Ισαβέλλα Βλασιάδου


Η Μπονάτσα της καρδιάς μας…

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι μια από τις ηθοποιούς που άφησαν το στίγμα τους στο ξεκίνημα της Ιδιωτικής Τηλεόρασης με ρόλους που όλοι μας θυμόμαστε με χαμόγελο, νοσταλγία και πολύ αγάπη.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Ισαβέλλα είναι μια δυναμική Κριαρίνα που με το χαμόγελο, την δυναμική της παρουσία και την ενέργεια της γεμίζει με ιδιαίτερη ευκολία το χώρο όπου και αν βρεθεί.

Η Σελήνη της στον Σκορπιό στον 11ο Ηλιακό της οίκο  την έχει προικίσει με διαίσθηση, ενώ παράλληλα της έχει δώσει έντονο μαγνητισμό και γοητεία με την οποία μάγεψε στην κυριολεξία το κοινό.

Στον Ωροσκόπο της στον Τοξότη οφείλεται η πηγαία παιδικότητα της, η διάθεση για περιπέτεια, η λατρεία της στα ταξίδια, ενώ παράλληλα της έδωσε έφεση στις ξένες γλώσσες και ταλέντο στο γράψιμο.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό ενίσχυσαν την επιθυμία της να γνωρίζει ανθρώπους από διαφορετικές χώρες ή κουλτούρες και να δημιουργεί ετερόκλητες παρέες μεταξύ τους, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό οι φίλοι της να βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλα τα σημεία της υφηλίου.

Η θετική στάση που έχει απέναντι στην ζωή αλλά και η αγάπη και η αποδοχή που της έχει όχι μόνο το κοινό, αλλά και,  ο φιλικός και κοινωνικός της κύκλος, οφείλεται επίσης στην όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ωροσκόπο της.

Παρόλο που η Ισαβέλλα είναι ένας ιδιαίτερα θετικός άνθρωπος έχει και τις αδύναμες πλευρές της. Την εξής μια, το άγχος της, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη την έχει ωθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε νευρικά ξεσπάσματα.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία την κάνει πολλές φορές υπερβολική στις αντιδράσεις της και απείθαρχη.

Την  όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα οφείλεται  η ικανότητα της στο γραπτό λόγο, άλλωστε έχει γράψει το σενάριο για πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά στον προφορικό λόγο και φυσικά στις μιμήσεις.

Ενώ οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα την κάνει ετοιμόλογη, να υπερασπίζεται με ιδιαίτερη θέρμη τις απόψεις της, ενώ την βοήθησε μέσα από την Τέχνη και το γράψιμο να εκφράσει τον εσωτερικό της κόσμο.

Η Ισαβέλλα εκτός από μαχήτρια, ως γνήσια Κριαρίνα, είναι και μια γυναίκα με ισχυρή θέληση. Η ικανότητα της να επικεντρώνεται στους στόχους της και να ξεπερνά τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο της και στο τέλος να βγαίνει πιο δυνατή, την οφείλει στην όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα.

Για την Ισαβέλλα πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν στην ζωή της οι αξίες, η σύνοδος Κρόνου – Δία, την έχουν βοηθήσει να χτίσει ένα ισχυρό κώδικα αξιών πάνω στον οποίο έχει πορευτεί, γι’ αυτό και για όσους την ξέρουν καλά δεν ήταν έκπληξη η απόφαση της να αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσία και το χαμόγελο της Ισαβέλλας μας έχουν λείψει, ωστόσο, είναι σίγουρο πως μόλις βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες θα επιστρέψει και πάλι. Εμείς ευχόμαστε αυτή η επιστροφή να γίνει πολύ σύντομα.

