η αλήθεια είναι αλλά κι εσύ μου έχεις δώσει δικαιώματα. Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα. Τι δικαιώματα πανάθεμά σε, αφού κι εσύ όπως κι εμείς βρίσκεσαι κλεισμένος εντός των τεσσάρων ντουβαριών της φωλέας σου. Λοιπόν Ζυγέ τροβαδούρε της αγάπης, αντί να πέφτεις στην κατάθλιψη, ξεκίνα κι από κει που είσαι δεμένος να παίζεις το ρόλο σου. Επικοινώνησε μαζί μας, μέσω διαδικτύου, μέσω μηνυμάτων, μέσω πρόστυχων ερωτικών υπαινιγμών για να διεγείρεις έστω για την αρχή, τη φαντασία μας. Γιατί μπορείς. Ξεκίνα να μας τάζεις, τι θα μας κάνεις σαν βγεις από αυτή τη φυλακή, πως θα μας το κάνεις, που θα μας το κάνεις, για πόσο θα μας το κάνεις, με τι μέσα, με τι τρόπους, με τι εργαλεία, με τι θεωρητικό υπόβαθρο και πόσο θα κρατήσει, μέχρι να το δούμε και πως γίνεται στην αλήθεια σου.

Σκορπιέ

Μπορεί να βρισκόμαστε όλοι κάτω από περιοριστικές συνθήκες σε κατάσταση απομόνωσης, πράγμα που εσύ για τη ζωούλα σου το θεωρείς σπουδαίο, όμως κάτι τέτοιες στιγμές διαπιστώνω, πως αν κάποιος σου πει “εδώ να μείνεις, μην το κουνήσεις ρούπι από τη θέση σου”, κατακλύζεσαι σχεδόν εμμονικά,  από τάσεις φυγής. Είσαι περίεργο κεφάλι Σκορπιέ και πάνω και κάτω, να τα λέμε αυτά. Στους καιρούς, συναισθηματικά και όχι μόνο, αδράνειας της ύλης και της αντί-ύλης, της ανθρώπινης υπόστασης και του πνεύματος, ψάχνεις επίμονα την έξοδο κινδύνου, που θα σε βγάλει από τη σκιά στο ξέφωτο. Τα βάζεις με όλους και με όλα, όταν τελικά για όλο το προηγούμενο διάστημα, σου έφταιγε μονάχα ο εαυτός σου. Εάν λοιπόν το συνειδητοποίησες, ξεκίνα να πετάς κι από ψηλά, να βρεις την ανταπόκριση των ερωτικών παθών και πόθων σου. Αρκετά τους έθαψες, τους σίγασες, τους εξαφάνισες. Άλλωστε, όσο βαθειά μπορείς μες στην ψυχή σου να χωθείς, άλλο τόσο ψηλά, μπορείς να ανεβείς και να φωνάξεις, “Έρωτα είμαι εδώ και έρχομαι να αναμετρηθούμε”…σε προκαλώ.

Τοξότη

Σουτάκια θα δώσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, σε όποιο μωρό ερωτεύτηκες και σου έφερε κακούς βαθμούς στο τρίμηνο των ερωτικών του επιδόσεων. Διότι εσύ με τα ημίμετρα και τα ανακόλουθα δε μπορείς να πορευτείς. Άλλωστε ο έρωτας γουστάρει μόνο τα χαρούμενα παιδιά σαν και του λόγου σου, ενώ σιχαίνεται τα μίζερα. Έξω η Άνοιξη φωνάζει κάτω από αλλεπάλληλους οργασμούς, ότι η φύση αναγεννάτε. Αφουγκράσου λίγο τι γίνεται μέσα σου. Θα ανακαλύψεις ότι ο ενδόμυχος εκνευρισμός σου, προέρχεται από ανεκτόνωτους συσσωρευτικούς πόθους που δε βρήκες την ευκαιρία να εκτονώσεις. Ε λοιπόν, ΝΑ με το συμπάθιο η ευκαιρία που σου δίνεται, να ερωτευτείς εκ νέου και αμετανόητα, να φας το κεφάλι σου και να σηκωθείς ξανά, να ξανά δοκιμάσεις την ερωτική σου τύχη και να σου το ανταποδώσει, να μπεις σε νέες τρελές και αχαλίνωτες ερωτικές περιπέτειες και στο τέλος τέλος, στο φινάλε, αν είναι να καείς, καλύτερα να καίγεσαι γλυκά κι ερωτικά. (Άσχετο. Αυτός που μου το είπε, μου έκανε στο τέλος μεγάλη ζημιά. Ας πρόσεχα).

