Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού


Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντοτε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε πράγματα τα οποία θέλουμε να κάνουμε, ενώ παράλληλα φωτογραφίζει και τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του Σεληνιακού μήνα.

Η πρώτη Νέα Σελήνη της φετινής Αστρολογικής χρονιάς πολύ σημαντική για όλους μας. Αρχικά για την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά την Εαρινή Ισημερία, δηλαδή στις 21/03 στις 19 :23 μ.μ. στην 00ο 49’ του Κριού, ενός ζωδίου που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι συνδεδεμένο, με το πάθος, την έναρξη, την δράση, τα νέα ξεκινήματα, την τόλμη, τις πρωτοβουλίες, την μαχητικότητα, την αισιοδοξία, την παρόρμηση ,τον ενθουσιασμό αλλά και τον εγωκεντρισμό, την ανεμελιά, θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 10ο 57’ του Παρορμητικού Ζυγού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας

Αρχικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον 6ο Ηλιακό οίκο, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις για τις οποίες είναι πιθανόν να δρομολογηθούν νέα δεδομένα και προϋποθέσεις, αλλά και τα θέματα της Δημόσιας Υγείας.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ερμή θα οδηγήσουν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, ενώ θα υπάρξουν και σημαντικές πρωτοβουλίες για την επίλυση πολλών θεμάτων. Βέβαια, εξαιτίας της όψη τετραγώνου που σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Άρη από τους Διδύμους αλλά και την Δήμητρα από το ζώδιο του Ζυγού, θα οδηγήσει σε αρκετές διεκδικήσεις οι οποίες δεν θα γίνουν και με τον πιο ήρεμο τρόπο, και αυτό είναι κάτι που θα παρατηρήσουμε να συμβαίνει κυρίως στο εξωτερικό.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα βρισκόμαστε για λίγες ακόμα ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα. Σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει όψη συνόδου της Νέας Σελήνης με τον Ερμή, η οποία θα μας ωθήσει να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας με πάθος.

Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να μεταμορφώσουμε την ζωή μας, κάνοντας μια πετυχημένη νέα αρχή, καθώς πλέον κανένας και τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει εμπόδιο στα όνειρα και τους στόχους μας.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και μας και να ξεπεράσουμε τις εμμονές και τις συναισθηματικές ανασφάλειες, που πυροδοτεί η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ιδιαίτερα όσοι από εμάς, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, έχουμε βάλει στην συναισθηματική μας ζωή σε τάξη, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Η επιβράβευση του κόπου και των προσπαθειών μας θα έρθει σύντομα, με την σημαντική βοήθεια της όψης τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Άλλωστε, εάν  τώρα δεν είναι  η ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα , τότε πότε είναι;

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ο Δίας είναι αυτός που από τις αρχές τις χρονιάς που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, έχει ανοίξει την πόρτα στις ευκαιρίες, τις οποίες στο χέρι μας είναι να τολμήσουμε να εκμεταλλευτούμε.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 6ο 28’ των Ιχθύων και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 16ο 46’ της Παρθένου, στην μοίρα που πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος του Μαρτίου, γι’ αυτό και πολλά θέματα που είχαν απασχολήσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Στην σύνθεση των 2 χαρτών (Αστρικού- Τροπικού) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Ποσειδώνας με τον Τροπικό Κρόνο θα μας βοηθήσει να δώσουμε σχήμα και μορφή στα όνειρα μας. Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Πλούτωνας με την Τροπική Αφροδίτη θα μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε την συναισθηματική μας ζωή.

Αρκεί να μην αφήσουμε τις εμμονές που μπορεί να μας δημιουργήσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Πλούτωνας με τον Τροπικό Ερμή.

Το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης, της φετινής Αστρολογικής χρονιάς είναι:

Οι εργασιακές σχέσεις ήρθε η ώρα να αλλάξουν και να μπουν σε νέα δεδομένα, ενώ για τις σχέσεις μας ήρθε η ώρα να παλέψουμε με πάθος και να τις μεταμορφώσουμε

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη   του Μαρτίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς  οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, και η παρουσία του Δία σε αυτό,  υπόσχεται ότι θα κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή, έχοντας δίπλα σας σημαντικές βοήθειες και ευκαιρίες. Ενώ από την άλλη πλευρά, έχετε την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχετε τα όνειρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον σχεδιασμό των μελλοντικών επαγγελματικών σας κινήσεων, από την άλλη πλευρά όμως, αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται νέες τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα ανανεώσουν την κοινωνική σας ζωή, και θα παίξουν μελλοντικά σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα κοινωνικό κάλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, καθώς και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες  τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα  στην καριέρα σας, ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας τα νέα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που βρίσκετε σε θέση ισχύος.

ΛΕΩΝ

Το μέλλον ανοίγετε μπροστά σας.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα ανοίξει τον δρόμο για  να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια, τα οποία όταν ολοκληρωθούν θα σας δώσουν την επιβράβευση που αξίζετε. Ενώ, από την άλλη πλευρά,  θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν και να τακτοποιήσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λύσεις στις  οικονομικά σας υποθέσεις θα μπορέσετε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει εύκολες λύσεις στις  οικονομικές υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους, και σύντομα να καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να υπάρξουν και  για οικονομικές νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γίνεται πιο τολμηροί στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, με την παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τολμηρή και ιδιαίτερα τυχερή νέα συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά σας, και να δώσετε άμεσες λύσεις με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο στα διάφορα θέματα που θα προκύψουν.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, με ενθουσιασμό θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ιδιαίτερα τυχερές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα ανοίξει τον δρόμο για αναπτύξετε τα νέα φιλόδοξα, και να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να τα υλοποιήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, μετά από έναν ιδιαίτερα πιεστικό χειμώνα, ήρθε η ώρα, θα περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα,  και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανόν να προκύψει ένας νέος τυχερός έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, θα σας βοηθήσει να δώσετε με μεγαλύτερη ευκολία από ότι περιμένατε, λύσεις  στα θέματα που απασχολούν το σπίτι, την ακίνητη σας περιουσία και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό κάποιοι από εσάς είτε να κάνετε ένα τολμηρό επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας, είτε να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα βάλει την καθημερινή σας ζωή σε νέους και πιο γρήγορους ρυθμούς, ενώ παράλληλα θα σας δώσει και τις κατάλληλες ευκαιρίες για να προβληθείτε. Μην παραπονεθείτε λοιπόν, για τις αυξημένες μετακινήσεις και τις πολλές συζητήσεις που θα έχετε τόσο με φίλους, όσο και για την δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση ότι ήρθε η στιγμή να διευρύνεται τις γνώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα κεκτημένα σας με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα ήρθε η ώρα να προστατεύσετε. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και η παρουσία του Δία σε αυτό, αρχικά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία αρκετά δύσκολη επαγγελματική συνεργασία , η οποία θα έχει και σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε παρά τα εμπόδια να διατηρήσετε τα κεκτημένα στην δουλειά σας. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα είστε πολύ δοτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!