Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/8 – 3/9/2023


Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο θα αποχαιρετήσουμε την τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού και θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη. Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, από το ξεκίνημα της κιόλας, μας δηλώνει με τον πιο επιτακτικό τρόπο ότι η περίοδος της ξεγνοιασιάς τελείωσε, και έρχεται η ώρα να μπούμε πάλι στους παλιούς  μας ρυθμούς και στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας.

Και δεν το λέμε τυχαία αφού η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Κρόνου. Αυτή την εβδομάδα όμως, εκτός από το μπλε φεγγάρι του καλοκαιριού, έχουμε και δύο ακόμα σημαντικά πλανητικά γεγονότα, την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και την ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα, θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ξεκινά μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος, τόσο για τις προσωπικές όσο και για τις επαγγελματικές τους σχέσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να διαχειριστούν τις καταστάσεις με ευελιξία και διπλωματικούς χειρισμούς. Πιο τυχεροί θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι οι υπερβολές.

Την Κυριακή 27/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς,  θα φέρει νέες ευθύνες, ενώ μπορεί να απαιτήσει να προχωρήσουν  σε συμβιβασμούς οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ωστόσο, για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) ξεκινά μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος για τις σχέσεις τους, προσωπικές και επαγγελματικές, κατά τη διάρκεια της οποίας απαιτείτε από αυτούς να κινηθούν με διπλωματικό και ευέλικτο τρόπο, κάνοντας εάν χρειαστεί και κάποιες φαινομενικές υποχωρήσεις.

Την Δευτέρα 28/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Την Τρίτη 29/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, αντίθεσης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, και τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, από την μια πλευρά παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις κυρίως στην έκφραση των συναισθημάτων τους, ενώ από την άλλη μπορεί να ενισχύσει την τάση που έχουν αυτή την εποχή να αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά και σε διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 30/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 31/08

Θα αποχαιρετήσουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, με τον ίδιο τρόπο που τον υποδεχτήκαμε, καθώς νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα, το Μπλε Φεγγάρι, στους Ιχθύς. Μια Πανσέληνος που θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να δουν με ιδιαίτερη προσοχή τις σχέσεις τους και να βάλουν όρια σε αυτές.

Την Παρασκευή 01/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα βοηθήσει να πάρουν αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτο τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 02/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου, ενώ μπορεί να πιέσει συναισθηματικά και να ανεβάσει για λίγο τους τόνους στις σχέσεις τους, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, στους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες και να παρασύρει σε πιεστικές συμπεριφορές προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο καθυστερήσεων αλλά και εμποδίων στην ερωτική μας ζωή, και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το τέλος των διακοπών φέρνει σε όλους μια γλυκιά μελαγχολία, καθώς για όλους μας ξεκινάει μια περίοδος υποχρεώσεων και ευθυνών. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας φοβίζει γιατί με ευελιξία, διπλωματικούς χειρισμούς αλλά και βάζοντας όρια στους άλλους, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!