 

13701085 10209581367558506 6002412135273681289 o

Πάντα με ένα υπέροχο χαμόγελο

Ψάχνοντας κάτι στο YouTube έπεσα πάνω σε κάποια video της εκπομπής “Άλλα κόλπα” με τον Βλάσση Μπονάτσο και την Ισαβέλλα Βλασιάδου. Διαπίστωσα πως εκείνη η εποχή μου λείπει, όπως μου λείπει ο Βλάσσης και η Ισαβέλλα. Της έστειλα μήνυμα στο Facebook, για να κάνουμε μια συνέντευξη. Τρελάθηκε από την χαρά της…

Του Νίκου Μουρατίδη

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Ντολόρες στους «Αυθαίρετους». Ακολούθησαν κι’ άλλοι ρόλοι της σε πολλές άλλες γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό αντικαθιστώντας με επιτυχία τη Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», αλλά και ως Μπονάτσα στο πλάι του Βλάσση Μπονάτσου στα «Αλλα κόλπα».

Ισαβέλλα μου, πολύ χαίρομαι που μιλάμε.
Καλημέρα Νίκο μου, κι’ εγώ χαίρομαι που μιλάμε! Σε εκτιμώ πολύ για το χιούμορ σου και για την αγάπη σου για την καλή μουσική!

Σ’ ευχαριστώ πολύ. Πως πέρασες το καλοκαίρι σου;
Μμμμ. Ας μιλήσουμε για καλοκαίρια λοιπόν…Ένα περίεργο καλοκαίρι χωρίς το βασικό του συστατικό, την ανεμελιά, με καινούργιες αξίες και προδιαγραφές και με…υπέροχα άδειες παραλίες! Θα θυμάμαι τα θετικά τώρα που φθινοπώριασε. Μια παραλία στη Ζάκυνθο με τα λουλακί θεϊκά νερά της, σαν… πίνακας με σβησμένες τις ανθρώπινες φιγούρες από τον καμβά…

118327008 10222249864623015 5195064989731616700 o

Σου έφτασε ή ήθελες λίγο ακόμα;
Πάντα θέλω κι άλλο.. Νομίζω πως έχω γεννηθεί γι αυτό! Τις καλοκαιρινές διακοπές εννοώ!!! (γέλια)

Έχουμε να σε δούμε κάποια χρόνια στην τηλεόραση που σε αγάπησε και την αγάπησες. τι θυμάσαι από τότε;
Ήταν μια ωραία εποχή της ζωής μου. Και την χάρηκα πολύ, αλλά ποτέ δεν κολλάω στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι πάντα εκεί, στην θέση του…Μια πηγή ωραίων ιστοριών και εμπειριών.

Τι σου λείπει περισσότερο από την δουλειά σου;
Δεν μου λείπει τίποτα. Πάντα έβλεπα τις δουλειές σαν δουλειές. Και όχι σαν αιτίες ύπαρξης.

Τηλεόραση βλέπεις, τις «Άγριες μέλισσες» τις παρακολουθείς, σ’ αρέσει;
Δεν πολύ βλέπω Ελληνική τηλεόραση. Τώρα που δεν είμαι μέσα μπορώ να το λέω φανερά…χα..χα! Οι «Μέλισσες» ξέρω ότι είναι αξιοπρεπής δουλειά και έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά την ώρα που αφιερώνω για να χαθώ στον κόσμο των σειρών υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός….εκεί έξω: Game of thrones, Vickings, Better call Saul, Fargo κλπ. Κάποια στιγμή θα το δω όμως! Είναι στη λίστα!!! Ας είναι μια αρχή. Οι σειρές εποχής – και μάλιστα το προχωράω, με ιστορικά Ελληνικά θέματα – πρέπει να χρηματοδοτούνται…Σιγά σιγά μπορούμε να φτιάξουμε τους δικούς μας «Βίκινγκς»… Εμείς κι αν έχουμε ως Έλληνες ιστορίες να πούμε!!! Από Αρχαιότητα, τουρκοκρατία, Μικρασιατική καταστροφή κλπ. κτλ. Λεφτά να υπάρχουν…και τόλμη. Ιδέες υπάρχουν.

