Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/7 – 6/8/2023


Γεμάτη ενδιαφέροντα γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδας όπου κάτω από το φως της 1ης Αυγουστιάτικης Πανσελήνου όλα θα φαίνονται πιο έντονα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε σε υπερβολές. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ήπιο τρόπο, ωστόσο η 1η μέρα του Αυγούστου, εκτός από την εντυπωσιακή Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, έχει και σημαντικές όψεις τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστούμε προς όφελος μας.

Η συνάντηση του Άρη σε όψη τριγώνου με τον Δία, μας προτρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες, ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες συγκρούσεις και αδιέξοδα. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, η  επιπολαιότητα μας είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες αποφάσεις. Την τύχη με το μέρος τους, θα έχουν αυτή την εβδομάδα, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Τις υπερβολές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Σε αδιέξοδο είναι πιθανό να βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)

Την Κυριακή 30/07 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 31/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου και τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να πάρουν τολμηρές αποφάσεις.

Την Τρίτη 01/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να πάρουν αποφάσεις υψηλού ρίσκου, οι οποίες όμως θα αποδειχτούν σωστές, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε συγκρούσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, να βάλουν κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη τις σχέσεις τους με τους άλλους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 03/08

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και απόμακρους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 04/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Άρη από την Παρθένο, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 05/08

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και θα βοηθήσει να πάρουν τις σωστές  αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 06/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θέλει ιδιαίτερη προσοχή , γιατί είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες  αποφάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να δείξω το δυναμικό μου πρόσωπο και να πάρω πρωτοβουλίες, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστώ για να διαφυλάξω τα συμφέροντα μου, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθώ σε υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!