Κέλλυ Κελεκίδου


Το πιο αισιόδοξο παιδί!

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια από τις πιο χαρούμενες και διακριτικές παρουσίες στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ευγένεια της ψυχής της.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Κέλλυ είναι μια δυναμική Κριαρίνα που κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, πάντα έτοιμη για νέες προκλήσεις, η οποία δεν διστάζει να τα αφήσει όλα πίσω της και να ξεκινήσει από το μηδέν.

Η όψη συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο της στον Κριό την κάνει ιδιαίτερα εκφραστική και  εκδηλωτική με όλους,  ενώ το γάργαρο γέλιο της και το χιούμορ της ,παρόλο που μερικές φορές μπορεί να γίνει αν και καλοπροαίρετο καυστικό, την κάνουν ιδιαίτερα αγαπητή. Η ικανότητα της να περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τα ταξίδια και τις στιγμές της ζωής της την φέρνει πάντα στο επίκεντρο της παρέας που θα βρεθεί, ενώ δεν διστάζει να μπει μπροστά και να προστατεύσει οποιονδήποτε θεωρεί πιο αδύναμο από αυτή.

Η Σελήνη της στον Ταύρο της δίνει σταθερότητα αλλά και την δύναμη να ξεπερνά ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της , παράλληλα όμως την ωθεί να χαίρεται και να κρατά ότι καλό της προσφέρεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με το Μεσουράνημα την βοηθάει να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα της.

Ο Ωροσκόπος της στον Λέοντα της δίνει λάμψη, ομορφιά,  μεγαλοπρέπεια, αξιοπρέπεια, επίσης την κάνει ιδιαίτερα γενναιόδωρη και προστατευτική με όλους όσους αγαπά, τους οποίους προσέχει και φροντίζει σαν να είναι μέλη της οικογένειας της.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο μας λέει ότι η Κέλλυ είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τις ευθύνες, άλλωστε από πολύ μικρή έχει μάθει να αναλαμβάνει ευθύνες, να είναι σοβαρή και μετρημένη, επίσης σε αυτή την όψη οφείλει την πολύ κομψή της σιλουέτα, κάτι που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, την βοηθά να παραμένει σε φόρμα.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα από την μια πλευρά ενισχύει την επιθυμία της να έχει τον έλεγχο της ζωής της, από την άλλη πλευρά όμως την βοηθά να κλείνει με ευκολία την πόρτα στο παρελθόν και να ξαναχτίζει την ζωή της από την αρχή πάνω σε νέες βάσεις τόσο για αυτή όσο και για την οικογένεια της.

Για όποιον την γνωρίζει καλύτερα θα πει ότι η Κέλλυ είναι ένα υπερδραστήριο άτομο το οποίο πρέπει να κάνει συνέχεια πράγματα για να διοχετεύει την ενέργεια του, αυτό την βοηθά ώστε η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή να μην εκδηλώνεται με τόσο έντονο τρόπο.

Την δημοφιλία και την αγάπη που έχει το κοινό προς το πρόσωπο της, την οφείλει εκτός από το ταλέντο και την σκληρή δουλειά, στην παρουσία της Δήμητρας στον 5ο Ηλιακό της οίκο και στις όψεις τετραγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο, δείχνοντας μας ότι το κοινό θα την αγαπήσει βαθιά.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Ήλιου – Ερμή με τον Κρόνο της, μας δείχνει ότι η Κέλλυ έχει ένα πολύ αυστηρό κώδικα αξιών, είναι δίκαιη, γνωρίζει πολύ καλά τα όρια της, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ότι η επιτυχία στην ζωή μας έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Αυτό που διαπιστώνουν όσοι την γνωρίζουν καλύτερα είναι ότι η Κέλλυ όσο μεγαλώνει γίνεται σοφότερη και καλύτερη.

