Εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη, ο έρωτας θα κυριαρχήσει στην ζωή μας !!


Το καλοκαίρι το  ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, τι καλύτερο λοιπόν από το να ζήσουμε ένα κεραυνοβόλο καλοκαιρινό έρωτα πασπαλισμένο με αρκετό συναίσθημα. Τον δρόμο, για να ζήσουμε την όμορφη περιπέτεια,  θα στρώσει σε όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (19ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου, είναι σίγουρο ότι θα ζήσουμε έντονες στιγμές πάθους αλλά και συναισθηματικής κορύφωσης, θα παρασυρθούμε από νέες ερωτικές προκλήσεις, όχι μόνο από νέα πρόσωπα αλλά και από τον σύντροφο μας, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει τρόπους για να ανανεώσει την σχέση μας. Tο ερωτικό παιχνίδι θα πάρει πάλι το ρόλο που του αξίζει στην ζωή μας, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην διάθεση, ιδιαίτερα για όσα ζευγάρια περάσαν δύσκολα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα ξανανιώσουμε σίγουροι για τα συναισθήματα μας και θα απολαύσουμε  πάλι την χαρά του φλερτ. Άλλωστε ο έρωτας είναι πηγή ζωής και πάντα βρίσκει τον τρόπο να εισβάλει στην ζωή μας.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να προστατεύσουν τα οικογενειακά τους κεκτημένα, και να επαναφέρουν την ισορροπία στις οικογενειακές τους σχέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τα συναισθήματα τους και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν και πάλι τον σύντροφο  τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους να αναπτύξουν με ιδιαίτερη μαχητικότητα τις σκέψεις και τα επιχειρήματα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι κερδισμένοι στο παιχνίδι του φλερτ.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, εν μέσω διακοπών, ενώ στην προσπάθεια τους να πετύχουν τα σχέδια τους, δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα βρουν έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα κρυφό έρωτα.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες με άτομα από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος θα επανέρθει στην ζωή τους και δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους για ένα φιλικό τους πρόσωπο, ή για ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Από τη Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u