Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/5 – 14/5/2023


Γεμάτη ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις θα είναι αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα η οποία θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, καθώς έχουμε αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερα απαιτητική Έκλειψη Σελήνης.

Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική μας πλευρά, αλλά και να ασχοληθούμε με την φροντίδα του σπιτιού και τα θέματα της ακίνητης μας περιουσίας, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, είναι προάγγελος ριζικών αλλαγών και σημαντικών αναθεωρήσεων.

Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος στα τέλη της εβδομάδας θα συναντηθεί διαδοχικά, σε όψη εξαγώνου, με τον Κρόνο, μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί, και με την Αφροδίτη, μια όψη που θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και θα αυξήσει την δημοτικότητα μας. Επίσης, στα τέλη της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, υπόσχεται ότι πλέον στην συναισθηματική μας ζωή θα υπάρξει σταθερότητα.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτοί την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), όσο και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς) παρόλο που για λίγες ημέρες ακόμα εξακολουθούν να έχουν την εύνοια του Δία, όσο και για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες). Ενώ ξαφνικές ανατροπές θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 07/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα κάνει αυστηρούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), παράλληλα όμως, υπόσχεται ότι θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί και προστατευτικοί με τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθούμε με την φροντίδα και την περιποίηση του σπιτιού μας.

Την Δευτέρα 08/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει να βγουν από τα συναισθηματικά αδιέξοδα, που μπορεί να βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, στα σχέδια και σε κομβικούς τομείς της ζωής τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα εκφράσουν πολύ έντονες τάσεις ανεξαρτησίας.

Την Τετάρτη 10/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την σύνοδο Ήλιου – Ουρανού θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να βρουν ανατρεπτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 12/05

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό και τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε ακραίες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να οργανώσουν, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, τα επόμενα τους βήματα, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Ιχθύς και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 13/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την δημοτικότητα τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, λίγες ώρες αργότερα,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να βάλουν την συναισθηματική τους ζωή σε γερές βάσεις και θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους με πράξεις τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 14/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικούς τρόπους για να δείξουν τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι ξαφνικές αλλαγές στην ζωή μας, μας ωθούν να βγούμε από την ζώνη ασφάλειας και να εξελιχθούμε. Η ζωή άλλωστε αγαπάει τους τολμηρούς και αυτούς που δεν φοβούνται να φροντίσουν τους δικούς τους ανθρώπους και να δείξουν την αγάπη και τα συναισθήματα τους με τις πράξεις τους.

 Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!