Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/2 – 7/3/2021


Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, νέα εποχή… την αφετηρία μιας νέας περιόδου εγκαινιάζει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, δίνοντας μας τις πρώτες ελπιδοφόρες ενδείξεις ότι  ο φετινός Μάρτιος ,στο μεγαλύτερο μέρος του, θα έχει θετικές εξελίξεις για τους περισσότερους από εμάς.

Το πρώτο ευχάριστο νέο, για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, οι οποίοι δυσκολευτήκαν αρκετά τον Φεβρουάριο, είναι ότι στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων.

Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή. Ενώ η όψη συνόδου του Ερμή με τον Δία θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και την ευκαιρία να προωθήσουμε τις υποθέσεις μας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ πιο πιεστική καθώς θα αναγκαστούν να μπουν σε δράση τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 28/02 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της  Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , θα θολώσει την  κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 01/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την ζωής τους και να νιώσουν σίγουροι για τις αποφάσεις τους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τρίτη 02/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά και θα ενισχύσει η επιθυμία ελέγχου προς τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 03/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και κεραυνοβόλους έρωτες τόσο στους Ιχθύες και στους Παρθένους όσο και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς, του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 04/03 η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, θα εγκαινιάσει μια από τις περιόδους έντονης δράσης και παράλληλα πιο ερωτικές για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ενώ, θα είναι πιο πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 05/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για 3η φορά ο Ερμής με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν και προωθήσουν τα σχέδια τους ή να λύσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν.

Το Σάββατο 06/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 07/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα δώσει έξυπνες ιδέες , αλλά και πρωτότυπες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μια νέα εποχή ξεκινά και εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν και να μπω σε δράση. Επίσης, αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι πως η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο όμορφο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!