Εξάγωνο Ήλιου – Δία, Η τύχη χτυπάει την πόρτα μας !!


Το παράπονο των περισσότερων ανθρώπων, ιδιαίτερα όταν κοπιάζουν πολύ και οι προσπάθειες τους δεν ανταμείβονται όπως τους αξίζει,  είναι ότι θα ήθελαν να είναι πιο τυχεροί. Η τύχη πολλές φορές μας χτυπάει την πόρτα, από εμάς όμως εξαρτάται εάν θα είμαστε εκεί για να της ανοίξουμε. Στις 24/01 θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές συναντήσεις της χρονιάς, ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (04ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της ιδιαίτερα τυχερής όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία, αποκλειστικά και μόνο στο χέρι μας είναι εντοπίσουμε τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουν την δυνατότητα  να βρουν λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις που τους δημιουργούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα τους.

Επίσης, στα ζητήματα που μας απασχολούν θα έχουμε σημαντική βοήθεια από άτομα που βρίσκονται σε κομβικές θέσεις. Το κάλεσμα της τύχης μπορεί να έρθει και από τα άτομα που θα γνωρίσουμε, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην προσωπική και κοινωνική μας ζωή, αλλά κυρίως στην εξέλιξη της καριέρας μας.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς  όσο και τους  Λέοντες  και τους Υδροχόους   που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους, στο χέρι τους είναι να τις εκμεταλλευτούν. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε από φίλους σας πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποία μπορούν στο μέλλον να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας, είτε με τις συμβουλές τους είτε με τις γνωριμίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να σας περιμένει σε ένα φιλικό ή κοινωνικό κάλεσμα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα σας φέρει μια σημαντική ευκαιρία στην δουλειά σας, για την οποία πιθανόν να έχετε σημαντική βοήθεια από το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε και τα τελευταία εμπόδια, και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια, επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύση σε μια γραφειοκρατική ή Νομική σας υπόθεση με την αρωγή ενός φίλου σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα ταξίδι στο εξωτερικό να είναι η αφορμή για να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Στα ζώδια του Νερού(Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, η οποία θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της καριέρας τους, ενώ θα δώσει και σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία θα είναι η αφορμή για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους και να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/2 – 12/2/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την μάχη των δυο φύλων κάτω από την Πανσέληνο του χιονιού θα ξεκινήσει αυτή η εβ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Η μάχη των φύλων !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η μάχη των φύλων όσο ενδιαφέρουσα και αν είναι, εξαιτίας της διαφορετικής στάσης ζ ...

Πανσέληνος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στην ζωή μας τα πράγματα που μας δίνουν χαρά, είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα, οι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Κινήσεις αιφνιδιασμού !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε πως μια στιγμή ή ένα γεγονός είναι ικανά  να μας αλλάξουν  την ζωή και να ακολ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/1 – 5/2/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αντιφατική, ενδιαφέρουσα και γεμάτη ανατροπές θα είναι αυτή η εβδομάδα, οι οποίες ...

Αφροδίτη στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις μέρες μας, όπου η τεχνολογία και οι συνθήκες των τελευταίων χρόνων μεγέθυναν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u