Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ρομαντισμός και διαίσθηση !!

Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ρομαντισμός και διαίσθηση !!


Στις 15/05 ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 22’). Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας παντρεύεται, με πολύ ωραίο τρόπο, με την διαίσθηση και την φαντασία. Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, έχουμε την ικανότητα να αντιληφθούμε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά, και τις διαθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον μας και οι οποίες δεν περιγράφονται με λόγια, να εκφράσουμε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, αλλά και  την δημιουργικότητα μας μέσω της τέχνης, ενώ, μπορούμε να γίνουμε πολύ υποστηρικτικοί με τους αγαπημένους μας. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης σας, να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράξη ένα όνειρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο επικοινωνιακοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας στον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας είναι πιθανό να μεταφέρετε μια επαγγελματική σας συνάντηση για λίγο αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, απλά, να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, έχοντας στο πλευρό σας καλούς φίλους που σας στηρίζουν και εμψυχώνουν. 

ΛΕΩΝ

Με την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την γνώμη που έχουν για εσάς στον επαγγελματικό σας στίβο με τον εκφραστικό σας λόγο και την αισιοδοξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες και θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε τα όνειρα σας, αφού πρώτα έχετε κλείσει τα αυτιά σας σε όσους δεν έχουν τα ίδια ιδανικά με εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τις σκέψεις σας. Αυτή η στάση σας θα λειτουργήσει θετικά και στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εμπνεύσετε τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον /στην σύντροφο σας και την πιο ευαίσθητη και τρυφερή σας πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόνο βαρετή δεν είναι η καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε ευφάνταστες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν στο χώρο της εργασίας σας αλλά και στην καθημερινότητα σας. Πηγή έμπνευσης για εσάς είναι η οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι όρεξη για τη ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας μέσω της Τέχνης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα μυθιστορηματικό έρωτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μέλλον της οικογένειας σας ονειρεύεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.
Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα όνειρα σας στα οικεία σας πρόσωπα και μαζί να προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε. Άλλωστε, αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς είναι να η παρουσία τους δίπλα σας.

ΙΧΘΥΣ

Βασική σας επιθυμία είναι να κάνετε πιο όμορφη την ζωή των αγαπημένων σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε όσο πιο όμορφη γίνεται την καθημερινή σας ζωή, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πούνε και ένα αθώο ψεματάκι για να μην στεναχωρήσουν ένα φιλικό τους πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον  πρακτικό Παρθένο ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του ειρηνοποι ...

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, αυστηρή κριτική …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις  22/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού , θα σχηματίσει ό ...

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u