Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/6 – 2/7/2023


Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, καθώς το σκηνικό που θα δημιουργηθεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα είναι εκρηκτικό. Το θολό τοπίο που εξακολουθεί να υπάρχει σε συνδυασμό με τα απρόοπτα γεγονότα θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικές αποφάσεις.

Σε αντίθεση με τον Ιούνιο, ο Ιούλιος , φαίνεται να κάνει ένα πιο τυχερό ξεκίνημα. Η μοναδική πλανητική μετακίνηση, είναι αυτή του Ερμή, ο οποίος πριν αποχωρήσει από τους Διδύμους και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, εξακολουθεί να θολώνει την κρίση μας και μπορεί να μας οδηγήσει σε ψέματα και αυταπάτες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα θα έχουν οι δύσκολες συναντήσεις, σε όψη τετραγώνου τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, οι οποίες θα προκαλέσουν αρκετούς καυγάδες και θα οδηγήσουν αρκετές σχέσεις και συνεργασίες σε οριστική ρήξη.

Ενώ από την άλλη πλευρά, οι τυχερές και συνάμα σταθεροποιητικές συναντήσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο και τον Δία αντίστοιχα, μας υπόσχονται ότι οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν θα είναι πολύ εύκολο να υλοποιηθούν. Στους τυχερούς της εβδομάδας συγκαταλέγονται τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Ουδέτερη θα είναι αυτή οι εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Επιρρεπής σε ψέματα και αυταπάτες θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, εντάσεις και ξαφνικούς χωρισμούς για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 25/06

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ερμή από τους Διδύμους, και αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό θολώσει την κρίση των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετοί καυγάδες εξαιτίας της ασυνεννοησίας που θα δημιουργηθεί.

Την Δευτέρα 26/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα είναι η αφορμή για αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις, αλλά και πολλές ψεύτικες υποσχέσεις που δεν θα υλοποιηθούν για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν και οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 27/06

Η είσοδος του Ερμή, νωρίς το πρωί, στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μας βοηθήσει να γίνουν πιο συναισθηματικοί στον τρόπο που επικοινωνούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), ενώ θα είναι πιθανό, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, να παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους). Από την άλλη πλευρά, η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα είναι πιθανόν να βγάλει στην επιφάνεια τις καλά κρυμμένες συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη  28/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και χειριστικές συμπεριφορές απέναντι στα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Πέμπτη 29/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς , θα βοηθήσουν να πάρουν ώριμες αποφάσεις και να μην φοβηθούν να αναλάβουν νέες ευθύνες τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 30/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, και να οργανώσουν με κάθε προσοχή τα επόμενα βήματα τους, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 01/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, υπόσχεται αρκετή κινητικότητα, δηλαδή πολλές επαφές, συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις τόσο για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται τύχη, σημαντική βοήθεια και προοπτικές ανάπτυξης τόσο για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ενώ την Κυριακή 02/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές και συγκεκριμένα στις 09/08 και στις 29/09, θα προκαλέσει ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και ξαφνικές γνωριμίες στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν αφήνω τα όμορφα λόγια να με επηρεάσουν γιατί πίσω από αυτά μπορεί να κρύβονται παγίδες, ενώ παράλληλα προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και να αποφύγω τους καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμούς και ρήξης. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η τύχη θα μας ανοίξει τον δρόμο για να χτίσουμε πάνω σε γερές βάσεις το μέλλον μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!