Αιγόκερε

Μήπως τώρα που μαντρίστηκες στο σπίτι, θέλοντας και μη, να βάλεις κάτω μερικά θέματα, που φέρνουν δυστοκία στην ερωτική σου ζωή; Διότι από ιατρικής απόψεως, ο τόκος ή ο έρωτας, φέρνει οδύνες προ του ευτυχούς αποτελέσματος. Μπορεί δε να τελεσφορήσει, άλλοτε ακολουθώντας τη φυσιολογική οδό και άλλοτε ανάλογα με τη δυσπραγία του, υποβοηθούμενος από τεχνική υποστήριξη. Πλύστες είναι άλλωστε οι μικρές συσκευές χαράς για να εκτονωθεί επί παραδείγματι ο ερωτικός οίστρος, όταν δε δίνατε να ευοδωθεί στα πλαίσια μίας συνεργασίας σε πρακτικό επίπεδο, με έναν έτερο ερωτικό συνεργάτη μας. Στο λέω μαλακά, γιατί έχεις λόγω χαρακτήρα, τον τρόπο να διώχνεις ακόμα κι αυτούς που γουστάρουν να κουνήσουν μαζί σου την αχλαδιά, να τρίψουν το πιπέρι, να κανελώσουν το ρυζόγαλο και να μελώσουν το λουκουμά. Άρα που καταλήγουμε; Στο γεγονός ότι χρειάζεται να κατεβάσεις το δείκτη του εγωισμού σου και να μη γίνεσαι ξερόλας επί παντός επιστητού. Άλλωστε το κορμί σου θέλουμε, όχι την άποψή σου στην παρούσα φάση της ζωής μας.

Υδροχοάρα μου

Κατέβασε τώρα μια θεωρία από αυτές που έχεις πάντα έτοιμες στην καούκα σου, γιατί μας έχει σπάσει το τσαμπουκά, το αχαλίνωτο σεξ που κάνουμε με την απομόνωση και τον περιορισμό που περιήλθαμε. Βρες μας τους τρόπους να αποδράσουμε από κάτι που ουσιαστικά είναι αόρατο αλλά υπάρχει. Υπάρχει όπως ο έρωτας και ο ξενέρωτας και μας ξενίζει τις πιο άκυρες ώρες της ζωής μας. Τελευταία έχεις χάσει τα κέφια σου και ενώ σε προκαλούμε να μας τρολάρεις, εσύ το έχεις ρίξει στην ταβανοθεραπεία. Πω ρε φίλε, ξέρω πως αυτό που περνάς δεν είναι κατάθλιψη κι όταν σε βλέπω να κοιτάς το ταβάνι, σκέφτεσαι τι λάθος έκανες κι έχασες την παρτίδα στο τάβλι που έπαιξες με εκείνο το γκομενάκι, γιατί εξαρχής ήξερες ότι θα το χάσεις αλλά εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Ξεκόλλα από τα ψυχολογικά σου ατελέσφορα απωθημένα και κάνε μας σινιάλο να ξυπνήσουμε. Κάντο ακόμα και για να τσακωθούμε αναμετάξυ μας που ξέρω πόσο σε ψυχαγωγεί. Υδροχοάρα μου μια ερωτική αλητεία θα μας σώσει, απλά οδήγησέ μας σε αυτή.

Ψάρακα

Δεν είπα πως η σκέψη σου είναι “τα ζώα μου αργά” αλλά στον έρωτα τα αντανακλαστικά σου, έχουνε τελευταία ατονίσει. Και παρ’ ότι έξω έχει έρθει η Άνοιξη με αλλεπάλληλους οργασμούς και σου φωνάζει να αναστηθείς, κάθεσαι και ασχολείσαι με τα πάντα εκτός από το παρασύνθημα. “Κάντε έρωτα γιατί χανόμαστε”(για να μη στο γράψω πιο χοντρά κι έχουμε παρεξηγήσεις). Σε καιρούς συναισθηματικής λειψυδρίας και απομόνωσης, μόνο η φαντασία σου θα μπορούσε να μας σώσει. Αλλά κι εσύ ερωτικά, το έριξες στη νηστεία και στην προσευχή. Ωραία, το δέχομαι. Θέλεις να γονατίσεις και να προσευχηθείς; Γιατί δεν το κάνεις μπροστά απ το κορμί μας; Δεν έχεις ακούσει το τραγούδι που λέει, “Σκύψε μωρή ευλογημένη ντάρλα/ ντιρλά/νταντα…Τώρα που μου είναι  ταβλωμένη   ντάρλα/ ντιρλά/νταντα”; Πρέπει να στο σφυρίξουμε στο αφτί για να πάρεις χαμπάρι τι ακριβώς προσευχόμαστε κι εμείς για σένα; Πόσες μετάνοιες τα κορμιά μας  να κάνουνε για να μπεις στο νόημα της θείας και ιερής, ιεραποστολικής στάσης που επιβάλλεται να κρατήσεις απέναντί μας;

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Κριέ άλλο σου φταίει Εντάξει έσφιξαν οι ζέστες αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκει ...

Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u