Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/3 – 12/3/2023


Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχουμε σημαντικά πλανητικά γεγονότα, τα οποία θα μας οδηγήσουν σταδιακά σε μια νέα εποχή. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η ολοκλήρωση του ταξιδιού του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, και η είσοδος του στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ λίγες ώρες πριν θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου.

Από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι όψεις που θα σχηματιστούν από το ξεκίνημα της εβδομάδας καθώς, εάν τις εκμεταλλευτούμε σωστά, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε προς όφελος μας την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ζωή μας. Και δεν το γράφουμε τυχαία, καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με  τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια μας και θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις που μας δυσκολεύουν.

Από την άλλη πλευρά, στα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, μας υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις αλλά και ξαφνικές συναντήσεις οι οποίες θα μας γεμίσουν χαρά. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Από την μια πλευρά,  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα ωθήσει να εστιάσουν την προσοχή τους στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας, θα μάθουν ότι για να πετύχουν τους στόχους τους θα πρέπει να είναι συνεπείς και δουλεύουν οργανωμένα και μεθοδικά.Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, πιο ανάλαφρη, καθώς θα απελευθερωθούν από το βάρος του Κρόνου, θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 05/03

Οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού και τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει αρχικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες) να βρεθούν με τον ενθουσιασμό και το ταπεραμέντο τους στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ από την άλλη πλευρά, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, εξαιτίας της συμπεριφοράς και των νευρικών τους αντιδράσεων.

Την Δευτέρα 06/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να ξεχωρίσουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από αυτούς να αναθεωρήσουν και αρκετά από τα προγραμματισμένα τους σχέδια.

Την Τρίτη 07/03

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου  θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) να εστιάσουν την προσοχή τους στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να ξεπεράσουν με έξυπνους τρόπους, τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτές. Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) για τα επόμενα 3 χρόνια, να αναλάβουν ευθύνες και να μάθουν ότι η επιτυχία δεν χαρίζεται, αλλά, έρχεται μετά από σωστά μελετημένες κινήσεις, και σκληρή δουλειά.

Την Τετάρτη 08/03

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους, και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας της συναισθηματικής ανασφάλειας που θα τους προκαλέσουν οι δικοί τους άνθρωποι.

Την Πέμπτη 09/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία είναι πιθανό να ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.

Την Παρασκευή 10/03

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να ξεφύγουν από μια απαιτητική κατάσταση.

Το Σάββατο 11/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από τους Διδύμους υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές και ευχάριστες εμπειρίες, τόσο στους Κριούς και στους Ζυγούς όσο και στους Διδύμους και στους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις τόσο για τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 12/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες και τα απωθημένα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ευελιξία και η ικανότητα μας να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις απαιτήσεις της ζωής είναι μας βοηθούν να ξεχωρίσουμε, πριν όμως από αυτό είναι σημαντικό να ξέρουμε τι θέλουμε από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και να μην φοβόμαστε να κοπιάσουμε για όλα όσα είναι σημαντικά για εμάς.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!