Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει


Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρωπος μπορεί να είναι πιο ερωτεύσιμος και γοητευτικός από κάποιον άλλον που μπορεί να είναι πιο ευπαρουσίαστος. Στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ο έρωτας έχει ανάγκη να επικοινωνήσει, να φλερτάρει και μετά να ερωτευτεί.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 23/06  στις 03:34 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 18/07 στις 04:31 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα εκμεταλλευτούμε τις προσκλήσεις των φίλων μας , καθώς μέσα από αυτές θα μας δοθεί η δυνατότητα, αλλά και η ευκαιρία να γνωρίσουμε πρόσωπα τα οποία θα μας κεντρίσουν την προσοχή και θα μας ενθουσιάσουν , ενώ αρκετοί θα προχωρήσουν και σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το φλερτ θα αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινότητας μας, παράλληλα αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία  τα συναισθήματα μας, και στον επαγγελματικό μας στίβο,  θα γίνουμε οι καλύτεροι διαφημιστές του εαυτού μας , χρησιμοποιώντας παράλληλα και την γοητεία μας.

Το φλερτ, όπως αναφέραμε και παραπάνω θα αποτελέσει βασικό στοιχείο της καθημερινότητας μας, όχι μόνο στις φιλικές και προσωπικές μας επαφές, αλλά και στις επαγγελματικές.  Γι’ αυτό και μπορεί να δούμε ανθρώπους που συνήθως είναι απόμακροι και αυστηροί να γίνονται πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί.  Επίσης, ευνοούνται και οι σχέσεις  από απόσταση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις αγορές μας που γίνονται είτε μέσω του διαδικτύου ή με όσες γίνονται με ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι) όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στις οικονομικές τους υποθέσεις, ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα πρέπει να προσέξουν τα ερωτικά μπερδέματα, τις απιστίες και τις αυταπάτες.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Αφροδίτης στους  Διδύμους οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 29/06 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία (7ο 18’), υπόσχεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο 07’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να είναι συνεπείς απέναντι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
  • Στις 14/07 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (25ο 22’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, θα τους παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, εξιδανικεύσεις αλλά και απιστίες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τον παλιό καλό σας εαυτό θα ξαναβρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με την ευφυΐα, τις επικοινωνιακές σας ικανότητες αλλά και την ικανότητα σας να γοητεύεται με τα λόγια σας ακόμα και τους πιο δύστροπους συνομιλητές σας. Ενώ είναι πιθανό, κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να φλερτάρετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ταύροι. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στους Διδύμους, εκτός από την σημαντική ανάσα που θα δώσει στο πορτοφόλι σας , μέσα από την ολοκλήρωση μίας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, θα σας βοηθήσει να παγιώσετε την θέση σας στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να τους κάνετε και κάποια δώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλη μια ευχάριστη παρουσία  στο ζώδιο σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια από τις  πιο ερωτικές περιόδους  της χρονιάς για εσάς τους Διδύμους, κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρησιμοποιήσετε όλα τα εκφραστικά σας μέσα για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Το φλερτ θα είναι το δυνατό σας όπλο τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συναναστροφές, ενώ μπορεί να προκύψουν και αρκετοί  νέοι έρωτες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ξαναβρήσκετε το χαμόγελο αλλά  και την διάθεση σας για περιπέτεια. Αρκεί να αποφύγετε τις διπλές ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους κρυφούς έρωτες θα πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, τις οποίες θα ανακοινώσετε λίγο αργότερα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε και πάλι κοντά με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονης κινητικότητας ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, με τους οποίους θα περάσετε πολύ όμορφα, θα έχετε την δυνατότητα να μοιραστείτε μαζί τους τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα προκύψουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Σε ότι αφορά τον έρωτα, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μία σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιτυχία σας χτυπά αυτή τη χρονική περίοδο την πόρτα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους  Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας με τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, ενώ, ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι για όσους βρίσκονται στην αναζήτηση νέας εργασίας. Το πιο σημαντικό για εσάς όμως είναι ότι θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα ανοίξει το δρόμο για  να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας, ενώ θα επαναφέρει και πάλι τον  ενθουσιασμό και την  αισιοδοξία στην ζωή σας.  Σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να βρείτε τον έρωτα στον πρόσωπο ενός ατόμου που ζει σε άλλη χώρα ή θα από το εξωτερικό ή γνωρίσετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι από εσάς πάτε αυτή χρονική περίοδο διακοπές θα ζήσετε ένα καλοκαιρινό πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις   οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους ή να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου σας, ενώ από την άλλη πλευρά, ορισμένοι από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει κινητικότητα και θα ανανεωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στους Διδύμους στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει, αρχικά,  να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με όσους συνεργάτες σας είχαν διαταραχθεί, ενώ παράλληλα, ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε και νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα ανανεωθεί και θα έρθετε και πάλι κοντά αφού δεν θα υπάρχουν κρυφές σκέψεις και πράγματα που δεν εκφράζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές ευθύνες, οι οποίες όμως σας αρέσουν, θα αναλάβετε  αυτή τη χρονική περίοδο. Η  είσοδος  της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο , θα επαναφέρει αρχικά την ηρεμία και την ισορροπία στην δουλειά σας, και θα σας βοηθήσει  να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποια φλερτ στο χώρο της δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με  το σώμα, την διατροφή  διατροφή και την  εξωτερική σας εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να  προωθήσετε τα ιδιαίτερο πάθος τα νέα δημιουργικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναζωπυρώσουν την φλόγα του έρωτα με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, είτε κατά τη διάρκεια μιας εξόδου.

ΙΧΘΥΣ

Στα θέματα του σπιτιού σας θα ρίξετε όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα και να αποκαταστήσετε όσες σχέσεις είχαν διαταραχθεί, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Σε ότι αφορά τον χώρο του σπιτιού σας, θα προσπαθήσετε, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, να  κάνετε πιο όμορφο και αρμονικό, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!