Ως καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα Ποσειδώνα σε περίοπτη θέση στο Ωροσκόπιο της. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα της μας δείχνει ότι η ενασχόληση της με την Τέχνη για την Κέλλυ ήταν μονόδρομος αφού μέσα από αυτή θα μπορούσε να εκφραστεί, ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα της δίνει την ικανότητα να μπορεί να δίνει σχήμα και μορφή στην έμπνευση της. Έτσι μη σας φανεί περίεργο εάν μέσα στα επόμενα χρόνια δούμε και άλλα καλλιτεχνικά ταλέντα της Κέλλυς που ακόμα δεν έχει δείξει προς τα έξω, όπως για παράδειγμα στον κινηματογράφο ή στην γλυπτική.

Τα επόμενα χρόνια έχουμε να δούμε πολλά και διαφορετικά πράγματα από την Κέλλυ, που σίγουρα θα μας εκπλήξουν ευχάριστα και θα την κάνουν ακόμα πιο αγαπητή σε όλους μας, κερδίζοντας άξια την θέση που της ανήκει. Καλή επιτυχία!

1 19

Είναι ευλογία στην ζωή σου να μπορείς να ισορροπείς.

Την Κέλλυ δεν την γνώριζα καθόλου. Την ήξερα βεβαίως σαν τραγουδίστρια αλλά δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ. Μόλις την άκουσα και την είδα στο video clip του τραγουδιού “Βασανίζομαι” του Σταμάτη Κραουνάκη, ενθουσιάστηκα. Πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη και του ζήτησα το τηλέφωνο της. Την πήρα για να της πω ένα μεγάλο μπράβο. Αν και ήταν μέσα στο αεροπλάνο προς Κρήτη που είχε μια εμφάνιση, ήταν πολύ ευγενής, γελαστή, ομιλητική και συμπαθέστατη… Με έκανε να αισθανθώ πως είμασταν φίλοι εδώ και χρόνια.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη 

Κέλλυ μου, σου ομολογώ πως ενώ αρχικά με “κέρδισες” με το τολμηρό video clip σου, όταν μιλήσαμε με έκανες να σε αγαπήσω. Γι’ αυτό θέλω να κάνουμε αυτήν την συνέντευξη.
– Νίκο μου καταρχήν σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου. Χαίρομαι πραγματικά που αυτό το ανατρεπτικό video clip, έγινε η αιτία να γνωριστούμε επιτέλους και να μιλάμε…

Σταμάτης Κραουνάκης λοιπόν. Δεν τον ρώτησα τίποτα γιατί ήθελα να μου τα πεις εσύ. Πως έγινε η γνωριμία και η συνεργασία σας;
– Η πρώτη επαφή που είχα μαζί του ήταν όταν τραγουδούσα για πρώτη φορά στην Αθήνα, το 2005. Τραγούδαγα στο “Φως” και είχε έρθει ένα βράδυ. Εγώ στο πρόγραμμα μου έλεγα και το «Αυτή η νύχτα μένει». Πάντα επέλεγα τραγούδια του Σταμάτη στα προγράμματα μου, αλλά εκείνο το βράδυ, όταν ξεκίνησα να ερμηνεύω το τραγούδι τα πόδια μου έτρεμαν από το άγχος μου. Την επόμενη μέρα μπαίνοντας στο Καμαρίνι μου είδα μια όμορφη γλάστρα κουμκουάτ με μια κάρτα πάνω που έλεγε: «Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισες, Σταμάτης Κραουνάκης». Έτρεξα γρήγορα στο Νίκο, τον σύζυγο μου – γιατί δουλεύαμε μαζί εκείνη την περίοδο – και του είπα «σε ευχαριστώ για το γλαστράκι, ωραία η πλάκα σου». Ο Νίκος έκπληκτος μου λέει «εγώ δεν σου έστειλα τίποτα!». Το ίδιο βράδυ με πήρε ο Γιώργος Νανούρης που ήταν στο θίασο του Σταμάτη και μου είπε πως ο Σταμάτης ενθουσιάστηκε και πως θέλει να μου γράψει τραγούδι!  Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη παρ’ όλο που εκείνη η περίοδος για εμένα δεν ήταν καθόλου εύκολη γιατί είχε «φύγει» η μητέρα μου και ήμουν χάλια. Αλλά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο θεωρώ πως δεν συνεργαστήκαμε τότε, ώσπου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και έγινε τώρα.