Πάντα είχα απορία, και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να σε ρωτήσω. Πως ένα κορίτσι από την Γαλλική Φιλοσοφία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπήδησες στην υποκριτική;
Όντως κάπως έτσι έγινε και μάλιστα τέλειωσα συγχρόνως και το πανεπιστήμιο και τη Δραματική σχολή του ΚΘΒΕ. Ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στους γονείς μου που θεωρούσαν το ηθοποιηλίκι ανασφαλή και αναξιόπιστη εργασία. Και μεταξύ μας δεν είχαν άδικο…χα..χα! Γράφτηκα στη σχολή γιατί αγαπούσα τις τέχνες και την ομορφιά… Το να παίζω μου έβγαινε αυθόρμητα.…μετά από πολλές ώρες φαντασιοπληξίας που είχα περάσει σαν παιδί στο σπίτι. Ήμουν μοναχοπαίδι, οι γονείς μου δούλευαν όλη μέρα κι εγώ διασκέδαζα παίζοντας ρόλους σε φανταστικές ιστορίες…Τότε δεν υπήρχε βλέπεις Netflix, facebook, Instagram ….κλπ. Μοιραία…κατέληξα ηθοποιός!

Τι θυμάσαι από τα χρόνια των σπουδών σου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος;
Από τις σπουδές μου στο ΚΘΒΕ θυμάμαι τον υπέροχο Ανδρέα Βουτσινά.
Τον θεωρώ μεγάλο δάσκαλο και πάντα τον μνημονεύω…Από τότε που μου έδωσε τα πρώτα φώτα σαν μαθήτρια…(συνεργαστήκαμε και στο Ελεύθερο και στο Εθνικό θέατρο μετά από χρόνια)…κάθε φορά ήταν μια… μαγική εμπειρία! Αυτά που έλεγε ήταν ότι πιο μοντέρνο, ακομπλεξάριστο και συγχρόνως αποτελεσματικό είχα ποτέ ακούσει.

6510930341 5f55bd7738 z M

Τουλάχιστον για 2 δεκαετίες σε απορρόφησε η τηλεόραση, όπου διέπρεψες ως ηθοποιός, σεναριογράφος αλλά και παρουσιάστρια εκπομπών. Αν σου έλεγα να διαλέξεις τα 5 καλύτερα πράγματα που έχεις κάνει στην τηλεόραση, ποια θα ήταν;
Θα ξεχωρίσω τους ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ και ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ! Αυτά ξεχώρισε και ο κόσμος άλλωστε!. Δουλειές με ανθρώπους έξυπνους και ξεχωριστούς που ακόμα αγαπώ και εκτιμώ. Δουλειές που είχαν ένα ανεπιτήδευτο κέφι και μια…ροκιά που σήμερα λείπει από τον χώρο της ψυχαγωγίας.

newego LARGE t 641 106859547 type13063

Τον Βλάσση τον θυμάσαι καθόλου;
Ο Βλάσσης ήταν μοναδικός! Εννοείται πως δεν τον ξεχνώ…Όχι μόνο τις δουλειές αλλά την προσωπικότητα, τις φάσεις που περάσαμε μαζί. τα αστεία του!!! Καμμιά φορά θυμάμαι κάτι πλάκες και ανέκδοτα που έλεγε και πεθαίνουμε με το γιο μου στα γέλια. Και πίστεψέ με ο γιος μου δεν είναι και το ευκολότερο κοινό…!!! Ο Βλάσης ήταν πιο μπροστά από την εποχή του. Και μακράν ο καλύτερος παρουσιαστής που έχει περάσει από τα τοπικά τηλεοπτικά δρώμενα! Sorry guys, αλλά μιλάμε για φοβερή προσωπικότητα.

