Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!


Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζητάμε με προσμονή όλοι μας. Σε μια ευχάριστη συνθήκη για την προσωπική μας ζωή θα βρεθούμε ανήμερα την Εθνικής μας Γιορτής.

Στις 28/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 31’). Κάτω από την επιρροή της όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία που θα μας παρουσιασθεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά καθώς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να δεχτούμε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις,  να γνωρίσουμε ανθρώπους μέσα από το φιλικό μας κύκλο οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον, επίσης, μπορεί να δεχτούμε μια ευνοϊκή για εμάς οικονομική πρόταση.

Σε προσωπικό επίπεδο, μας υπόσχεται ότι  θα περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε σε μια φιλική συνάντηση, θα δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ, είναι πιθανό ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους   και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες  και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία , τους δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Σε ότι αφορά την καριέρα τους, αφού θα τους φέρει σημαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, ενώ παράλληλα θα έχουν ευκαιρίες να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να γεννηθούν μεγάλοι έρωτες μέσα σε από την παρέα των φίλων τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, θα τους φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά τους, μια νέα οικονομική συνεργασία ή μια νέα επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή για να ξεχωρίσουν και να πάρουν την κοινωνική αναγνώριση που τους αξίζει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους, και γιατί όχι, σύντομα να αλλάξουν και το κοινωνικό τους status.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους, ενώ ένα νέο άτομο που θα κάνει την είσοδο του στην ζωή τους θα βοηθήσει να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα έχουν στο παιχνίδι του έρωτα την τύχη με το μέρος τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Δία, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στο χώρο της εργασίας τους και να προστατεύσουν ότι έχουν χτίσει, μέχρι τώρα με κόπο στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να λάβουν, εκτός από ηθική και οικονομική επιβράβευση για την καλή τους δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους το οποίο θα τους επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ για τους αδέσμευτους, ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται μέσα στο χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!