Στο στούντιο, κατά την ηχοληψία ήταν παρών; Σε “βασάνισε”; (γέλια)
– Ο Σταμάτης ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν την μοναδική εμπειρία που έζησα μαζί του! Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με έναν τόσο ταλαντούχο σπουδαίο και καταξιωμένο άνθρωπο καλλιτέχνη συνθέτη στιχουργό δημιουργό παραγωγό και συγγραφέα. Ότι και να πω είναι λίγο… οι συμβουλές του πολύτιμες! Φυσικά, ευχαριστώ και την εταιρεία μου, την Panik Platinum, που πίστεψε κι εκείνη σ‘ αυτό το τραγούδι και με στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

35mm color movie film 19102020 Mkraounakis kellekidou vasanizomai video 1036075

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να σου πω, πως το λες υπέροχα το τραγούδι. Κατάλαβα πως είσαι μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια…
– Ο Σταμάτης έχει έναν μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων. Έγραψε ένα τραγούδι λαϊκό, που μιλά για την αγκαλιά την οποία έχουμε όλοι τόσο, μα τόσο ανάγκη. Την αγκαλιά που είναι το κρησφύγετο μας από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι και τα βαθιά μας γεράματα. Εξάλλου όπως λένε και οι επιστημονικές έρευνες η αγκαλιά νικά την κατάθλιψη, μας απαλλάσσει από το άγχος και δυναμώνει το ανοσοποιητικό μας… Το τραγούδι με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα γιατί πρώτα από όλα ήταν ένα λαϊκό τραγούδι που θύμιζε παλιές εποχές

Και μετά, όταν έφτασε η ώρα του video clip και είχατε αυτήν την ιδέα, τον ρώτησες ή του το έστειλες έτοιμο να δει;
– Δεν είσαι καλά… (γέλια) Όλη ιδέα του video clip ήταν αποκλειστικά και μόνο του Σταμάτη. Όταν με ρώτησε αν θα είχα πρόβλημα να ξεβαφτώ μπροστά στην κάμερα …. χαμογέλασα και με όλο τον αυθορμητισμό μου με διακατέχει του είπα «Μαζί σου θα μπορούσα να κάνω τα πάντα». Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να τσαλακώσω την εικόνα μου μπροστά στην κάμερα, δεν με τρόμαζε ποτέ αυτή η σκέψη. Μαζί του ένιωσα πιο ασφαλής από ποτέ. Με έβαλε μπροστά σε μια κάμερα μη ξέροντας τι θα κάνω και μου είπε «ξεκινά να ξεβάφεσαι όσο πιο αργά μπορείς»! Τραγούδησα 2 φορές το «βασανιζομαι» με μια κάμερα να τραβάει non stop και κάτω από τις δικές του οδηγίες δημιουργήθηκε ένα αποτέλεσμα ασύλληπτο και μοναδικό, όπως είναι εκείνος σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος.

kelekidoufoto178

Συγχαρητήρια και σε σένα και σε όλους σας που φτιάξαμε ένα τόσο καλόγουστο και “προχωρημένο” κλιπ. Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια…
– Σε ευχαριστώ Νίκο μου για ακόμα μια φορά …τελικά τα πιο όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας είναι και τα πιο απλά! Ούτε υπερβολές ούτε θεωρίες και ο Σταμάτης το ξέρει καλύτερα από όλους μας! Είναι μια σχολή από μόνος του.

