Εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Η επιμονή και η υπομονή επιβραβεύονται !


Η ικανότητα μας να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε είναι και αυτή που κάνει τους επιτυχημένους ανθρώπους να ξεχωρίζουν. Η επιτυχία όμως δεν έρχεται ποτέ μόνη της, μιας και τις περισσότερες φορές κρύβει πίσω της πολύ δουλειά, γνώση, αλλά κυρίως αφοσίωση στους στόχους και επιμονή.

Στις 16/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα  θα νιώσουμε έτοιμοι να αναλάβουμε το τιμόνι της ζωής μας ολοκληρωτικά, χωρίς να  χρειαζόμαστε τους άλλους σαν δεκανίκια, αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να  πετύχουμε με ότι και αν ασχοληθούμε, καθώς θα είμαστε εστιασμένοι στους στόχους μας .

Η υπομονή και η επιμονή μας είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί, αφού με την σκληρή δουλειά και το πείσμα μας θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί στον δρόμο μας.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για σημαντικές αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά τα οποία  είναι πιθανόν να  βγουν στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες και να μας εκπλήξουν.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η θετική επιρροή της όψης θα επηρεάσει όλη τη γενέθλια χρονιά τους. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα , θα τους βοηθήσει να πετύχουν, με πολλή δουλειά τους επαγγελματικούς τους στόχους και να κάνουνε το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συνεργασία, για την οποία δουλεύανε εδώ και καιρό, ενώ θα έχουν και σημαντική βοήθεια από τους φίλους τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα αποκαταστήσουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να διεκδικήσουν με πείσμα τα κεκτημένα τους, στο χώρο της εργασίας τους, και να λάβουν την υπόσχεση ότι οι κόποι τους σύντομα θα ανταμειφθούν και οικονομικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τραβήξουν την προσοχή των αγαπημένων τους προσώπων, από την άλλη πλευρά όμως, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για σημαντικές αποκαλύψεις.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα τους υπόσχεται ότι ο δρόμος προς την επαγγελματική τους επιτυχία και καταξίωση είναι ανοιχτός, και κανένας εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί ικανό να ανακόψει την πορεία τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ανατρέψουν όλα τα αρνητικά σενάρια και θα είναι πάλι χαρούμενοι με το ταίρι τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!