Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Όνειρα για την Νέα Χρονιά !!


Μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς είμαστε έτοιμοι, με συγκρατημένη πάντα αισιοδοξία, να κάνουμε όνειρα για την καινούργια. Στις  26/12 ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 36’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά τόσο για τα προσωπικά μας όσο και για την καριέρα μας, για την υλοποίηση των οποίων είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε μεθοδικά και με επιμονή καθώς έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται, ενώ, για άλλη μια φορά είναι σημαντικό να ακούσουμε το ένστικτο μας.

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν και με σοβαρότητα να προβάλουμε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές μας επιτυχίες, καλύπτοντας με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας. Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα κάνουμε χαρούμενα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα μας. Μια σημαντική ικανότητα που μας δίνει αυτή η όψη είναι ότι , κατά τη διάρκεια των προσωπικών, επαγγελματικών ή φιλικών μας συζητήσεων, είναι πιθανό να αναγκαστούμε να πούμε μερικά αθώα ψεματάκια εάν νιώσουμε ότι μας ζορίζουν ή ότι δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και  τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα λειτουργήσει πολύ θετικά καθώς από την μια πλευρά θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες στην δουλειά τους, και θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά στην ψυχολογία τους, επιτρέποντας τους να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα εκφράσουν χωρίς ενδοιασμούς τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους και θα μοιραστούν μαζί του τα όνειρα που κάνουν για το μέλλον.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους βοηθήσει να προβάλλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες στον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, έχοντας ως άμεσο στόχο να βρουν αρωγούς στα νέα επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ στην προσπάθεια τους να γοητεύσουν ένα άτομο που θα γνωρίσουν σε μια φιλική συγκέντρωση, θα κρύψουν με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες του χαρακτήρα τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να πάρουν αποφάσεις που αφορούν μια σημαντική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση με  οδηγό την διαίσθηση τους, η οποία μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων πολύ τολμηρή. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή με αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να μοιραστούν με ενθουσιασμό τους στόχους και τα επαγγελματικά πλάνα για την επόμενη χρονιά με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπουν στον πειρασμό να πουν μικρά αθώα ψεματάκια στους φίλους τους εάν νοιώσουν ότι πιέζονται ή στην προσπάθεια τους να μην τους στεναχωρήσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!