Όταν το άκουσε ο Νίκος (σημ. Κουρκούλης), τι είπε;
– Του άρεσε παρά πολύ, του θύμισε παλιό καλό λαϊκό τραγούδι.

tromaktiko 1853225 171317

Τα παιδιά σου πως αντέδρασαν;
– Από το πρώτο άκουσμα κόλλησαν με την λέξη “Βασανίζομαι” χαχαχαχχα

Έχεις ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πόσο ετών είναι τώρα;
– Ο γιος μου έκλεισε τα 11 και πάει στα 12 και η κόρη μου τα 6 ..περνάνε τα χρόνια Νίκο μου και μέσα από αυτά καταλαβαίνουμε πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

kelekidou kelly 88133939 1398328100349168 7713219748549381502 n 1

Και να σε ρωτήσω. Πως τα καταφέρνεις να τραγουδάς, να ξενυχτάς, να μεγαλώσεις δύο παιδιά, να κρατάς το σπίτι και επιπλέον να είσαι και τόσο σε φόρμα και κουκλάρα; (γέλια)
– Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου η ίδια, το ίδιο και το τραγούδι. Νομίζω πως όταν αυτά τα βάλεις στην ζυγαριά πρέπει να έρχονται σε μια ισορροπία. Όταν γέννησα τα παιδιά μου έκανα μια μικρή παύση από την δουλειά μου δίνοντας προτεραιότητα στο μεγάλωμα και στην ανατροφή τους… θεωρώ πως τα πρώτα χρόνια είναι και τα πιο σημαντικά στην ζωή ενός παιδιού. Όποτε ήθελα να είμαι 24 ώρες από δίπλα τους. Τώρα όμως που μεγάλωσαν είμαι πιο έτοιμη και ώριμη να ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και την δουλειά μου γενικότερα! Είναι ευλογία στην ζωή σου να μπορείς να ισορροπείς και να μην αφήνεις απωθημένα. Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, η αλήθεια είναι πως στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη δίαιτα … προσέχω να μη τρώω το βράδυ και γενικότερα δεν αφήνω το στομάχι μου πολλές ώρες νηστικό… Με λίγα λόγια μαγειρεύω πριν πεινάσω… Λόγο των παιδιών μαγειρεύω καθημερινά όποτε τρώμε τα όσπρια μας τα λαδερά μας και ότι συνεπάγεται με καλή διατροφή. Το σώμα μας είναι ο ναός μας και πρέπει να τον προσέχουμε ! Η γυμναστική είναι το άλλο μισό του ναού μας !Τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι σχεδόν καθημερινά!

Η Πηνελόπη Παπουτσή που έφτιαξε τον αστρολογικό σου χάρτη, λέει πως η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο σου, σε κάνει να αναλαμβάνεις ευθύνες και επιπλέον να είσαι σοβαρή και μετρημένη. Ισχύει;
– Ισχύει απόλυτα ! Είμαι ένας άνθρωπος που γενικότερα μου αρέσει να αναλαμβάνω ευθύνες και έχω τον έλεγχο των πραγμάτων! Πολλές φορές όμως διαπιστώνω πως δεν είναι και τόσο καλό όλο αυτό και πως οι ευθύνες πρέπει να μοιράζονται στον καθένα ξεχωριστά! Πιστεύω πως με το πέρασμα των χρόνων η σοβαρότητα και η αντιμετώπιση πραγμάτων έρχεται κατά κάποιο τρόπο από μόνη της. θεωρώ πως στις αποφάσεις μου και στις επιλογές μου έχω γίνει ακόμα πιο αυστηρή και δεν σου κρύβω πως έχω κάνει αρκετή δουλειά με τον εαυτό μου για να μπορώ να διαχειρίζομαι πράγματα και καταστάσεις!

