Οι Δεσμοί της Σελήνης Μέρος 4ο : Μια φορά και έναν καιρό


Τα ζώδια και οι Οίκοι των σεληνιακών δεσμών μας παρέχουν την ιστορία, αλλά εμείς χρειαζόμαστε περισσότερα.

Είναι αδύνατο να υπάρξει ιστορία χωρίς πρωταγωνιστές. Υπάρχει κάποιου είδους ερμηνεία υπάρχει για τους δεσμούς λαμβάνοντας υπόψη τους Οίκους και τα ζώδια.

Όμως, χωρίς τον κυβερνήτη, χωρίς τις λεπτομέρειες, στην πραγματικότητα δεν έχουμε ιδέα ως προς το από πού ερχόμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε.

Οι δεσμικοί κυβερνήτες είναι αυτοί που κρατούν τις λεπτομέρειες και το βαθύτερο νόημα της ιστορίας που προσπαθούν να πουν οι Δεσμοί, και να μας δώσουν μία πιο ακριβή εξήγηση για αυτά που πρέπει να κάνουμε.

Τεχνικά, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει το ζώδιο που βρίσκεται ο Δεσμός,

Δεν είναι κυβερνήτης του Δεσμού, αλλά ο «Δεσμικός κυβερνήτης», καθώς εκφράζει το είδος της πίεσης και της επιρροής που έχει ο συγκεκριμένος πλανήτης.

Όταν αυτοί οι πλανήτες αλληλεπιδράσουν με άλλους, μέσα από μία πρόοδο ή διέλευση, η ενέργεια που εκφράζουν είναι σαν ένας ηλεκτρισμός που ενεργοποιεί την πνευματική μας ανάπτυξη.

Τα θέματα των Δεσμών ξυπνάνε, και διαχειριζόμαστε μία νέα κρίση προσαρμογής που μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε αυτά που πρέπει, είτε μέσα από αναθεώρηση ενός ζητήματος που χρειάζεται διόρθωση (Νότιος Δεσμός) είτε μέσα από την χειραγώγησή μας σε νέα περιοχή και αποκαλύπτοντας τα τυφλά μας σημεία όσον αφορά το μονοπάτι μας (Βόρειος Δεσμός).Ας πάρουμε ένα παράδειγμα, για να απλοποιήσουμε λίγο τα ζώδια και τους Οίκους.

Ας πούμε πως κάποιος έχει τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και στον 1ο Οίκο.

Από την αρχή καταλαβαίνουμε πως το άτομο επικεντρώνεται στις δικές του επιθυμίες και ανάγκες.

Έχει άμεση αντίδραση στα εξωτερικά ερεθίσματα –ο Κριός μπορεί να είναι αθώος σαν παιδί, αντιδρώντας στο περιβάλλον άμεσα, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες.

Η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός του Κριού είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό.

Οι ηγετικές του ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες.

Είναι ατρόμητος. Επίσης, θαυμάζουμε την παρορμητική του γενναιοδωρία (από τη στιγμή που ικανοποιήσει τις ανάγκες του) καθώς και το αίσθημα της περιπέτειες και της διασκέδασης.

Όμως, η θέση του Άρη έχει πολλά να μας πει για το πια ζητήματα που αφορούν τον Νότιο Δεσμό και πρέπει να διορθωθούν.

Επίσης σηματοδοτεί το που βρίσκονται τα δώρα του Νότιου Δεσμού.

Η συμπεριφορά του Νότιου Δεσμού γενικά πέφτει στον Οίκο που βρίσκεται ο κυβερνήτης.

Αν κάποιος έχει Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και στον 1ο Οίκο με τον Άρη επίσης στον 1ο Οίκο, μπορεί να μας τρελάνει με την ενεργητικότητά του ακόμα και αν έχει Ωροσκόπο Ιχθύ.

Έχει την ικανότητα να οδηγήσει τους άλλους, είτε το ξέρει είτε όχι. Ακόμα και αν φαίνεται ονειροπόλος Ιχθύς, παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

Μπορεί να μοιάζει πως το μυαλό του πετάει στα σύννεφα και να παρουσιάζεται ευγενικός, καλλιτεχνικός ή πνευματικός, αλλά το μόνο που θα τον νοιάζει είναι να ολοκληρώσει τις ανάγκες του «εγώ». Το να ξεφύγει από αυτή τη συνείδηση είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι περισσότεροι από εμάς,

Μέχρι ένα σημείο, έχουμε κάποια σχέση με τον Βόρειο Δεσμό μας. Ακόμα και αν είναι υποσυνείδητη, γνωρίζουμε ενστικτωδώς τι είναι αυτό που μας λείπει.

Αν μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την μία πολικότητα, τότε η άλλη θα κάνει τον εαυτό της γνωστό κατά κάποιο τρόπο, μορφή ή σχήμα.

