Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/11 – 10/11/2019


Σε γενικές γραμμές η 2η εβδομάδα του Νοεμβρίου θα είναι πιο ήρεμη και αισιόδοξη από την προηγούμενη, και αυτό γιατί δεν έχει καμία πλανητική αλλαγή, αλλά και γιατί οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, με μοναδική εξαίρεση την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, είναι ευχάριστες και σταθεροποιητικές.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή και αυτό πρέπει να μας κάνει να είμαστε προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αλλά και των μετακινήσεων μας.

Ιδιαίτερα τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), και αρκετά προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), από τους οποίους ποιο τυχεροί είναι οι Κριοί οι οποίοι έχουν την βοήθεια της Αφροδίτης και του Δία από το ζώδιο του Τοξότη.

Την 3/11 Κυριακή η είσοδος της  Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς).

Την Δευτέρα 04/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα ταράξει λιγάκι τα νερά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Τρίτη 05/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα οδηγήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε καταστάσεις που τους κρατάνε πίσω.

Την Τετάρτη 06/11 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού  (Καρκίνους , Σκορπιούς).

Την Πέμπτη 07/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπους  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 08/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να πάρουν την επιβράβευση για την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα τους.

Το Σάββατο 09/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να πάρουν τις σωστές αποφάσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση τους, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να δώσουν σχήμα και μορφή στα όνειρα τους.

Ενώ την Κυριακή 10/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να συγκεντρωθούν στους στόχους τους και θα τους βοηθήσει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, για να καταφέρω να χτίσω το νέο και να καταφέρω να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου, θα πρέπει πρώτα να απελευθερωθώ από ανθρώπους και καταστάσεις που με κρατάνε πίσω. Όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα μόνο αν μείνω συγκεντρωμένος στους στόχους μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u