Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού


Το ξύπνημα της άνοιξης προαναγγέλλει κάθε χρόνο η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού , Εαρινή Ισημερία, η οποία ουσιαστικά είναι η Αστρολογική Πρωτοχρονιά.

Η φετινή άνοιξη είναι γεμάτη με σημαντικά Αστρολογικά γεγονότα, πλανητικές μετακινήσεις, Εκλείψεις, με άλλα λόγια πολύ σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα τα επόμενα 20 χρόνια σε νέα μονοπάτια.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο και Παρορμητικό ζώδιο του Κριού, Εαρινή Ισημερία, στις 20/03 στις 23:24 μ.μ., εγκαινιάζοντας μια περίοδο στην οποία όλοι μας καλούμαστε να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινημάτων, και θα παραμείνει μέχρι τις 20/04 στις 11:14 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο Γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Το ζώδιο του Κριού είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα νέα ξεκινήματα, την πρωτοβουλία, την επιθυμία – ανάγκη για δράση, τον αυθορμητισμό, την παρόρμηση, το πάθος, την εξωστρέφεια, την αισιοδοξία, το χαμόγελο, αλλά και την ένταση. Η φετινή περίοδος των  γενέθλια των Κριών, εκτός από τον παρουσία του Δία, ο οποίος τους φέρνει σημαντικές ευκαιρίες, θα έχουμε και μερικά ακόμα σημαντικά πλανητικά γεγονότα με κυριότερο την 1η δοκιμαστική είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα αλλάξει ουσιαστικά την ζωή τους και θα τους φέρει πιο κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζονται κοινά όνειρα τα οποία και θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο.

Το πέρασμα  του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) τα οποία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πάθος θα προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα τους ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να βάλουν την ζωή τους σε νέες βάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 21/03 μία μόλις ώρα από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα (00ο 49’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,  κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή η οποία θα αλλάξει ριζικά την ζωή τους.
  • Στις 06/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Χείρωνα (15ο 51’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να ξαναβρούν την συναισθηματική τους ασφάλεια.
  • Στις 06/04 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού (16ο 07’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να ξαναδούν τις σχέσεις τους με τους άλλους (προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές).
  • Στις 12/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (21ο 45’), θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία και θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/04 η Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Κριού (29ο 50’), η πρώτη Έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού για φέτος, θα βάλει τις βάσεις για την μεταμόρφωση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Κριών, είναι ίσως μια από τις πιο τυχερές χρονιές καθώς της ζωής τους καθώς από την μια πλευρά έχουν την εύνοια του Δία, ο οποίος ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για όλα αυτά που θέλουν να κάνουν τα επόμενα 12 χρόνια, ενώ από την άλλη πλευρά, η γενέθλια χρονιά τους θα είναι απαλλαγμένη από την ασφυκτική πίεση του Πλούτωνα,  ο οποίος από φέτος θα σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον ζώδιο του Κριού, και θα αρχίσει να τους δίνει σιγά – σιγά τα δώρα του, ιδιαίτερα σε όσους πήραν το μάθημα τους κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω, μεταμόρφωσαν την ζωή τους και εξελιχθήκανε.

Το πέρασμα του Ήλου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει:

ΚΡΙΟΣ

Η φετινή γενέθλια χρονιάς σας θα είναι ίσως η καλύτερη των τελευταίων 12 χρόνων.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, και η παρουσία του Δία σε αυτό, σας υπόσχεται η τύχη είναι με το μέρος και φέτος μπορείτε να κάνετε με ευκολία, μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή και στην καριέρας σας, άλλωστε οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη και εσείς απλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Επίσης, θα αρχίσετε να έχετε και την εύνοια του Πλούτωνα, ο οποίος τα τελευταία 12 χρόνια όχι μόνο δεν ήταν επιεικής μαζί σας, αντίθετα σας ανάγκασε να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας και σας έφερε πολλές φορές στα όρια σας, εσείς όμως ως δυνατοί παίχτες όχι μόνον αντέξατε, αντίθετα βγήκατε πιο δύνατοι.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΑΥΡΟΥΣ

Μια περίοδο έντονης προετοιμασίας ξεκινά για εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την προετοιμασία των επόμενων επαγγελματικών σας σχεδίων και να κινηθείτε παρασκηνιακά, εάν αυτό χρειαστεί. Άλλωστε η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα απαιτήσει από εσάς τα επόμενα χρόνια να αλλάξετε αρκετά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα στην ζωή και στην εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι απαραίτητο να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνο για τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή θα βρείτε μετά από καιρό εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακός σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς, ενώ η παρουσία του Δία υπόσχεται ότι θα σας φέρει τυχερές γνωριμίες, καθώς και την δυνατότητα να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, τόσο η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου όσο και η ολοκλήρωση του ταξιδιού του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας τα οποία θα αλλάξουν ουσιαστικά τη ζωή σας  τα επόμενα χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην καριέρα σας έχετε το μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας κύκλο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, υπόσχεται ότι θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρας τις οποίες, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας θα κυνηγήσετε ακούραστα. Ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, αφού σας ανάγκασε να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργούσατε στις σχέσεις σας και να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους, θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι, τα επόμενα χρόνια με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να απαλλαγείτε οριστικά από αυτές.

ΛΕΩΝ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, καθώς και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ενέργεια την οποία χρειάζεστε, και θα ανοίξει τον δρόμο για να βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε και την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις  γραφειοκρατικές και νομικές σας υποθέσεις οι οποίες σας απασχολούν  εδώ και καιρό. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα απέναντι από ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει, τα επόμενα χρόνια να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας θα έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, καθώς και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα υπόσχεται ότι θα σας φέρει και τυχερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερο ζήλο αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, καθώς και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας παίρνοντας πρωτοβουλίες, ενώ θα σας φέρει και τυχερές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα δουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους να βελτιώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια τυχερή γνωριμία. Επίσης, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας ωθήσει να εκφράσετε όλα τα ταλέντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε τον δυναμισμό σας και  να πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, δείχνοντας τις ικανότητες και το δυναμικό σας προφίλ,  ενώ η παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο, θα δώσει τις ευκαιρίες που τόσο καιρό περιμένατε στην δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τα βαθιά σας συναισθήματα, ενώ η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στο πρόσωπο σας. Η είσοδος του Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, καθώς και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει τέλος σε μια περίοδο εντάσεων στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα θα αναθερμάνει την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν  τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχετε και έσοδα από κάποιο ακίνητο. Επίσης, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να προστατεύσετε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής αλλάζουν . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και θα σας δώσει την δυνατότητα να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Επίσης θα έχετε και τυχερές γνωριμίες . Από την  άλλη πλευρά, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα προκαλέσει ριζικές αλλαγές στην ζωή και στην Κοσμοθεωρία σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ώρα της υλοποίησης έφτασε για εσάς τους εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας δώσει την δύναμη και το πάθος που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ενώ η παρουσία του Δία στο σε αυτό, θα σας φέρει και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα αναθερμάνει το πάθος στην ερωτική σας ζωή, ενώ η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί το παρασκήνιο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!