Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Η επιτυχία μας χτυπάει την πόρτα …


Σε μια εποχή που δεχόμαστε, ένα μεγάλο όγκο πληροφοριών, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την ικανότητα να μπορούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ουσία όλων αυτών που γίνονται γύρω μας. Σε αυτό θα μας βοηθήσει, στις  18/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (28ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο μας, και θα δούμε με μεγαλύτερη προσοχή όχι μόνο τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό και εργασιακό μας περιβάλλον, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες ή κινήσεις τις οποίες δεν παρατηρούσαμε στο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά θα νιώσουμε σίγουροι για τις επιλογές μας και αυτό θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας και να δουλέψουμε για την επίτευξη τους με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Επίσης, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε οριστικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό.  

Ενώ, η παρατηρητικότητα μας θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, και να απομακρυνθούμε από ανθρώπους που ουσιαστικά μας βλάπτουν. Να δεχτούμε πιο εύκολα διαφορετικές απόψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Και επειδή στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα δυνατά μας χαρτιά, που δεν είναι άλλα από την υπομονή και την επιμονή.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Ιχθύς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την δυνατότητα κατά τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους, να υλοποιήσουν όλους τους στόχους τους όσο δύσκολοι και αν είναι. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να κυνηγήσουν με αποφασιστικότητα τις φιλοδοξίες τους, ενώ εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσουν να κινηθούν και παρασκηνιακά. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα ανακαλύψουν τους κρυφούς εχθρούς τους στο χώρο της εργασίας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τα όνειρα τους και να ζήσουν μια όμορφη ζωή με το ταίρι τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους, ενώ για αρκετούς είναι η κομβική στιγμή για να αλλάξουν την Κοσμοθεωρία τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρησιμοποιήσουν τα δυνατά τους όπλα, την υπομονή και την επιμονή για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν με αυτοπεποίθηση την αναγνώριση, αλλά και την οικονομική ανταμοιβή που τους αξίζει στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, ενώ αρκετοί θα προχωρήσουν και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στη ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν τον αυτοέλεγχο τους, και να μείνουν αφοσιωμένοι στους στόχους τους, όσο δύσκολοι και απαιτητικοί και αν είναι, ενώ από την άλλη πλευρά θα γίνουν αποδέκτες του θαυμασμού των συναδέλφων και συνεργατών τους για την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση τους με το ταίρι τους και βάλουν τα θεμέλια για την νέα τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!