Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χαμογελά !!


Το παράπονο των περισσότερων ανθρώπων είναι ότι η ζωή ήταν αρκετά αυστηρή μαζί τους και δεν τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, αυτό κάποιες φορές είναι αλήθεια και κάποιες άλλες όχι, γιατί η ευκαιρία μπορεί να τους χτύπησε την πόρτα και αυτοί απλά να την αγνόησαν ή να μην την αναγνώρισαν.Αυτές τις ημέρες όμως κάποιοι θα πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά.

Συγκεκριμένα στις 11/12 ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι τα νέα που θα ακούσουμε θα είναι θετικά και ευχάριστα, και αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να δούμε την κατάσταση γύρω μας πιο αισιόδοξα.

Επίσης, θα έχουμε έξυπνες ιδέες οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές από το επαγγελματικό και φιλικό μας περιβάλλον και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε,  ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε με άτομα από το φιλικό μας περιβάλλον τα οποία έχουμε καιρό να συναντήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί τους ή να μάθουμε ευχάριστα νέα από φίλους μας που βρίσκονται μακριά.

Θετικές θα είναι επίσης και οι εξελίξεις στις προσωπικές μας υποθέσεις, στις οποίες  θα καταφέρουμε να βρούμε με μεγαλύτερη ευκολία λύσεις. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές είτε για  να προχωρήσουμε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή να για να αγοράσουμε ένα καινούργιο τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, έχοντας την βοήθεια σημαντικών προσώπων από το φιλικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους δοθεί η δυνατότητα να δώσουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις του συντρόφου ή της οικογένειας τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές ρυθμίσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην εικόνα τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να διαφημίσουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και να προχωρήσουν σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους που έχουν να δουν καιρό, ενώ αρκετοί θα προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούργιου κινητού ή στην αντικατάσταση του μεταφορικού τους μέσου.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα καταφέρουν να βρουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα αναλάβουν νέες ευθύνες ως επιβράβευση της καλής τους απόδοσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν πίσω τους ενδοιασμούς και θα εκφράσουν ευκολία τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!