Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/10 – 15/10/2023


Νέες διαδρομές θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα  που είναι εκρηκτική, μεταμορφωτική και με σημαντικά πλανητικά γεγονότα τα οποία μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε πολύ σύντομα μια άλλη πορεία στη ζωή μας, σε αυτό άλλωστε θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την εκρηκτική όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία θα οδηγήσει αρκετούς από εμάς να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που τους κρατάνε πίσω, όχι με τον πιο εύκολο τρόπο. Στην συνέχεια ακολουθεί, η είσοδος της Αφροδίτης, μετά την πολύμηνη παραμονής της στο ζώδιο του Λέοντα, στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, αλλά και η ολοκλήρωση της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω .

Η πρώτη συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι αρκετά περιοριστική , καθώς θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο από στους Ιχθύς. Ο χορός των πλανητικών μετακινήσεων θα συνεχιστεί με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η πρώτη συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς,  θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κινηθούμε μεθοδικά.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Αυτή η εβδομάδας θα είναι θετική για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Σε σημαντικές αποφάσεις θα οδηγηθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Συναισθηματικά πιεσμένοι είναι πιθανόν να νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ έντονη και μεταμορφωτική θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 08/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη η μέρα καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ορισμένοι μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις εκδίκησης με δυσάρεστα αποτελέσματα και οριστικά ξεκαθαρίσματα, ενώ κάποιοι άλλοι να ανακαλύψουν πράγματα που δεν θα τους αρέσουν.

Την Δευτέρα 09/10

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Από την άλλη πλευρά όμως, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να παρασύρει σε συναισθηματικές, οικονομικές και διατροφικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Την Τρίτη 10/10

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 11/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν λύσεις με ιδιαίτερη ευκολία στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει να κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, και να διανύσει τις τελευταίες μοίρες πριν επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την Πέμπτη 12/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικούς τρόπους για να περάσουν αυτά που θέλουν τόσο στην δουλειά τους όσο και στις προσωπικές τους σχέσεις, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσει να βάλουν σε δράση τα σχέδια τους, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 13/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική τους ζωή όσο και για την καριέρα τους, και να κινηθούν μεθοδικά για να πετύχουν τους στόχους τους, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 14/10

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα ωθήσει να αλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρονται και επικοινωνούν στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, και θα οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα σε αυτές, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 15/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Oι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών,  αυτό σημαίνει ότι για κάποιους ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω τις παλιές τους αντιλήψεις και να κάνουν μια νέα αρχή τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα βγουν πιο ώριμοι και δυνατοί.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!