Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, οι λύσεις βρίσκονται μπροστά σας…


Στις 16/03 ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει για 2η φορά όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον  Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 47’). Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν ο Ερμής είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα γύρω μας  , ενώ ο Πλούτωνας θέλει να ελέγχει τις καταστάσεις γύρω με απώτερο σκοπό την αναγέννηση. Κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα θα μπορέσουμε να μπούμε  στα βάθη της ψυχής των άλλων ανθρώπων γύρω μας και να δούμε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια και την στάση τους. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Από το παρασκήνιο κινείτε τα νήματα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, παράλληλα όμως , να κάνετε και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε να αιφνιδιάσετε όσους λένε πράγματα για εσάς στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε περίοδο σημαντικών αναθεωρήσεων είστε εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τα δεδομένα πριν προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία, και να την προσαρμόσετε στις ανάγκες που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη την ενέργεια σας την έχετε ρίξει στην καριέρα σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας επαγγελματικής πρότασης η οποία για κάποιους λόγους είχε σταματήσει. Ενώ θα είναι η αφορμή για να σκεφτείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε την δημόσια εικόνα σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδανική για να προωθήσετε τα  νέα επαγγελματικά σας σχέδια με την προϋπόθεση ότι τα έχετε μελετήσει σωστά και δεν έχετε αφήσει τίποτα στην τύχη τους.

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που όσο απρόσιτοι φαίνεστε άλλο τόσο προσιτοί είστε. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ουσιαστικά τι θέλουν οι άλλοι από εσάς , και με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να περάσετε τις θέσεις  σας χωρίς να δημιουργηθούν αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες σχέσεις προ των πυλών για εσάς τους  Παρθένους.  Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείτε με προσοχή τον τρόπο που θα αντιδράσουν  οι  φίλοι και οι  συνεργάτες σας, στο άκουσμα των δημιουργικών σας σχεδίων. Οι αντιδράσεις τους θα σας γεμίσουν χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας μόνο χαλαροί δεν είναι αυτή την χρονική περίοδο.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε αρκετές από τις  απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας, τις οποίες όμως θα περάσετε με πολύ εύστοχο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα σας να μεταμορφώνεστε είναι μοναδική. Η θετική όψη εξαγώνου που θα  σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει αρχικά σε επαγγελματικό επίπεδο, να δείξετε στους άλλους πως ότι λέτε το έχετε φιλτράρει πολλές φορές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ουαί και αλίμονο σε όποιον έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να σας αντισταθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιείται για να προστατέψετε τα οικογενειακά σας κεκτημένα, παράλληλα όμως θα δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν αστειεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έννοια της μεταμόρφωσης έχει γίνει ταυτόσημη με εσάς. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον μόνιμο κάτοικο του ζωδίου σας τον Πλούτωνα,  θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζετε τον εαυτό σας και να τον αναβαθμίσετε, έτσι ώστε να συστηθείτε με καλύτερο και ποιο εντυπωσιακό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στο παρελθόν . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα δεδομένα που υπάρχουν τα οποία θα σας οδηγήσουν στη λύση ενός γρίφου ή στην αποκάλυψη ενός  μυστικού , το οποίο θα  γίνει και το όπλο το οποίο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική συνεργασία.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη ξανά σας πάει γάντι . Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύει αρχικά  την παρατηρητικότητα σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που προβάλλεστε στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να  μπείτε στον κύκλο ισχυρών ανθρώπων οι οποίοι θα  βοηθήσουν στην  εξέλιξη σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u