Εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, Χτίζω την ζωή μου σε σταθερές βάσεις


Η επιθυμία μας για επιτυχία και γρήγορα αποτελέσματα είναι οι αιτίες που τις περισσότερες φορές απογοητευόμαστε και τα παρατάμε, όμως εάν παρατηρήσουμε με προσοχή θα δούμε ότι η ξαφνική επιτυχία μοιάζει με φωτοβολίδα χωρίς διάρκεια.  Την διάρκεια όμως στον χρόνο μας την φέρνουν οι όψεις που σχηματίζονται με τον Κρόνο.

Την 01/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο (8ο 57’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας μετά από ώριμη σκέψη χωρίς να φοβηθούμε τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν.

Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις γύρω μας, και θα επιβραβευθούν όσοι από εμάς έχουν έτοιμες δεύτερες και τρίτες λύσεις στα σχέδια τους,  δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την αφοσίωση μας στους στόχους μας.

Ιδιαίτερα σημαντική όμως αυτές τις ημέρες θα είναι η ικανότητα μας  να βάζουμε όρια στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά στην δουλειά μας κάτω από κανόνες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτές τις ημέρες θα είναι τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, είναι πολύ σημαντική για τους Τοξότες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα σχέδια τους σε σταθερές βάσεις, όχι μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά κατά τη διάρκεια όλης της γενέθλιας χρονιάς τους. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Τα  ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα τους βοηθήσει να βάλουν σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια για τα οποία είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν με σοβαρότητα, χωρίς να τους νοιάζει η κούραση. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν την σχέση τους σε επόμενο στάδιο και να αναλάβουν ευθύνες, όπως για παράδειγμα ο ερχομός ενός παιδιού.

Τα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν δουλεύοντας κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα και κανόνες, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, δεν θα διστάσουν να δείξουν με πράξεις τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων με την σοβαρότητα τους και τις εύστοχες παρατηρήσεις τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, αρκετοί από τους φίλους τους θα τους ζητήσουν τις συμβουλές τους στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα  ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα τους, και να ακολουθήσουν μια πιο σταθερή πορεία, ενώ οι οικονομικές συμφωνίες που θα προκύψουν αυτή την χρονική περίοδο θα τους δώσουν μια οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα. Ενώ σε ότι αφορά την εικόνα τους, θα βγάλουν προς τα έξω ένα πιο σοβαρό προφίλ.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!