Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Λύσεις με έμπνευση και φαντασία !!


Εναλλακτικές λύσεις θα πρέπει να βρούμε αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα όσοι από εμάς θέλουμε να  προχωρήσουμε πιο γρήγορα στην υλοποίηση των σχεδίων. Για να το πετύχουμε θα χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (15ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, τα δυνατά μας όπλα δεν θα είναι η λογική, αλλά η φαντασία μας, η οποία και θα μας  βοηθήσει να βρούμε πρωτότυπες αλλά και με φαντασία  λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν, τόσο στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωής,  αυτή η διαδικασία θα  παίξει καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή της διάθεσης μας και στην καλή μας ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά, μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πιεστικό διάστημα, θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές συναντήσεις με φιλικά μας πρόσωπα, τα οποία έχουμε να δούμε καιρό.  Επίσης, αυτές τις ημέρες την προσοχή μας θα τραβήξουν  θέματα και ειδήσεις οι οποίες κάθε άλλο συνηθισμένες είναι.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την ευρηματικότητα τους και θα τους βοηθήσει να βρουν ευφάνταστες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρουν τον τρόπο να προσεγγίσουν και πάλι το ταίρι τους και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια στον φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές και ένα φιλικό τους πρόσωπο να γίνει ο νέος τους έρωτας.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητα τους στην δουλειά τους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το χιούμορ και το έξυπνο μυαλό τους θα τους βοηθήσει να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο τους, ώστε σύντομα να βάλουν τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ευχάριστε εκπλήξεις στο ταίρι τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!