Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/6 – 26/6/2022


Τυχερές γνωριμίες, έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγές θα έχει αυτή η εβδομάδα. Το ξεκίνημα της μπορεί να είναι αντιφατικό, αφού η λογική θα έρθει σε έντονη κόντρα με το συναίσθημα, στο τέλος όμως αυτό που θα κερδίσει θα είναι το πάθος.

Η είσοδος του Ήλιου, στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου- Θερινό Ηλιοστάσιο,  μας βάζει ουσιαστικά στην καρδιά του καλοκαιριού, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου το κυρίαρχο στοιχείο στις σχέσεις μας θα είναι η επικοινωνία.

Και αφού μιλάμε για τις σχέσεις,  τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα συναντηθεί αρχικά σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που απαιτεί να πάρουμε αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή με βάση την λογική, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η συνάντηση της σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική μας πλευρά.

Ενώ λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου, θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που μας υπόσχεται ότι θα αναζωπυρώσει το πάθος στην ερωτική μας ζωή. Ενώ η συνάντηση του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από τον Κριό σε όψη εξάγωνου, μας υπόσχεται τυχερές γνωριμίες. Την τύχη με το μέρος τους και για αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) από τις πλανητικές μετακινήσεις του Ήλιου και της Αφροδίτης.

Επίσης, εύνοια στον έρωτα θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ σε ερωτικά μπερδέματα θα είναι επιρρεπείς οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Σε πιο δύσκολη θέση θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.

Την Κυριακή 19/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα πιέσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να αποφασίσουν για το μέλλον της σχέση τους  με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση αλλά θα ωθήσει τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Την Δευτέρα 20/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από τον Κριό, υπόσχεται τυχερές συναντήσεις τόσο για τους Κριούς και Ζυγούς όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 21/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί των 3 τελευταίων ημερών. Ενώ, το μεσημέρι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου – Θερινό Ηλιοστάσιο, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Καρκίνων. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Τετάρτη 22/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού, από την μια πλευρά θα ωθήσει σε δυναμικές αντιδράσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιθετικές αντιδράσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 23/06

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 24/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 25/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 26/06

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει την γοητεία και τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσπαθώ να δω καθαρά τις προσωπικές μου σχέσεις ως παρατηρητής, ενώ προσπαθώ να αναζωπυρώσω το πάθος σε αυτή χρησιμοποιώντας το φλερτ και την δύναμη του μυαλού μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!