Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/4 – 30/4/2023


Γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Μια εβδομάδα που παρόλο που ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η δυνατότητα να κινηθούμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Παρόλο που βρισκόμαστε, στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων, αυτή η εβδομάδα είναι πιο ήρεμη, απαλλαγμένη από πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Άρης, ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθεί, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο αυτή τη φορά Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις, αφού πρώτα κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια μας και θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στα μέσα της εβδομάδας, θα δικαιώσει τις προσπάθειες και την προνοητικότητα μας. Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Το δυναμικό τους πρόσωπο και την αποφασιστικότητα τους θα δείξουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ενώ με χαρά θα δουν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύς και οι Παρθένοι.

Την Κυριακή 23/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα να κερδίσουν την προσοχή ακόμα και των πιο επιφυλακτικών και απόμακρων ανθρώπων του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου με την γοητεία και την ευγένεια τους , οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 24/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες,  ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα ωθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, και να κινηθούν με αποφασιστικότητα, αφού πρώτα έχουν κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να βρουν πρακτικές λύσεις και να κινηθούν μεθοδικά, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/04

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 27/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τους φόβους και θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 28/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε άσκοπες συζητήσεις στις οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και εντάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα και στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 29/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να λύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα που απασχολούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στα σχέδια, ενώ μπορεί να ωθήσει να πάρουν και ριψοκίνδυνες αποφάσεις τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς είναι πιθανόν να ενισχύσει το άγχος και τους φόβους των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι αποφάσεις που θα πάρω, όσο τολμηρές και αν είναι πρέπει να έχουν μελετηθεί σωστά, ενώ θα πρέπει να θυμάμαι ότι η προνοητικότητα και η καλή δουλειά στο τέλος επιβραβεύονται.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!