Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/1 – 5/2/2023


Αντιφατική, ενδιαφέρουσα και γεμάτη ανατροπές θα είναι αυτή η εβδομάδα, οι οποίες θα μεγεθυνθούν κάτω από το φως του φεγγαριού. Με άλλα λόγια, αυτή η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εβδομάδα 2 ταχυτήτων, καθώς οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου με τις όψεις ανοίγουν τον δρόμο για να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσουμε με την ευφυΐα και την ευρηματικότητα μας.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη μας υπόσχεται ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπούμε σε δράση, ενώ στη συνέχεια η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, μια όψη που πραγματοποιείται για 3η φορά, θα μας βοηθήσει να δώσουμε έξυπνες λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν.

Ο Φεβρουάριος όμως, στο ξεκίνημα του, δεν θα μας δείξει το καλό του πρόσωπο, καθώς στα τέλη της εβδομάδας η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα προκαλέσει μια σειρά ανατροπών, ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις, με καυγάδες, ζήλειες και χωρισμούς από ασήμαντη της περισσότερες φορές εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, και οι οποίες θα μεγεθυνθούν ακόμα περισσότερο εξαιτίας της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα.

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τις εντάσεις και τους καυγάδες στις προσωπικές τους σχέσεις θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ πιο ευνοημένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 29/01

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει  τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, να δείξουν το δυναμικό τους πρόσωπο και να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για την καριέρα τους.

Την Δευτέρα 30/01

Η όψη τριγώνου, που θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε 2 μήνες, ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, όχι μόνο να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται και αντιδρούν.

Την Τρίτη 31/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα παρασύρει σε συναισθηματικές αντιδράσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 01/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα παρασύρει σε σπατάλες και υπερβολές τους εκπροσώπου του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 03/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ανατροπές και πιθανόν δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 04/02

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Κριού θα ενισχύσει τις συναισθηματικές εξαρτήσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 05/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους θα προκαλέσει εντάσεις, καυγάδες, ζήλειες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμούς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η επιτυχία στην ζωή έρχεται όταν δεν φοβάμαι να κυνηγήσω τα όνειρα μου , να ρισκάρω, και να προκαλέσω τις αλλαγές στην ζωή μου. Αυτό που πρέπει να θυμάμαι είναι ότι εάν δεν δρομολογήσω εγώ τις αλλαγές, θα τις προκαλέσουν οι άλλοι και τα αποτελέσματα τους μπορεί να μην μου αρέσουν.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!