Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/12 – 11/12/2022


Γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα της, καθώς κάτω από το φως του φεγγαριού οι καταστάσεις και τα συναισθήματα μας θα μεγεθυνθούν. Το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, μετά την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι συναντήσεις του Ερμή και της Αφροδίτης λίγο πριν αποχωρήσουν από το ζώδιο του Τοξότη.

Η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα μας παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, μετά τα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση της σε όψη τετραγώνου με τον Δία, θα είναι υπεύθυνη για οικονομικές σπατάλες και ερωτικά παραστρατήματα. Σε υπερβολές θα μας παρασύρει και ο Ερμής στο ξεκίνημα της εβδομάδας καθώς η συνάντηση του σε όψη τετραγώνου με τον Δία, μπορεί να ανεβάσει χωρίς ουσιαστική αιτία τους τόνους ή να μας παρασύρει σε υπερφίαλες δηλώσεις.

Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στους Διδύμους, η οποία θα ήταν μια όμορφη Πανσέληνος που θα μας έβαζε με πολύ όμορφο τρόπο στο πνεύμα των Χριστουγέννων, εάν λίγη ώρα μετά την Πανσέληνο δεν σχηματιζόταν η όψη αντίθεσης του Ήλιο με τον ανάδρομο Άρη, η οποία μπορεί να μας παρασύρει σε πείσματα και εγωιστικές αντιδράσεις.

Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ σε υπερβολές και ερωτικά μπερδέματα μπορεί να παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 04/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα και ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 05/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο αντισυμβατική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 06/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές και ενθουσιώδεις αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών.

Την Τετάρτη 07/12

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα εγκαινιάσει μια περίοδο με αρκετή ένταση στην επικοινωνία για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

Την Πέμπτη 08/12

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου να ασχοληθούν με τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Ενώ εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Ήλιο από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι.

Την Παρασκευή 09/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές, ερωτικές ατασθαλίες αλλά και σπατάλες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών.

Το Σάββατο 10/12

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), από την άλλη πλευρά θα ωθήσει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

Ενώ την Κυριακή 11/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μην δημιουργήσω στο μυαλό μου ψεύτικους παραδείσους, εξαιτίας της ανάγκης μου να νιώσω συναισθηματική ασφάλεια. Παίρνω τις αποστάσεις μου γιατί το φως του φεγγαριού μεγεθύνει τα πάντα.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!