Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/3 – 20/3/2022


Εβδομάδα δύο ταχυτήτων, αλλά και δύο εποχών , κατά τη διάρκεια της οποίας η έμπνευση, η διορατικότητα, το πείσμα και η ανατροπές θα συνθέσουν την εικόνα της. Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα όμως, μας τα κρατάει για το τέλος της, όπου η Πανσέληνος στους Ιχθύς συμπίπτει με το τέλος του χειμώνα, και η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού την Εαρινή Ισημερία και τον ερχομό της άνοιξης.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Ήλιος, ο οποίος στο ξεκίνημα της θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ στα τέλη της εβδομάδας θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της Πανσελήνου, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Επίσης, όσο πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Ουρανό, θα υπάρξουν κάποιες ειδήσεις που θα μας εκπλήξουν.

Από την άλλη πλευρά, λίγο μετά την Πανσέληνο, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου έχει σκοπό με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, να προκαλέσει πολλές ανατροπές στην ερωτική μας ζωή.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ τους στόχους τους θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Επίσης, ξαφνικές συναντήσεις αλλά και για ευχάριστες ειδήσεις θα πρέπει να προετοιμαστούν τόσο οι Υδροχόοι και οι Λέοντες όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Από την άλλη πλευρά, τις προσωπικές και φιλικές τους σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο θα βάλουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) οι οποίοι θα έχουν ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις τους. Ενώ, στα τέλη της εβδομάδας, έτοιμοι για δράση θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Κυριακή 13/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (22ο 52’), θα βοηθήσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να ξεφύγουν από την ρουτίνα και την πεζή καθημερινότητα  να οραματιστούν το μέλλον τους.

Την Δευτέρα 14/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και κυκλοθυμικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 15/03

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσει μερικά εμπόδια και αναβολές στα σχέδια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα νιώσουν ότι οι άλλοι τους κρατούν σε απόσταση.

Την Τετάρτη 16/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει να δώσουν πρακτικές λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ θα αναλωθούν στις λεπτομέρειες, χάνοντας την ουσία των θεμάτων που τους απασχολούν στις σχέσεις τους, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Πέμπτη 17/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και ξαφνικές συναντήσεις τόσο στους Ιχθύς και στους Παρθένους όσο και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς.

Την Παρασκευή 18/03

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών να επιμείνουν στους στόχους μέχρι να τους υλοποιήσουν με επιτυχία.

Το Σάββατο 19/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 20/03

Αρχικά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Το απόγευμα όμως, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, εκτός από τα γενέθλια των Κριών, φέρνει τον ερχομό της άνοιξης και της Νέας Αστρολογικής χρονιάς. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οραματίζομαι το μέλλον μου και για να πετύχω τους στόχους μου πρέπει να δουλέψω με επιμονή, χωρίς να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να με βγάλει από την πορεία μου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές μου συναναστροφές και να είμαι έτοιμος να κάνω το καινούργιο μου ξεκίνημα, χωρίς να κουβαλάω υποχρεώσεις από το παρελθόν και συναισθηματικά βαρίδια.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!