Εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Έρωτας και φαντασία


Το αλατοπίπερο στον έρωτα, εκτός από την ένταση και το πάθος, το δίνει και η φαντασία, η οποία μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις και τις απολαύσεις και να μας οδηγήσει σε μοναδικούς προορισμούς. Το ταξίδι του πλανήτη της δράσης  Άρη αυτές τις ημέρες έχει μια πολύ ωραία συνάντηση, τις 22/02 ο Άρης  από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να απολαύσει τη χαρά του έρωτα, και θα γίνουμε πιο τολμηροί καθώς θα αφήσουμε πίσω μας του ενδοιασμούς και θα εκφράσουμε τις ερωτικές μας επιθυμίες και φαντασιώσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αναθερμάνουμε την ερωτική μας ζωή.

Από την άλλη πλευρά θα έρθουν μπροστά μας και σημαντικές αποκαλύψεις, καθώς θα καταφέρουμε τους κρυφούς εχθρούς μας, κυρίως από το χώρο της εργασίας μας οι οποίοι για καιρό προσπαθούσαν να βλάψουν την εικόνα μας. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αποφασίσουμε να κάνουμε μερικές αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, και να υιοθετήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής στον οποίο θα μείνουμε πειθαρχημένοι.

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την Τέχνη και την διαίσθηση, γι’ αυτό και αυτές τις μέρες θα καταφέρουμε να βρούμε τρόπους για να εκφράσουμε τα ταλέντα και τις ανησυχίες μας μέσα από την Τέχνη, ενώ πολύ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος της διαίσθησης μας καθώς θα μας προειδοποιήσει για τους κινδύνους που μπορεί να παρουσιασθούν στο δρόμο μας ή να μας βοηθήσει πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στα θέματα που μας απασχολούν.

 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας τους, με οδηγό το ένστικτο τους το οποίο δεν θα τους προδώσει, ενώ θα ανακαλύψουν και ποια άτομα από το χώρο της εργασία τους προσπαθούν να τους διαβάλουν και να δημιουργήσουν ρωγμές στην εικόνα τους. Σε ότι αφορά τη προσωπική τους ζωή, θα πειραματιστούν με το ταίρι τους, διατηρώντας παράλληλα το σοβαρό τους προφίλ.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα σχέδια τους, σημαντικό ρόλο στην μελλοντική τους επιτυχία θα παίξουν οι φίλοι τους που θα τους εμπνεύσουν ή θα είναι αυτοί που θα πιστέψουν στα οράματα τους.  Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, είναι πιθανό να τολμήσουν να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις σε ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον το οποίο θα γίνει και ο μελλοντικός τους σύντροφος.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις, και να δώσουν λύσεις σε θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά με άλλους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα ακολουθήσουν το ένστικτο τους και θα προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να φαίνεται αρκετά τολμηρή. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική τους διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη, και αυτό θα τους οδηγήσει να κάνουν  πιο πικάντικη στην σχέση τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα τους ωθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά τους σχέδια, και να παθιαστούν με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους επαγγελματικά. Ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, η ερωτική τους ζωή θα αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους, το μόνο που μένει να κάνουν είναι απλά να αφεθούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!