Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2022


Ο Ιούνιος θα φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες ωστόσο πιο θετικός θα είναι από τις 03.06 που ο Ερμής θα γυρίσει ευθύδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους –Παρθένους-Αιγόκερους)που θα μπορέσουν να πάρουν αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωή τους αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10.06 θα φέρει σημαντική επιτυχία στην ίδια ομάδα ζωδίων.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 11.06 ίσως να φέρει ξαφνικές γνωριμίες,έσοδα και ξαφνικές ευκαιρίες στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Ιχθύς)αλλά και στα ζώδια της Γης (Παρθένους-Αιγόκερους)ωστόσο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου (Ταύροι-Σκορπιοί,Λέοντες-Υδροχόοι)προσέχετε ξαφνικές εντάσεις και χωρισμούς.

Στις 14.06 ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα ευνοήσει την επικοινωνία και θα είναι ευνοϊκός για όλα τα ζώδια ωστόσο πιο θετικός θα είναι για Δίδυμους-Τοξότες-Ζυγούς και Υδροχόους ενώ η Πανσέληνος στον Τοξότη την ίδια ημέρα θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις και να ολοκληρώσουν ή να σταθεροποιήσουν κάποια σχέδιά τους.

Στις 20.06 το εξάγωνο Ερμή-Δία  επίσης θα είναι πολύ θετική όψη για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου που θα μπορέσουν να κάνουν νέες γνωριμίες,συμφωνίες αλλά και κάποια ταξίδια ενώ την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα  θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 3ου δεκαημέρου να ευνοηθούν στην ερωτική τους ζωή και να αυξήσουν τα έσοδα και τα οικονομικά τους.

Η Αφροδίτη επίσης στους Διδύμους  από τις 23.06 και μετά θα ευνοήσει πάλι τα ζώδια του Αέρα και τα ζώδια της Φωτιάς που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες,να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και τα οικονομικά τους.

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου στις 28.06 επίσης θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμους,Ζυγούς,Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) να σταθεροποιήσουν κάποιους στόχους τους και να έχουν επαγγελματική επιτυχία.

Η Νέα Σελήνη στις 29.06 στον Καρκίνο θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθύς)του 1ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους)να κάνετε νέα ξεκινήματα και γνωριμίες ωστόσο αποφύγετε να λειτουργήσετε με υπερβολές.

Η πιο δύσκολη όψη του μήνα θα είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18.06 που θα επηρεάσει αρνητικά τα ζώδια τους Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Σκορπιούς.Λέοντες-Υδροχόους) που θα πιεστούν σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!