Πως θα μας επηρεάσει η τελευταία Νέα Σελήνη- Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη


Με την Ηλιακή Έκλειψη  στο ζώδιο του Τοξότη στις 04/12 ολοκληρώνεται  ο  κύκλος  των φετινών Εκλείψεων, αλλά και ο κύκλος των Εκλείψεων στον άξονα Διδύμων- Τοξότη.

Οι Εκλείψεις, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές είναι δείκτες αλλαγών, και αυτό που παρατηρήσαμε να συμβαίνει πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, είναι, σημαντικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν την Ανώτερη Μόρφωση ιδιαίτερα με τις Σπουδές μέσω διαδικτύου, σε θέματα Δικαιοσύνης με νέες Νομοθετικές ρυθμίσεις. Επίσης,  εξαιτίας της πανδημίας είχαμε περιορισμούς και νέους κανόνες σε ότι αφορά τις διεθνείς μεταφορές και  τα ταξίδια. Ενώ, εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων  τα τελευταία δύο χρόνια έχει αλλάξει για τους περισσότερους από εμάς, η  στάση ζωής και η  Κοσμοθεωρία μας.

Στις 04/12 η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στην 12ο 22’ του Τοξότη στις 09:43 π.μ., θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 12ο 32’ του Παρορμητικού Αιγόκερω, ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την εξουσία, τους στόχους, την καταξίωση και την δημόσια εικόνα μας.

Τι πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η τελευταία  Ολική Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς;

Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στον 11ο οίκο (κοινωνικές ομάδες, πολιτικοί φορείς, κομματικοί μηχανισμοί, ακτιβισμός, κοινωνική προσφορά, ο φιλικός μας κύκλος), σε κοινωνικό επίπεδο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο αλλαγών τόσο στην λειτουργία και στην ηγεσία αρκετών πολικών κομμάτων και φορέων, όσο και των διάφορων κοινωνικών και ακτιβιστικών οργανώσεων, αλλά και στις διεθνείς σχέσεις . Σε προσωπικό επίπεδο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές μας σχέσεις, αλλάζοντας τόσο τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε σε αυτές, ενώ, θα ωθήσει αρκετούς από εμάς να έχουμε πιο ενεργή συμμετοχή στα κοινά .

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου με τον Ερμή θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό μας για τις αλλαγές που έρχονται στις φιλικές μας σχέσεις και τις προοπτικές που πιθανό να ανοίγονται μέσα από αυτές, αλλά και για την συμμετοχή ή τον ενεργό ρόλο κάποιων νέων ανθρώπων στα κοινωνικά δρώμενα. Ωστόσο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει ψεύτικες προσδοκίες για το μέλλον.

Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίζει ο Άρης με τον Δία είναι πιθανό να πυροδοτήσει φανατικές αντιδράσεις, βίαια επεισόδια αλλά και μεγάλες καταστροφές π.χ. φωτιές.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ουρανός με τον Ωροσκόπο του χάρτη της Έκλειψης σημάνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας, κυρίως αυτές που κουβαλάμε από το οικογενειακό μας περιβάλλον και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που απαιτεί η σημερινή κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα , υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να ανανεώσουμε την εικόνα μας, και θα φέρει θετικές εξελίξεις τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στην προσωπική και συναισθηματική μας ζωή.

Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε σταθερή τροχιά τα σχέδια μας, δείχνοντας σε όλους πως είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε νέες ευθύνες.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό το οποίο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στα τέλη του Δεκεμβρίου, και ήταν αυτό που έφερε τις μεγάλες αποκαλύψεις σε σοβαρά θέματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη από τις αρχές της χρονιάς.

Αστρικά η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στην 18ο 12’ του Σκορπιού και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 18ο 22’ του Τοξότη.

Στο συνδυασμό των δύο αυτών χαρτών η πιο σημαντική όψη είναι το ανοιχτό τετράγωνο που σχηματίζει ο Αστρικός Άρης με τον Τροπικό Πλούτωνα το οποίο ενεργοποιεί έντονη επιθετικότητα και βίαιες ενέργειες σε άτομα τα οποία έχουν ψυχικές διαταραχές.

