Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Η ζωή μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις


Η ικανότητα μας να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή, θα μας φανεί πολύ χρήσιμη αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συνάντηση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (18ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε έξυπνες και ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες και λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν,  σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωή μας, και αυτό θα βοηθήσει τους περισσότερους από εμάς να χαμογελάσουμε και να  βελτιωθεί σημαντικά η ψυχολογική μας διάθεση. Επίσης,  θα έχουμε θα έχουμε θετικές ειδήσεις από φίλους  , ενώ θα συναντήσουμε ξαφνικά και φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Επίσης, θα υπάρξουν και  ειδήσεις που θα μας  τραβήξουν την προσοχή και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ή έχουν σχέση με το διάστημα. Βέβαια, με τον Ουρανό πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε, και αυτό δεν  είναι άλλο από την βιασύνη μας, η οποία μπορεί να μας παρασύρει χωρίς λόγος σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θυμού, άνευ λόγου και αιτίας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Καρκίνους  και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας μας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα να ξεπεράσουν τα συναισθηματικά εμπόδια και να προσεγγίσουν και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να προωθήσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστα νέα από τους φίλους τους ή θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις από φίλους που έχουν να δουν καιρό.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιου του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστες εκπλήξεις στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη την αναβλητικότητα και να προχωρήσουν στην υλοποίηση μιας ανατρεπτικής επαγγελματικής πρότασης που θα βάλει την καριέρα τους σε νέα τροχιά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας προσεγγίσει με εξομολογητική διάθεση και να σας εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!