Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Ένας τυχερός έρωτας γεννιέται !!


Με καλή διάθεση, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή που έχει ήδη αρχίσει να μας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα μας, συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα την πρώτη εβδομάδα του μήνα και να απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές με τους φίλους μας.  Μια από τις πιο τυχερές ημέρες της χρονιάς είναι η 04/01,  όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (01ο 37’).

Κάτω από την επιρροή της όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, στο χέρι μας και μόνο είναι αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας χτυπήσουν την πόρτα, αυτές μπορεί να αφορούν την καριέρα μας, ή την προσωπική μας ζωή. Δηλαδή,  αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δεχτούμε μια πολύ δελεαστική  επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ και να μην βιαστούμε να απορρίψουμε ή μπορεί να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια  οικονομική συμφωνία, η οποία θα βάλει την καριέρα μας σε νέα τροχιά.

Επίσης, αυτές τις ημέρες μέσα από φίλους, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία έχουμε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, ή σε ένα φιλικό κάλεσμα να γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας. Επίσης, το κέφι, η καλή μας διάθεση και η αισιοδοξία επιστρέφει στην ζωή μας, ενώ μπορεί να έχουμε και την κοινωνική αναγνώριση που τόσο καιρό περιμέναμε. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο αυτής της όψης, είναι ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε με ευκολία τα διάφορα εμπόδια που υπήρχαν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας ή θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε διάφορες οικονομικές μας υποθέσεις.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Υδροχόους και τους Λέοντες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Δία  από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα τους φέρει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, τους υπόσχεται τυχερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα τους και ανάσα στο πορτοφόλι τους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την εικόνα τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην αυτοπεποίθηση τους όσο και στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προβάλλουν τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους με τον καλύτερο τρόπο, και να τραβήξουν επάνω τους όλα τα βλέμματα . Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων τους, ενώ είναι πιθανό ο έρωτας να τους χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και τις μυστικές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα βάλουν σε νέα τροχιά την καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας τους, ο οποίος θα είναι για αυτούς ο φύλακας άγγελος τους ή να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!