Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σημαντικές ευκαιρίες…


Στις 18/03 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (21ο 17’). Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη σε όψη εξαγώνου είναι ιδιαίτερα βοηθητική , καθώς μας προικίζει με την ικανότητα να  επιβάλλουμε  τις θέσεις μας με μαχητικότητα, κάνοντας χρήση λογικών επιχειρημάτων  ενώ παράλληλα, μας βοηθάει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα χρησιμοποιώντας την δύναμη του νου μας. Ενώ κάτω από την επιρροή της μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί, χωρίς να αναλώνουμε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια μας. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει μια όψη οι δονήσεις του δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία είχε κολλήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δυναμικές της χρονιάς για εσάς τους  Ταύρους. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Άρη από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Ίσως ήρθε η στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας δυναμισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων,  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, τους οποίους θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε με πείσμα και μαχητικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λέξη επέκταση έχει αρχίσει και σας γίνεται ελκυστική. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να γίνετε ενεργό μέλος μιας κοινωνικής ομάδας, μέσα από την οποία θα διευρύνετε όχι μόνο τις γνώσεις , αλλά και τον κοινωνικό σας κύκλο. 

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα μαχητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες, και να δείτε ποιες από αυτές είναι χρήσιμες για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων,  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με τους φίλους και τους συνεργάτες σας με ιδιαίτερη μαχητικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν σας αρέσουν οι εντάσεις. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Άρη που από το ζώδιο του Ταύρου , θα σας βοηθήσει ώστε οι θέσεις σας να γίνουν αποδεκτές από τους συναδέλφους, με αποτέλεσμα, ακολουθώντας τις οδηγίες σας να ολοκληρωθεί μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας τρέχει με γρήγορους ρυθμούς.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με    με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να τα μετατρέψετε σε νέες συνεργασίες. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα πάρετε δραστικές αποφάσεις και για τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας υποθέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας ταλανίζει καιρό, και να επαναφέρετε την καθημερινότητα σας σε μια κανονικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των  Ιχθύων  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό για εσάς τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, και να επαναφέρετε την ηρεμία στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη αναθεώρηση έχει αρχίσει να σας αρέσει. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε ορισμένα από τα σχέδια σας και να τα προσαρμόσετε στις νέες συνθήκες. Να είστε σίγουροι πως με αυτόν τον τρόπο θα βρεθείτε διπλά κερδισμένοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u