Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις


Η ικανότητα μας να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή, θα μας φανεί πολύ χρήσιμη αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συνάντηση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (18ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες και λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν,  σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωή μας, και αυτό θα βοηθήσει τους περισσότερους από εμάς να χαμογελάσουμε και να  βελτιωθεί σημαντικά η ψυχολογική μας διάθεση. Επίσης,  θα έχουμε θα έχουμε θετικές ειδήσεις από φίλους  , ενώ θα συναντήσουμε ξαφνικά και φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Επίσης, θα υπάρξουν και  ειδήσεις που θα μας  τραβήξουν την προσοχή και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ή έχουν σχέση με το διάστημα. Βέβαια, με τον Ουρανό πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε, και αυτό δεν  είναι άλλο από την βιασύνη μας, η οποία μπορεί να μας παρασύρει χωρίς λόγος σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θυμού, άνευ λόγου και αιτίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους  και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας μας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα να ξεπεράσουν τα συναισθηματικά εμπόδια και να προσεγγίσουν και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστα νέα από τους φίλους τους ή θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις από φίλους που έχουν να δουν καιρό.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιου του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη την αναβλητικότητα και να προχωρήσουν στην υλοποίηση μιας ανατρεπτικής επαγγελματικής πρότασης που θα βάλει την καριέρα τους σε νέα τροχιά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας προσεγγίσει με εξομολογητική διάθεση και να σας εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 24 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 22 Ιουλίου 2024 Κριός: Μια δημιουργική και γεμάτη ενέργει ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!