Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, Βρίσκω εναλλακτικές λύσεις !!!


Η ικανότητα μας να βρίσκουμε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν στην καθημερινή μας ζωή, θα μας φανεί πολύ χρήσιμη αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η συνάντηση του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του  Ταύρου (12ο 12’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, η φαντασία σε συνδυασμό με την  εφευρετικότητα θα μας βοηθήσει να βρούμε πρωτότυπες και ιδιαίτερα ευφάνταστες λύσεις στα ζητήματα  που μας απασχολούν σε όλους τους τομείς της ζωή μας, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στην αλλαγή της διάθεσης μας και στην βελτίωση της ψυχολογία μας. Επίσης,  θα έχουμε ειδήσεις οι οποίες θα μας ξαφνιάσουν θετικά , ενώ θα έχουμε και απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό μας περιβάλλον, που έχουμε να δούμε καιρό.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον θέματα και ειδήσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ή να μας γεννηθεί η επιθυμία να ασχοληθούμε με μια ξένη γλώσσα. Εάν κάτι πρέπει να προσέξουμε αυτές τις ημέρες είναι την βιασύνη μας, η οποία μπορεί να μας παρασύρει χωρίς λόγος σε απότομες συμπεριφορές και ξεσπάσματα θυμού, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αιτία.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της  όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες στην δουλειά τους, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουν την δυνατότητα μια ανατρεπτική και πρωτότυπη ιδέα τους να την υλοποιήσουν άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν με έξυπνους τρόπους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση τους με το ταίρι τους, και να έρθουν και πάλι κοντά.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα σχέδια τους για το μέλλον, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον ενός φιλικού σας προσώπου το οποίο μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε ξαφνικά πιο κοντά με ένα άτομο που βλέπατε φιλικά, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και απρόσμενες συναντήσεις.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους, και να αλλάξουν την εικόνα που είχαν οι άλλοι για αυτούς, αξιοποιώντας τα δυνατά τους όπλα, όπως είναι η ευφυΐα και η ευρηματικότητα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε εφαρμογή τα πιο ανατρεπτικά επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτή που θα δεχτούν μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση η οποία θα τους ωθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξουν ευχάριστα το ταίρι τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι την βιασύνη και την έλλειψη υπομονής.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!