Μιλώντας για το oroskopos.tv δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω αν πιστεύεις στην αστρολογία;
Ωχ! Θα απαντήσω ειλικρινά! Δεν πιστεύω και πολύ.. στην αστρολογία! Τι να κάνουμε…είμαι στην Αντιπολίτευση!!! Χα..χα..! Είμαι φαν της επιστήμης, της λογικής της αιτίας και του αποτελέσματος .

Εδώ θα σε κάνουμε να αλλάξεις γνώμη. Η Πηνελόπη Παπουτσή λοιπόν, που έκανε τον αστρολογικό σου χάρτη, γράφει σε κάποιο σημείο πως έχεις κτίσει την ζωή σου πάνω σε ένα κώδικα αξιών. Ισχύει;
Όντως! Έχω τον κώδικα μου.. που απέκτησα και κέρδισα με την εμπειρία: Η οικογένεια είναι ο κορμός. Η καλοσύνη είναι πιο σημαντική από την εξυπνάδα. Προχωράμε πάντα μπροστά. Είμαστε… Rolling Stones. Όλα είναι αέρας… Οι λεπτομέρειες απογειώνουν αυτό που κάνεις. DO IT! (Αυτό είναι της Nike… αλλά… είναι και δικό μου!)

5c0e081323bd9319802dab2994c7420f

Επίσης λέει ότι έχεις ισχυρή θέληση. Όντως;
Δεν ξέρω αν έχω ισχυρή θέληση, αλλά όποια αποστολή αναλαμβάνω την φέρνω σε πέρας! Κάτι σαν τον Τζέημς Μποντ δηλαδή…! Πείσμα ίσως! Δεν εγκαταλείπω πάντως. Μια φωνή μέσα μου ψιθυρίζει μια ατάκα του Άντονι Χόπκινς από μια ταινία που αντιμετώπιζε μια αρκούδα στο δάσος. “If one man can do… every man can do!”

Ο γιος σου τι κάνει; Μην μου πεις ότι είναι φαντάρος, θα τρελαθώ…. (γέλια)
Ο γιος μου είναι φοιτητής χαχαχαχαχα

Το θέμα της πανδημίας και όλα αυτά που συμβαίνουν πως τα αντιμετωπίζεις;
Στην καραντίνα κάναμε διατροφές, πεζοπορίες, βλέπαμε παλιές καλές ταινίες με τον γιο μας και προσέχαμε πολύ. Μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά είναι μια νέα πραγματικότητα. Ο «πόλεμος με τους ιούς»…μας χτύπησε την πόρτα και πρέπει όλοι να το δούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Πες μας μερικά πράγματα για σένα; Που ζεις, μαγειρεύεις, πας σουπερμάρκετ, έχεις κατοικίδιο, τι χόμπι έχεις;
Ζούμε (με την φοβερή οικογένεια μου και μια ντραμς στο σαλόνι)…στα Νότια προάστια τα οποία λατρεύω – λόγω θάλασσας και… Miami Vibes!… Είμαστε αγαπημένοι και περνάμε καλά μαζί. Μαγειρεύω πολύ και καλά σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν και θα μαγείρευα περισσότερο αν δεν χρειαζόταν να πλύνω τα πιάτα! Αγαπώ την μουσική κυρίως την soul, funk, τις ατμοσφαιρικές bossa nova…και τον Παύλο Παυλίδη. Λατρεύω το design, την ευγένεια και την αισθητική! Δεν ξέρω αν είναι χόμπι αλλά παίζω τένις εδώ και καιρό. Είναι κάτι που μου δίνει ζωή και με κάνει να νοιώθω ετοιμοπόλεμη! Τι άλλο να σου πω Νίκο μου δεν ξέρω…Έτσι κι αλλιώς τα πάντα ρει…

vlasiadou7

Σ’ ευχαριστώ πολύ για’ αυτήν την κουβεντούλα μας…
Εγώ σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να ξανασυστηθούμε!!! Και να σου πω ότι με όλα αυτά περιμένω με αγωνία να διαβάσω τον αστρολογικό μου χάρτη (γέλια)Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!