Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/11 – 5/12/2021


Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των Εκλείψεων για την ομάδα του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), αλλά και για την φετινή χρονιά.

Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα γίνει, στα τέλη της, και αυτό είναι η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη , μια Έκλειψη η οποία σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές, αλλά και μια νέα αρχή στην ζωή τους. Πριν από αυτή όμως, έχουμε την όψη συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη η οποία μας υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις , και στην συνέχεια τις συναντήσεις τους διαδοχικά με τον Κρόνο σε όψη εξάγωνου, οι οποίες θα βοηθήσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να σταθούν γερά στα πόδια τους τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Θα έχει όμως και τις ρομαντικές της στιγμές, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Επίσης, στα μέσα της  εβδομάδας  θα ολοκληρωθεί και η φετινή ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες,  Ιχθύς) όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, αλλά και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, σε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα οδηγηθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 28/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει τα  ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου, να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο γλυκιά και τρυφερή τους πλευρά.

Την Δευτέρα 29/11

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες τόσο των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), όσο και των Κριών και των Λεόντων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί τι γίνεται πίσω από την πλάτη των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 30/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να οργανώσουν τα σχέδια τους και να τακτοποιήσουν τις προσωπικές τους υποθέσεις τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων.

Την Τετάρτη 01/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να δείξουν ωριμότητα και συνέπεια τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί προς τα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, ο Ποσειδώνας θα ολοκληρώσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και θα μπει σε στάση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τους Καρκίνους και τους Ιχθύς.

Την Παρασκευή 03/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα ωθήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς.

Το Σάββατο 04/12

Η Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 05/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Όταν νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες τις προκλήσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι ότι η εξέλιξη έρχεται μόνο μέσα από τις αλλαγές και τις προκλήσεις της ζωής.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα όμορφο μήνα!!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!