Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/10 – 23/10/2022


Άκρως ερωτική και γεμάτη έντονες συγκινήσεις θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδα που στο τέλος της θα δούμε την προσωπική μας ζωή να αλλάζει, ενώ η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού μας υπόσχονται ότι το πάθος θα κυριαρχήσει και πάλι στις ζωές μας.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες για τις σχέσεις μας, και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε στην ερωτική μας ζωή.

Στα μέσα της εβδομάδας όμως, τα πράγματα αλλάζουν λίγο, καθώς εξαιτίας των διαδοχικών όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και να δώσουμε ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η συνάντηση σε όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με το Ήλιο, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στον σύντροφο αλλά στο άτομο που μας ενδιαφέρει, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο, λίγες ώρες πριν αυτός ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλιστικό τρόπο και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Η εβδομάδα όμως, όπως αναφέραμε παραπάνω θα κλείσει με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης δράσης σε όλους τους τομείς, αλλά και πολύ ερωτική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα επαναφέρει θέματα τα οποία απασχόλησαν τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού τους τελευταίους μήνες και απαιτούν την επίλυση τους. Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τις αντιδράσεις τους θα πρέπει να προσέχουν και αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ έντονα πιεστική, καθώς θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 16/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει ένα κύκλο  άσκοπων και ανούσιων συζητήσεων για  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 17/10

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος και την νευρικότητα, ιδιαίτερα στις προσωπικές τους σχέσεις,  των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 18/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει, νωρίς το πρωί, ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, θα ωθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να μπουν σε δράση και να αναλάβουν σημαντικές πρωτοβουλίες.

Την Τετάρτη 19/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα μας βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να διεκδικήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα τους  υπόσχεται ότι θα περάσουν και πολύ έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους. Την ίδια ημέρα όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες θα τους βοηθήσουν να κάνουν ριζική αλλαγή οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 20/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν  γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες μετά από πολύ σκέψη.

Την Παρασκευή 21/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους  του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύς).

Το Σάββατο 22/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 23/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Ήλιος με την Αφροδίτη, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους πιο εύκολα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο, λίγο πριν αυτός ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και μπει σε στάση στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να οργανώσουν σωστά τα επόμενα βήματα τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα όμως, με λίγες ώρες διαφορά, θα έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές και γεμάτες πάθος περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Για να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου πρέπει πρώτα να κλείσω οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν και να δώσω ένα τέλος σε τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ τα νέα μου σχέδια μπορούν τώρα να μπουν σε σταθερές βάσεις αρκεί να έχω μελετήσει σωστά την κάθε μου κίνηση. Μα πάνω από όλα δεν πρέπει να φοβηθώ να διεκδικήσω αυτά που θέλω.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Σκορπιούς!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!