Το μήνυμα της τελευταίας Νέας Σελήνης – Ολικής Έκλειψης Ηλίου της χρονιάς είναι, ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε τολμηρές αλλαγές στην ζωή μου, οι οποίες θα με οδηγήσουν σε μια νέα ζωή. Εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ακολουθήσω την νέα διαδρομή.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου του Δεκεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον και να μην φοβηθείτε τα νέα ξεκινήματα.  Με τόλμη και αισιοδοξία προχωρήσετε μπροστά, γιατί η επόμενη χρονιά είναι δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες οικονομικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να φύγετε από τα γνωστά σας μονοπάτια και  να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα προχωρήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές. Στα θετικά νέα, είναι ότι ανοίγονται σημαντικές προοπτικές να προχωρήσετε τους επόμενους μήνες σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας ετοιμαστείτε να αναλάβετε εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, και μαζί με αυτές θα είναι και νέες ευθύνες, αυτό θα αποτελέσει και την κύρια αφορμή για να γίνετε πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί, ενώ από την άλλη πλευρά θα αξιολογήσετε διαφορετικά τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την υγεία σας, αρκετοί θα αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και θα ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, και αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα και στην εμφάνιση σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο σημαντικές και δημιουργικές της χρονιάς για εσάς τους  Λέοντες. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει νέες ιδέες και θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε επαγγελματικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά στην προσωπική σας ζωή, σε κάποιους θα φέρει νέους έρωτες αλλά και σε κάποιους άλλους ίσως ένα παιδί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε  οριστικές λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ είναι πιθανό να αλλάξουν και οι ισορροπίες στο χώρο του σπιτιού σας, με την αποχώρηση ή την έλευση ενός μέλους. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να μετακομίσετε τους επόμενους μήνες εξαιτίας μιας νέας επαγγελματικής πρότασης, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Την ζωή σας σε νέους ρυθμούς πρόκειται να βάλετε εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή να βάλετε την ζωή σας σε πιο έντονους ρυθμούς. Για κάποιους αυτό μπορεί να είναι μια αλλαγή θέσης στην δουλειά τους, η οποία θα απαιτεί να ξεδιπλώσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες ή να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις θέσεις σας. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν μια ξένη γλώσσα ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τρόπο που έχετε δομήσει τις αξίες σας ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που έχετε δομήσει τις υλικές και τις συναισθηματικές σας αξίες και να ξαναδείτε ποια πράγματα και ποια άτομα είναι σημαντικά για εσάς. Σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρα σας, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να ανεβάσετε τις μετοχές σας, μέσα από σκληρή δουλειά, και να λάβετε την ηθική και οικονομική επιβράβευση που τόσο καιρό περιμένετε.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την προσωπική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα προχωρήσετε εσείς οι Τοξότες . Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας βάλει σε νέα πορεία ζωής, ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέχρι τα επόμενα σας γενέθλια θα προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, ενώ μπορεί να αλλάξετε και αρκετές από τις συνήθειες σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί στις αλλαγές, και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές σας θα σας δικαιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετό άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνετε τον απολογισμό σας, αλλά και αρκετού άγχους για το μέλλον, ενώ, αρκετοί από εσάς στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε παρασκηνιακές επαφές και συμφωνίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία για λίγο καιρό θα μείνει κρυφή, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ αρκετοί θα έχετε και πιο έντονη συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις. Επίσης, θα αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις, βγάζοντας από την ζωή σας τοξικούς ανθρώπους. Ενώ για τους αδέσμευτους, είναι πιθανό να βρουν τον έρωτα της ζωής τους είτε σε μια φιλική συγκέντρωση, είτε στο πρόσωπο ενός φίλου τους.

ΙΧΘΥΣ

Σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια είστε έτοιμοι να προχωρήσετε  εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ανοίξει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, αυτό για αρκετούς μπορεί να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση, η οποία θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να δείξουν παράλληλα τις ηγετικές τους ικανότητες. Ενώ κάποιοι άλλοι, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε  στροφή στην καριέρα σας, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας ή θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στους επόμενους μήνες η εικόνα σας θα αλλάξει, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!