Αφροδίτη στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει


Στις μέρες μας, όπου η τεχνολογία και οι συνθήκες των τελευταίων χρόνων μεγέθυναν τις αποστάσεις και την αποξένωση,  θεωρείται αδυναμία να δείχνει  κάποιος  την ευαίσθητη και ρομαντική του πλευρά. Όσο όμως και αν κλεινόμαστε στο καβούκι μας, ο έρωτας έχει πάντα τον τρόπο να ξυπνάει σε όλους μας τις κρυμμένες μας ευαισθησίες.

Τον ρόλο της συναισθηματικής αφύπνισης θα αναλάβει για άλλη μια φορά η  η Αφροδίτη, η οποία έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου,   θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 27/01 στις 04:31 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/02 στις 09:54 π.μ.

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς, έρχεται να ρίξεις τους τίτλους του τέλους σε μια περίοδο ψυχρότητας και συναισθηματικής απομάκρυνσης, όπου όλες τις σχέσεις μας τις βλέπαμε κάτω από το πρίσμα της λογικής, και να μας βοηθήσει να δείξουμε χωρίς φόβο στο ταίρι και στα αγαπημένα μας πρόσωπα  την πιο ρομαντική πλευρά μας πλευρά,  αλλά και τις ευαισθησίες.

Αυτή η ονειροπόλα Αφροδίτη, μπορεί να μας παρασύρει σε εξιδανικεύσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον ερωτικό μας σύντροφο ή ένα άτομο που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας, και να μας ωθήσει να  κάνουμε όνειρα για το μέλλον τα οποία θα είναι πασπαλισμένα με πολύ χρυσόσκονη, όπως στα παραμύθια που διαβάζαμε όταν ήμασταν μικροί.

Σε αυτό θα συμβάλει και η παρουσία του Ποσειδώνα, ο οποίος έχει την τάση να μας ταξιδεύει πάνω σε ένα ροζ σύννεφο και να μας δημιουργεί αυταπάτες, οι οποίες μπορεί να μας στοιχίσουν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης.

Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα ζήσουν μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς, παράλληλα όμως θα έχουν και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, ενώ τις ερωτικές περιπέτειες  και οικονομικές και ερωτικές εξαπατήσεις θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας  της Αφροδίτης στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 05/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη (11ο 14΄), θα ανεβάσει τους τόνους στις ερωτικές σχέσεις και θα προκαλέσει αρκετούς χωρισμούς στους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (15ο 03’), θα είναι υπεύθυνη για ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες οι οποίοι θα αλλάξουν την ζωή τόσο των Παρθένων και των Ιχθύων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (24ο 04’), θα ενισχύσει τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη  με τον Πλούτωνα (29ο 15’), υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές και μοιραίες γνωριμίες  τόσο για τους  Παρθένους, και τους Ιχθύς όσο και για τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτη στους Ιχθύς  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να  προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες, τις οποίες θα υλοποιήσετε πολύ σύντομα, άλλωστε φέτος έχετε και την εύνοια του Δία . Σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στο ταίρι σας τις κρυμμένες σας ευαισθησίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύς των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φίλους για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες όχι μόνο θα  περάσετε όμορφα , αλλά θα κάνετε και σημαντικές γνωριμίες, επίσης αρκετοί από εσάς θα μοιραστείτε τα όνειρα σας για το μέλλον με τους φίλους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να σας βρει σε ένα φιλικό κάλεσμα ή σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας. Επίσης, αρκετοί θα έχετε και σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.  Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς στην δουλειά σας, αρκεί να μην αφήσετε την ζήλεια να σας παρασύρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μέλλον σας με τα πιο φωτεινά χρώματα αρχίζετε να βλέπετε εσείς οι Καρκίνοι  . Η είσοδος  της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα σας ωθήσει να βάλετε με ενθουσιασμό σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά  επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η αφορμή για να ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας, ή να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική σας.

ΛΕΩΝ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.    Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο για εσάς όπου θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να  προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, αρκεί να είστε προσεχτικοί και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές . Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την  αυτοπεποίθηση σας και να απελευθερωθείτε ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις  θα ασχοληθείτε  με ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά θα σας  βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο εντάσεων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο σας, και θα αφήσετε τον ρομαντισμό να σας συνεπάρει.

ΖΥΓΟΣ

Στην δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού δημιουργήσει το ιδανικό κλίμα συνεργασίας στην δουλειά σας και θα αποκαταστήσει τις σχέσεις σας με τους τους συναδέλφους σας. Ενώ αρκετοί από  εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ρομαντική περιπέτεια με ένα συνάδελφο σας. Και μιας και η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ομορφιά,  αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό και την υγεία σας, και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης , ενώ μπορείτε να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εμφάνιση σας οι οποίες θα σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς, αφού μετά από μια περίοδο εντάσεων και ανατροπών, ανοίγει τον δρόμο για να  αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει χαρά. Σε  προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους και θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ για τους αδέσμευτους ο έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του στην ζωή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε και πάλι κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ώστε με ηρεμία να ασχοληθείτε με τα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.  Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική είτε για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου του σπιτιού σας ή για να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι. Σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή, δεν θα φοβηθείτε να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την ευαίσθητη και τρυφερή σας πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά θα σας βοηθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη την γνωστή σας αυστηρότητα και να κερδίσετε τους συνομιλητές σας, τόσο στο χώρο της εργασίας όσο και τους φίλους σας, με την εκφραστικότητα και την τρυφερότητα σας, χωρίς να φοβάστε ότι οι άλλοι θα σας θεωρήσουν αδύναμους. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική ιστορία σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή να γνωρίσετε τον νέο σας ερωτικό σύντροφο μέσα από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει αρχικά να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσε νέα πνοή στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο , θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενο τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και αρκετά έξοδα για αυτούς.

ΙΧΘΥΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο θα έχει ο έρωτας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, έρχεται να αλλάξει με τον καλύτερο για εσάς τρόπο τις ισορροπίες στην ζωή σας, σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, στους δεσμευμένους υπόσχεται ότι θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές με τον ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια νέα ερωτική σχέση στην οποία θα υπάρχει πολύ έντονο το ρομαντικό στοιχείο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!