Πιστεύεις στην αστρολογία;
– Δεν μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα επηρεαστεί εύκολα από αυτό που γράφεται.

paidia kelly kelekidou

Εκτός από το τραγούδι σε ενδιαφέρουν κι’ άλλες μορφές της τέχνης; Σε ρωτάω, γιατί θα δεις μετά τι λέει ο αστρολογικός σου χάρτης…
– Ναι μου αρέσουν ο χορός και η ζωγραφική. Δεν σου κρύβω πως όταν ήμουν στην Αυστραλία ξεκίνησα κάποια μαθήματα αγιογραφίας.

Τα παιδιά σου έχουν δείξει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;
– Τα παιδιά μου έχουν και τα δυο καλλιτεχνική φύση! Ο Ραφαήλ πηγαίνει πιάνο και κιθάρα και κάνει μαθήματα ορθοφωνίας. Παράλληλα γράφει τραγούδια και πηγαίνει ποδόσφαιρο. Η Ελπινίκη τραγουδάει, χορεύει και πηγαίνει ενόργανη γυμναστική.

Ο Νίκος στο σπίτι είναι όπως τον ξέρουμε και τον βλέπουμε; Είναι τόσο θετικός άνθρωπος, πλακατζής, κοινωνικός και εξωστρεφής;
– Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος όπως ακριβώς τον περιγράφεις απλά όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες και ειδικά αυτήν την περίοδο που διανύουμε.

Επειδή κι’ εγώ είμαι Ποντιακής καταγωγής, μιλάτε Ποντιακά με τον Νίκο;
– Καλατσεβουμε που και που καμία ατάκα αλλά τραγουδάμε ποντιακά τραγούδια! εγρηξες; (γέλια)

Με όλη αυτήν την κατάσταση με την πανδημία – που ο χώρος σας έχει πληγεί τόσο πολύ, τι θα γίνει; Πως το αντιμετωπίζετε;
– Το διαχειριζόμαστε οικογενειακώς με υπευθυνότητα … έχουμε άγχος για το αύριο γιατί, όπως ξέρεις, ο δικός μας κλάδος είναι μεταξύ εκείνων που έχουν επηρεαστεί περισσότερο. Οικονομικά έχουμε πληγεί και εμείς, όπως όλος ο κόσμος εξάλλου, όμως προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία! Σκεφτόμαστε θετικά και προχωράμε!

Φοβάσαι τον κορωνοϊό;
– Φοβάμαι γιατί έχω να αντιμετωπίσω έναν αόρατο εχθρό! Με τρομάζει και μόνο η ιδέα… όχι για τον εαυτό μου τόσο πολύ όσο για τα παιδιά μου και για την οικογένεια μου !

Με τα παιδιά στο σχολείο ανησυχείς;
– Τα παιδιά μου και τα παιδιά όλου του κόσμου θεωρώ πως είναι λίγο αγχωμένα με αυτήν την κατάσταση … έχουν απορίες και οι απαντήσεις πιστεύω πως θα πρέπει να δίνονται με ωριμότητα και με βάση την ηλικία του κάθε παιδιού. Τόσο εγώ όσο και ο Νίκος αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με τις ερωτήσεις των παιδιών μας. Παράλληλα προσπαθούμε να νιώθουν ασφαλή και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής που ισχύουν για όλους μας. Επίσης τα ενθαρρύνουμε να είναι δημιουργικά και περνάμε χρόνο μαζί τους με διάφορες δραστηριότητες.

kelly kelekidou

Σε ευχαριστώ για την κουβεντούλα μας, και θα πω στον Σταμάτη να οργανώσουμε συνάντηση για φαγητό και κουβεντούλα… Να μου φιλήσεις τον Νίκο, τον οποίο υπερσυμπαθώ…
– Κι’ από μας πολλά φιλιά και σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα.

Δείτε το video clip

Σταμάτης Κραουνάκης – Κέλλυ Κελεκίδου – Βασανίζομαι – Official Music Video (Version II)Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!