Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!


Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζητάμε με προσμονή όλοι μας. Σε μια ευχάριστη συνθήκη για την προσωπική μας ζωή θα βρεθούμε ανήμερα την Εθνικής μας Γιορτής.

Στις 28/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 31’). Κάτω από την επιρροή της όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία που θα μας παρουσιασθεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά καθώς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δεχτούμε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις,  να γνωρίσουμε ανθρώπους μέσα από το φιλικό μας κύκλο οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον, επίσης, μπορεί να δεχτούμε μια ευνοϊκή για εμάς οικονομική πρόταση.

Σε προσωπικό επίπεδο, μας υπόσχεται ότι  θα περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε σε μια φιλική συνάντηση, θα δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ, είναι πιθανό ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους   και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες  και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία , τους δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Σε ότι αφορά την καριέρα τους, αφού θα τους φέρει σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, ενώ παράλληλα θα έχουν ευκαιρίες να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να γεννηθούν μεγάλοι έρωτες μέσα σε από την παρέα των φίλων τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά τους, μια νέα οικονομική συνεργασία ή μια νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή για να ξεχωρίσουν και να πάρουν την κοινωνική αναγνώριση που τους αξίζει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους, και γιατί όχι, σύντομα να αλλάξουν και το κοινωνικό τους status.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ ένα νέο άτομο που θα κάνει την είσοδο του στην ζωή τους θα βοηθήσει να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα έχουν στο παιχνίδι του έρωτα την τύχη με το μέρος τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους και να προστατεύσουν ότι έχουν χτίσει, μέχρι τώρα με κόπο στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να λάβουν, εκτός από ηθική και οικονομική επιβράβευση για την καλή τους δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους το οποίο θα τους επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ για τους αδέσμευτους, ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται μέσα στο χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u