Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!


Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, παίζει βασικό ρόλο στην καλή επικοινωνία.

Στις  29/11 θα έχουμε την ευκαιρία, με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής  με  τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη (7ο 10’), να βγάλουμε το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο, μόνο βαρετές δεν θα είναι αυτές τις ημέρες, αφού οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε πολλές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα  να δούμε φίλους που έχουμε να συναντήσουμε καιρό, και θα περάσουμε όμορφα μαζί τους κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις.  

Επίσης, θα βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, κυρίως σε ότι αφορά γραφειοκρατικές υποθέσεις.  Ενώ, στις προσωπικές μας συζητήσεις θα εκφράσουμε με παιδική αφέλεια  τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας. Και μιας και πλησιάζει το τέλος της χρονιάς,  αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να επικοινωνήσουμε τα μελλοντικά μας  σχέδια αλλά και τις επιτυχίες μας, με ενθουσιασμό.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα, οι Τοξότες που  έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν μέχρι τα επόμενα τους γενέθλια για να προβάλλουν τον εαυτό τους, να προχωρήσουν σε σημαντικές γνωριμίες, και για να ταξιδέψουν. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη συνόδου Ερμή- Ήλιου, θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν και ένα ταξίδι αυτές τις ημέρες για επαγγελματικούς λόγους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους με ορμή στον σύντροφο τους, ενώ για τους αδέσμευτους, ευνοείται το φλερτ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η όψη συνόδου Ερμή- Ήλιου, θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους με τις λύσεις που θα δώσουν σε κομβικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό, να δεχτούν και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να μελετήσουν με προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη συνόδου Ερμή- Ήλιου, θα τους βοηθήσει να προβάλλουν τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους, ενώ με την βοήθεια των φίλων τους θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν σε τροχιά υλοποίησης ένα επαγγελματικό τους σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσουν όμορφες στιγμές με φίλους που έχουν να δουν καιρό.

Στα ζώδια της Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη συνόδου Ερμή- Ήλιου, θα τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις και να προχωρήσουν σε σημαντικές ρυθμίσεις οι οποίες θα δώσουν ανάσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό, ενώ αρκετοί, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα δείξουν στον σύντροφο τους την πιο αθώα και παιδική τους πλευρά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!