Η μέθοδος του Ηλιακού Τόξου


Μπορείτε να φανταστείτε ότι όταν κινείται ο Ήλιος επηρεάζεται η ζωή μας και μάλιστα ότι εξαρτάται και από την ταχύτητα της κίνησής του;

Λοιπόν είναι γεγονός και μάλιστα όπως γνωρίζουμε η Γη σαν υπάκουος.Τα γεγονότα είναι αυτά που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής μας, είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά, έτσι λοιπόν η μέθοδος πρόβλεψης του Ηλιακού Τόξου, βασίζεται πάνω σ’ αυτά τα οποία προκύπτουν από τις θετικές ή αρνητικές όψεις των πλανητών.

Η μέθοδος αυτή είναι πολύ πιο γρήγορη και ενδεικτική των επερχόμενων καταστάσεων και γι’ αυτό χρησιμοποιείται ευρέως από τους αστρολόγους, διεθνώς ονομάζεται Solar Arc.

Ονομάστηκε έτσι διότι ξεκινά με την κίνηση του Ήλιου ανά έτος, λαμβάνοντας υπόψη, ότι από αυτόν εξαρτάται και η κίνηση των υπολοίπων πλανητών.

Έτσι λοιπόν γίνεται ένας συσχετισμός των πλανητών του γενέθλιου χάρτη με τους πλανήτες του Ηλιακού Τόξου, αν έχουμε έναν πλανήτη του τόξου να κάνει όψη με έναν πλανήτη του γενέθλιου χάρτη, τότε πρέπει να εξετάσουμε σε τι κατάσταση έχουμε τον γενέθλιο πλανήτη, όπου αν είναι σε πτώση, ακόμη και αν σχηματίζει εξάγωνο ή τρίγωνο με τον πλανήτη του τόξου, δηλαδή μια θετική όψη, ωστόσο δεν θα ενεργήσει το ίδιο θετικά για το άτομο του χάρτη.

Σε περίπτωση βέβαια που έχουμε τετράγωνο ή αντίθεση , που πρόκειται για μια αρνητική όψη, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για το άτομο αυτό.

Εκείνο όμως που είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί από τον αστρολόγο είναι η ακριβής ώρα, διότι με τον τρόπο αυτόν μπορεί να έχει πλήρη εικόνα αφού θα εξετάσει τις σχέσεις με τις ακμές.

Δηλαδή όταν η ακμή του Ηλιακού Τόξου συναντηθεί με το γενέθλιο σημείο ή με πλανήτη, τότε ενεργοποιείται όλος ο οίκος στον οποίο ανήκει η ακμή με τον τρόπο του πλανήτη ή του σημείου που συνάντησε, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης ή σημείο του Ηλιακού Τόξου έρθει σε όψη με έναν πλανήτη γενέθλιο, πάντα έχουμε γεγονότα της φύσεως των πλανητών. Αν δεν έχουμε όμως ακριβή ώρα τότε πρέπει να χρησιμοποιούμε μόνο τους πλανήτες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!