Στο τέλος, οι σχέσεις μας με τους Νότιους Δεσμούς, αρχίζουν να γίνονται ανολοκλήρωτες.

Αισθανόμαστε κενοί σε αυτόν τον τομέα, πως έχουμε έλλειψη ολοκλήρωσης, ακόμα και αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας λείπει. Αυτό είναι που στο τέλος μας οδηγεί στους Βόρειους Δεσμούς.

Όμως, τι μας οδηγεί εκεί;

Τα περιστατικά και οι εμπειρίες που σχετίζονται με τον Νότιο Δεσμό. Έτσι, με τον Άρη και τον Νότιο Δεσμό στον 1ο Οίκο, το «εγώ» είναι αυτό που δεν ολοκληρώνεται.

Θα αναρωτιόμαστε συνεχώς γιατί οι σχέσεις μας αποτυγχάνουν. Και ίσως εξαιτίας της «αθωότητας» του Κριού, δεν έχουμε ιδέα γιατί.

Αν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 1ο Οίκο, αυτό που θα μας απασχολήσει είναι το «εγώ, εγώ, εγώ πρώτα».

Έχει να κάνει επίσης με τις παρορμητικές πράξεις. Το κενό της καρδιάς όσον αφορά το «εγώ» στο τέλος θα αγγίξει τον Νότιο Δεσμό στον Κριό και θα αναγκάσει το συγκεκριμένο άτομο να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στις σχέσεις όλων των ειδών.

Συγκεκριμένα οι ρομαντικές σχέσεις θα είναι δοκιμασίες που στο τέλος όχι μόνο θα αλλάξουν τις συμπεριφορές, αλλά θα αναγκάσουν τον Νότιο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού να ανταποκριθεί στον κόσμο σαν σύνολο με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Αλλά ας το συγκρίνουμε με τον Άρη σε κάποια άλλη τοποθεσία.

Αν ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 1ο Οίκο, αλλά ο Άρης βρίσκεται στον 4ο Οίκο, τι καταλαβαίνουμε;

Το «εγώ» είναι πάλι θέμα, αλλά αντί ο Άρης να ενισχύει τις τάσεις του Κριού, τώρα επικεντρώνεται στον 4ο Οίκο. Εδώ ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Κριού μας λέει μία διαφορετική ιστορία.

Οι ανάγκες που χρειάζονται ανάπτυξη στη βασική συνειδητότητα στη πρώτη περίπτωση δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον εαυτό, αλλά στην ουσία είναι ο ίδιος ο Εαυτός.

Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει η σχέση με τον κόσμο που απειλεί το οικογενειακό περιβάλλον –τόσο πολύ που οι συνειδητές μας αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο, καθορίζονται από αυτή την απειλή.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις χρειάζονται διαφορετικό μονοπάτι έτσι ώστε να διαπραγματευτούν με τον κόσμο, και αυτό είναι που μας διδάσκει ο Βόρειος Δεσμός.

Και οι δύο θα αλλάξουν τις αλληλεπιδράσεις τους απέναντι στις σχέσεις, αλλά οι αλλαγές αυτές θα έρθουν με τελείως διαφορετικούς τρόπους.

Επίσης θα συμβούν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, μέσα από τις προόδους και τις διελεύσεις.

Οι καλές όψεις με τον Άρη μετριάζουν τις δυσκολίες. Οι δύσκολες από την άλλη, τις εντείνουν.

Η κατάσταση του κυβερνήτη του Νότιου Δεσμού μας δίνει τις λεπτομέρειες για να καταλάβουμε ποια είναι η σχέση μας με τον κόσμο, σύμφωνα με τον Νότιο Δεσμό.

Μπορούμε να ψάξουμε όλες τις όψεις, όσο βαθιά θέλουμε, και θα έχουμε μία διαφορετική ιστορία.

Όμως, αν δεν τη πάρουμε στα σοβαρά,

Δεν θα καταλάβουμε ποτέ γιατί οι Δεσμοί μας επηρεάζουν τόσο πολύ. Μας επηρεάζουν διότι διαχειρίζονται ολόκληρο τον συνειδητό προσανατολισμό της ζωής.

Έτσι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε σωστά οποιαδήποτε διέλευση ή πρόοδο σε έναν αστρολογικό χάρτη χωρίς αυτούς.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη στον Τοξότη

In category Σελήνη

Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον ...

Σελήνη στον Ζυγό

In category Σελήνη

Ποια φαινόμενα ορίζουν την καθημερινότητά μας; Η διάθεσή μας όταν Η Σελήνη είναι   ...

Σελήνη στον Υδροχόο

In category Σελήνη

Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης ...

Σελήνη στον Αιγόκερω

In category Σελήνη

Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύοντ ...

Σελήνη στους Ιχθύες

In category Σελήνη

Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθύες, Μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ...

Σελήνη στον Σκορπιό

In category Σελήνη

Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!