Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2022


Ο Ιούνιος θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες ωστόσο πιο θετικός θα είναι από τις 03.06 που ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους)που θα μπορέσουν να πάρουν αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωή τους αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10.06 θα φέρει σημαντική επιτυχία στην ίδια ομάδα ζωδίων.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 11.06 ίσως να φέρει ξαφνικές γνωριμίες,έσοδα και ξαφνικές ευκαιρίες στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Ιχθύς)αλλά και στα ζώδια της Γης (Παρθένους-Αιγόκερους)ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύροι-Σκορπιοί,Λέοντες-Υδροχόοι)προσέχετε ξαφνικές εντάσεις και χωρισμούς.

Στις 14.06 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοήσει την επικοινωνία και θα είναι ευνοϊκός για όλα τα ζώδια ωστόσο πιο θετικός θα είναι για Δίδυμους-Τοξότες-Ζυγούς και Υδροχόους ενώ η Πανσέληνος στον Τοξότη την ίδια ημέρα θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις και να ολοκληρώσουν ή να σταθεροποιήσουν κάποια σχέδιά τους.

Στις 20.06 το εξάγωνο Ερμή-Δία  επίσης θα είναι πολύ θετική όψη για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου που θα μπορέσουν να κάνουν νέες γνωριμίες,συμφωνίες αλλά και κάποια ταξίδια ενώ την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα  θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 3ου δεκαημέρου να ευνοηθούν στην ερωτική τους ζωή και να αυξήσουν τα έσοδα και τα οικονομικά τους.

Η Αφροδίτη επίσης στους Διδύμους  από τις 23.06 και μετά θα ευνοήσει πάλι τα ζώδια του Αέρα και τα ζώδια της Φωτιάς που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες,να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και τα οικονομικά τους.

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου στις 28.06 επίσης θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) να σταθεροποιήσουν κάποιους στόχους τους και να έχουν επαγγελματική επιτυχία.

Η Νέα Σελήνη στις 29.06 στον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 1ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)να κάνετε νέα ξεκινήματα και γνωριμίες ωστόσο αποφύγετε να λειτουργήσετε με υπερβολές.

Η πιο δύσκολη όψη του μήνα θα είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18.06 που θα επηρεάσει αρνητικά τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς.Λέοντες-Υδροχόους) που θα πιεστούν σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Οκτώβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Οκτώβριο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)κα ...

Το ζώδιο του μήνα: Ζυγός

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγοί μου,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτό το μήνα με τον Άρη στους Διδύμους και τον Δία στον  Κριό θα ευνοηθεί το 1ο δεκα ...

Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Παρθένοι ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή την ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2022

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι και τις 10.08 θα ευνοήσει Καρκίνους,Σκορπιούς και Ιχθύ ...

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λιοντάρια μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι σε αυτή τη χρονιά ν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u