Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/3 – 2/4/2023


Τον 1ο μήνα της άνοιξης θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα, ένα μήνα που σίγουρα δεν ήταν αδιάφορος, καθώς οι πλανητικές αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του, θα βάλουν την ζωή μας σε νέα τροχιά τα επόμενα χρόνια. Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, δεν έχει καμία πλανητική αλλαγή, ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της μόνο θετικά γεγονότα θα έχουν για εμάς.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας,  η συνάντηση του Ερμή σε όψη συνόδου με Δία, θα ανοίξει τον δρόμο για τυχερές γνωριμίες. Ενώ τέλη της, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας, από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό υπόσχεται ότι θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες οι οποίοι θα ανανεώσουν την ερωτική μας ζωή.

Ιδιαίτερα ευχάριστη και τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και για τους Λέοντες και τους Τοξότες. Σε σημαντικές αποφάσεις θα προχωρήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ξαφνικούς έρωτες και ανατροπές στην ερωτική ζωή για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 26/03

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε ιδιαίτερα επικριτικά έως καυστικά σχόλια, απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Την Δευτέρα 27/03

Οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ερμή και τον Δία από τον Κριό, θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικούς και επικοινωνιακούς τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Διδύμους και τους Τοξότες, και θα έχουν δίπλα τους άτομα από το φιλικό και συγγενικό τους περιβάλλον τα οποία θα τους στηρίξουν.

Την Τρίτη 28/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις, εύνοια στις δημόσιες σχέσεις αλλά και τυχερές γνωριμίες, όχι μόνο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και για τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 29/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο είναι πιθανόν να ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 30/03

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και με σωστά μελετημένες κινήσεις να πετύχουν τους στόχους τους, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των 3 πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 31/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται ότι θα φέρει ξαφνικούς έρωτες οι οποίοι θα ανανεώσουν την ερωτική ζωή τόσο των ζωδίων της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) όσο και των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 01/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και την Αφροδίτη, είναι πιθανό να δημιουργήσουν ξαφνικές εντάσεις στις σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ενώ την Κυριακή 02/04

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Στη ζωή μας η επιτυχία είναι συνδυασμός τύχης και σκληρής δουλειάς. Με άλλα λόγια τα κλειδιά της επιτυχίας τα έχουμε εμείς μέσα από τις επιλογές μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!