Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/8 – 27/8/2023


Αντιφατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς στο ξεκίνημα της θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, και αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές, επιπόλαιες αποφάσεις και ψευδαισθήσεις. Στη συνέχεια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς θα συνειδητοποιήσουμε ότι η περίοδος των διακοπών και της ξενοιασιάς τελειώνει και έρχεται η ώρα της οργάνωσης και της επανεξέτασης των σχεδίων μας.

Οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της απαιτούν από εμάς να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, ενώ οι πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της, θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις στην καθημερινή μας ζωή. Οι σημαντικότερες πλανητικές αλλαγές είναι, στα μέσα της εβδομάδας η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες.

Στο παιχνίδι του έρωτα η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης, σε όψη τετραγώνου με τον Δία, μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές υπερβολές, τις οποίες θα ενισχύσει και μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ερωτικές αυταπάτες, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Η κατάσταση ευτυχώς θα αλλάξει, μετά τα μέσα της εβδομάδας, όταν θα νιώσουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Στα τέλη της εβδομάδας όμως, είναι πιθανό ορισμένοι να νιώσουν, περιορισμένοι και κακοδιάθετοι εξαιτίας της απαιτητικής όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο. Ιδιαίτερα δυνατοί και τυχεροί θα νιώσουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Τις υπερβολές και τις ερωτικές ατασθαλίες,  θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ ιδιαίτερα πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 20/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα γεμίσει με ενέργεια ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά θα είναι αρκετά πιεστική, για τις σχέσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 21/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 22/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα,  η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές, άσκοπα έξοδα και ερωτικά σκάνδαλα, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που  είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ότι αφορά την υγεία τους, καθώς θα είναι επιρρεπείς σε λοιμώξεις ή φαρμακευτικές αλλεργίες.

Την Τετάρτη 23/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία, θα κάνει απείθαρχους και ενισχύσει την τάση να αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζοντας την φετινή γενέθλια χρονιά τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 24/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, και θα βοηθήσει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Παρασκευή 25/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα πιεστική για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με πολλά προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά παράλληλα και μια περίοδο όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας.

Το Σάββατο 26/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και να παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς,  θα αναγκάσει να αναλάβουν νέες ευθύνες και να προχωρήσουν σε συμβιβασμούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) θα είναι μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος για τις σχέσεις τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η περίοδος της ξενοιασιάς, και των υπερβολών φτάνει στο τέλος της. Για τους περισσότερους από εμάς έρχεται η ώρα να αφήσουμε στην άκρη της αυταπάτες και να οργανώσουμε με προσοχή και κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα μας βήματα, έστω και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίσουμε αρκετά τον ελεύθερο μας χρόνο. Άλλωστε οι ευθύνες πάνε μαζί με την ωριμότητα…

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Παρθένους!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!