Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Τυχεροί έρωτες !!


Γι’ αυτό που όλοι παραπονιόμαστε είναι ότι τύχη δεν χτυπά όσο συχνά θέλουμε την πόρτα μας, η ζωή όμως ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για καθένα από εμάς ξεχωριστά.  Μια από αυτές τις πολύ τυχερές ημέρες είναι η 29/06, και συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη του μήνα, όταν  η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (07ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε να εκμεταλλευτούμε όλες τις  ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν μπροστά μας, είτε αυτές αφορούν την καριέρα μας είτε την προσωπική μας ζωή, με άλλα λόγια, μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να δεχτούμε αυτές τις ημέρες ή μια οικονομική συμφωνία θα είναι αρκετή για να ανοίξει τον δρόμο της μελλοντικής μας επιτυχίας.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους μέσα από τις οποίες είναι πιθανό να γνωρίσουμε ένα τυχερό έρωτα ή να προχωρήσουμε σε μια νέα γνωριμία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να δεχτούμε όμορφα δώρα από τους φίλους ή τους αγαπημένους μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους   και τους Τοξότες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Δία  από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, μέσα από τις οποίες θα προβληθούν, ενώ είναι πιθανό να βρουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες μέσα από την παρέα των φίλων τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αποκαταστήσουν την σχέση με τον σύντροφο τους, ενώ ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να έρθουν και πάλι κοντά, από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν ένα άτομο μέσω του διαδικτύου ή να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο που βρίσκετε στο εξωτερικό.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν μεγάλη ανάσα στο πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή. Επίσης, θα είναι χαρούμενοι και θα έχουν την διάθεση να κάνουν όμορφα δώρα στους αγαπημένους τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ μέσα από τον φιλικό τους κύκλο θα έχουν τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα τους βοηθήσουν στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους είτε σε μια φιλική συγκέντρωση είτε κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής δράσης.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που για να πετύχουν επαγγελματικά θα κινηθούν στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν την εικόνα τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να ξεκινήσουν και μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!