Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χαμογελά !!


Το παράπονο των περισσότερων ανθρώπων είναι ότι η ζωή ήταν αρκετά αυστηρή μαζί τους και δεν τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, αυτό κάποιες φορές είναι αλήθεια και κάποιες άλλες όχι, γιατί η ευκαιρία μπορεί να τους χτύπησε την πόρτα και αυτοί απλά να την αγνόησαν ή να μην την αναγνώρισαν.Αυτές τις ημέρες όμως κάποιοι θα πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά.

Συγκεκριμένα στις 11/12 ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι τα νέα που θα ακούσουμε θα είναι θετικά και ευχάριστα, και αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να δούμε την κατάσταση γύρω μας πιο αισιόδοξα.

Επίσης, θα έχουμε έξυπνες ιδέες οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές από το επαγγελματικό και φιλικό μας περιβάλλον και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε,  ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε με άτομα από το φιλικό μας περιβάλλον τα οποία έχουμε καιρό να συναντήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί τους ή να μάθουμε ευχάριστα νέα από φίλους μας που βρίσκονται μακριά.

Θετικές θα είναι επίσης και οι εξελίξεις στις προσωπικές μας υποθέσεις, στις οποίες  θα καταφέρουμε να βρούμε με μεγαλύτερη ευκολία λύσεις. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές είτε για  να προχωρήσουμε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή να για να αγοράσουμε ένα καινούργιο τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, έχοντας την βοήθεια σημαντικών προσώπων από το φιλικό τους περιβάλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους δοθεί η δυνατότητα να δώσουν λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις του συντρόφου ή της οικογένειας τους και να προχωρήσουν σε σημαντικές ρυθμίσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην εικόνα τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα τους βοηθήσει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν για να διαφημίσουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και να προχωρήσουν σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους που έχουν να δουν καιρό, ενώ αρκετοί θα προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούργιου κινητού ή στην αντικατάσταση του μεταφορικού τους μέσου.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα καταφέρουν να βρουν άμεσες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, ενώ αρκετοί θα αναλάβουν νέες ευθύνες ως επιβράβευση της καλής τους απόδοσης. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν πίσω τους ενδοιασμούς και θα εκφράσουν ευκολία τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!