Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Ποσειδώνα, Η ερωτική μας ζωή αποκτά ενδιαφέρον ..


Μέσα στο σκηνικό της έντασης και των ανατροπών, νόημα στην ζωή μας αλλά και κινητήριος δύναμη θα αποτελέσει για άλλη μια φορά ο έρωτας.  Αυτές τις ημέρες, και συγκεκριμένα στις 12/08 , λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Άρης , μετά από τις συγκρούσεις μεγατόνων που είχε στο ζώδιο του Ταύρου,   θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομου Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (24ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε επιτέλους, τις χαρές του έρωτα, θα γίνουμε πιο τολμηροί στον τρόπου που εκφράζουμε τις ερωτικές μας επιθυμίες, αλλά  και τις φαντασιώσεις, δίνοντας με αυτό τον τρόπο νέα πνοή στην  ερωτική μας ζωή.  Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έρθουμε αντιμέτωποι και με πολλές και με σημαντικές αποκαλύψεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι κρυφοί μας  εχθροί.

Κυρίως από το χώρο της εργασίας μας,  οι οποίοι τόσο καιρό μας δημιουργούν προβλήματα και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη μας. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές, μιας και οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται σε διακοπές,  να κάνουμε αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, και να υιοθετήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής στον οποίο θα μείνουμε πειθαρχημένοι ή να απαλλαγούμε από κακές για την υγεία και τον οργανισμό μας συνήθειες. Από την άλλη πλευρά, μιας και  ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την Τέχνη και την διαίσθηση, οι μέρες  αυτές είναι ιδανικές για να προβάλλουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα , ενώ αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να ακούμε την φωνή της  διαίσθησης μας, όταν μας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ή για να μας βοηθήσει στις αποφάσεις που ετοιμαζόμαστε να  πάρουμε. 

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+. Οι επόμενες συναντήσεις του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το Μεταβλητό Σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), όπου και θα συναντηθούν 3 φορές σε όψη τετραγώνου, συγκεκριμένα  στις 12/10/2022, στις 19/11/2022 & στις 15/03/2022.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να με οδηγό την διαίσθηση τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις το επαγγελματικό τους μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρουν να ανακαλύψουν ποιοι είναι οι κρυφοί εχθροί τους στην δουλειά τους. Σε ότι αφορά τη προσωπική τους ζωή, δεν θα διστάσουν να εκφράσουν τις ερωτικές επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους στο ταίρι τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με ενθουσιασμό αλλά και μεθοδικό τρόπο τα σχέδια τους, ενώ, πολύ σημαντική θα είναι και η συμβολή των φιλικών τους προσώπων.  Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, θα είναι ιδιαίτερα τολμηροί και αποφασισμένοι να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, ενώ στην προσπάθεια τους να προωθήσουν την καριέρα τους δεν θα διστάσουν να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτούν σε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους, η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τους να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια, ενώ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος ενός φιλικού τους προσώπου με το οποίο μοιράζονται κοινά όνειρα και ανησυχίες. Ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική και ερωτική τους ζωή, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους οι δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι, θα ζήσουν μια πικάντικη ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/12 – 11/12/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και έντονες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, ...

Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες έρχονται διάφορες ειδήσεις , οι οποίες άλλες είναι μ ...

Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Άρη, Ερωτικές αντιπαραθέσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε να υπάρχει αρκετή ένταση στις σχέσεις, ...

Εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, Προχωράω μπροστά με σταθερά βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε είναι ν ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Άρη, Ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ανθρώπινες σχέσεις όσο εύκολα ξεκινάνε, άλλο τόσο εύκολο είναι να διαλυθούν, η β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u