Εξάγωνο ανάδρομου Ερμή – Δία, Έρχονται καλά νέα για όλους !!


Μετά από την συναισθηματική πίεση που μας προκάλεσε η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται η στιγμή να νιώσουμε και πάλι όμορφα, και να δούμε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Μια ημέρα ιδιαίτερης εύνοιας είναι στις  20/05 , όπου ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (01ο 42ο’), αυτή άλλωστε είναι και η πρώτη όψη που σχηματίζει ο Δίας μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου του Ερμή με τον Δία, τα νέα που θα έχουμε θα είναι πολύ ευχάριστα γεγονός που θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή μας διάθεση, καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Από την άλλη πλευρά, εκμεταλλευόμενοι την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα επανεξετάσουμε τα σχέδια μας και τα ζητήματα που μας απασχολούν και θα καταφέρουμε να βρούμε περισσότερες από μια λύσεις.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μας συζητήσεων, θα παρασύρουμε με τον ενθουσιασμό μας τους συνομιλητές μας και θα περάσουμε με ευκολία τις θέσεις μας, ενώ, από την άλλη πλευρά, θα έχουμε και πολύ τυχερές γνωριμίες, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ  ευχάριστα θα είναι και τα νέα που θα έχουμε από φίλους, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόσμενες συναντήσεις με φίλους.

Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές του τηλεπικοινωνιακού μας εξοπλισμού ή του μεταφορικού μας μέσου, εκτός εάν βρούμε καμία πολύ καλή ευκαιρία ενός μεταχειρισμένου, μπορούμε όμως να κάνουμε μια έρευνα αγοράς και σε λίγες ημέρες που θα επαναληφθεί η όψη με τον Ερμή σε ορθή πορεία αυτή τη φορά μπορούμε να προχωρήσουμε σε αυτές τις αγορές.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Κριούς και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών σε όψη εξάγωνου θα είναι στις 20/06.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού τους υπόσχεται ότι η τύχη είναι με το μέρος τους, έτσι το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέες σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα έχουν για αυτούς σύντομα και θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ενώ, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών τους συναντήσεων, θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τις επιτυχίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα από την παρέα των φίλων τους να προκύψει μια πολύ τυχερή γνωριμία, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουν στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου  από δεύτερο χέρι, σε τιμή ευκαιρίας.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις  στα θέματα  που τους απασχολούν, αλλά και στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να αναλάβουν και νέα καθήκοντα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα τους είναι πιο εύκολο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε σχέση με το παρελθόν αφού έχουν κάνει την αυτοκριτική τους, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από τον εργασιακό τους περιβάλλον, ωστόσο για λίγο καιρό αυτή η σχέση θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες, τυχερές γνωριμίες, και πάνω από όλα την υπόσχεση ότι σύντομα θα υλοποιηθούν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια. Το δυνατό τους όπλο είναι οι επικοινωνιακές τους ικανότητες αλλά και η δυνατότητα να μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα στα νέα δεδομένα. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι για τους δεσμευμένους θα είναι η αφορμή για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με τον σύντροφο τους, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανό να προκύψει μια τυχερή γνωριμία σε μια φιλική ή κοινωνική συγκέντρωση.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μόνο θετική μπορεί να είναι για αυτούς, καθώς από την μια πλευρά θα τους θα τους βοηθήσει να βρουν περισσότερες από μια λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρουν να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, από το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην σχέση τους με τον σύντροφο τους, αλλά και στην εικόνα τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!