Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Ένας τυχερός έρωτας γεννιέται !!


Με καλή διάθεση, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή που έχει ήδη αρχίσει να μας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα μας, συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα την πρώτη εβδομάδα του μήνα και να απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές με τους φίλους μας.  Μια από τις πιο τυχερές ημέρες της χρονιάς είναι η 04/01,  όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (01ο 37’).

Κάτω από την επιρροή της όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, στο χέρι μας και μόνο είναι αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας χτυπήσουν την πόρτα, αυτές μπορεί να αφορούν την καριέρα μας, ή την προσωπική μας ζωή. Δηλαδή,  αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δεχτούμε μια πολύ δελεαστική  επαγγελματική πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ και να μην βιαστούμε να απορρίψουμε ή μπορεί να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια  οικονομική συμφωνία, η οποία θα βάλει την καριέρα μας σε νέα τροχιά.

Επίσης, αυτές τις ημέρες μέσα από φίλους, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία έχουμε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, ή σε ένα φιλικό κάλεσμα να γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας. Επίσης, το κέφι, η καλή μας διάθεση και η αισιοδοξία επιστρέφει στην ζωή μας, ενώ μπορεί να έχουμε και την κοινωνική αναγνώριση που τόσο καιρό περιμέναμε. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο αυτής της όψης, είναι ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε με ευκολία τα διάφορα εμπόδια που υπήρχαν στην σχέση μας με τον σύντροφο μας ή θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε διάφορες οικονομικές μας υποθέσεις.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Υδροχόους και τους Λέοντες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Δία  από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα τους φέρει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, τους υπόσχεται τυχερές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα δώσουν σημαντική ώθηση στην καριέρα τους και ανάσα στο πορτοφόλι τους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την εικόνα τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην αυτοπεποίθηση τους όσο και στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προβάλλουν τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους με τον καλύτερο τρόπο, και να τραβήξουν επάνω τους όλα τα βλέμματα . Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων τους, ενώ είναι πιθανό ο έρωτας να τους χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και τις μυστικές οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα βάλουν σε νέα τροχιά την καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας τους, ο οποίος θα είναι για αυτούς ο φύλακας άγγελος τους ή να ξεκινήσουν μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!